Eliksir za idealnu krvnu sliku

0
1046

krvna zrnca

Laboratorijska analiza krvi pruža nam sve potrebne informacije o stanju našeg organizma. Znate i sami da, kad odemo na lekarski pregled, prvo i osnovno nam lekar napiše uput za laboratoriju. Rezultati laboratorijske analize su bitni da bi lekar što preciznije mogao da uspostavi dijagnozu, a samim tim i odredi terapiju.

Kod krvne slike nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina. Ukoliko je hemoglobin na niskom nivou, doći će do smanjenog prenosa kiseonika, a to će na kraju uzrokovati anemiju.

Narodna medicina nudi veliki broj različitih, prirodnih i efikasnih recepata kojima se postiže povećanje hemoglobina u krvi. Za ostvarivanje ovog rezultata treba se skoncentrisati na one recepte koji uključuju sastojke bogate vitaminima.
Ovo je recept za pripremanje prirodnog eliksira koji primetno povećava broj eritrocita i pozitivno se odražava na celokupnu krvnu sliku.

2015-09-11_053546

Priprema:

Dobro operite limun, presecite oba limuna na pola i iz svake polovine uklonite semenke. Ukoliko je limun prskan, oljuštite ih, ako nije, sameljite ih zajedno sa korom, Zatim tu masu stavite u činiju, dodajte med, sok od cvekle i šargarepe i sve dobro izmešajte. Potom dodajte mlevene ili sitno seckane orahe i suvo grožđe i ponovo promešajte. Pripremljeni eliksir sipajte u staklenu teglu od jednog litra i čuvajte u frižideru. Uzmite po jednu kašiku ove smese pre svakog obroka, tri puta dnevno.
Ovaj eliksir nema neželjenih efekata. Bićete puni energije, a nakon dvonedeljnog korišćenja, proverite svoju krvnu sliku.

Ništa komplikovano, zar ne ?

U svakom slučaju – Bolje sprečiti, nego lečiti …

Sandra Stanković

Niške vesti

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime