Ivice, Ivice… Dokle?

6
4290
Ivica Dačić / Foto: printscren

Ivice, nismo smeli pomoći Šiptarima da ih prizna Izrael. To je veliki poraz za nas, a mi još i da idemo sa ambadsadom u Jerusalim!? Šta posle ovog noža u leđa!?

Šiptari da lobiraju a mi čak da im pomažemo u tome.? To je nečuveno. Mi da zaustavimo otpriznavanja, a oni da ne traže prijem u međunarodne organizacije. I to je kao ustupak nama? Dragi Ivice, to je prodavanje magle. Oni neće tražiti prijem u međunarodne organizacije, ne zato što su se obavezali nego što nemaju dovoljno potpisa. To je jedini razlog, jer oni ništa ne poštuju, jer im se može. Mi da se obavežemo da ne lobiramo za otpriznavanje, a oni mogu tražiti i lobirati za priznanja?! To nigde nema. 

Foto: printscreen

Zapamtite dragi Ivice, čim poprave „krvnu sliku“(dobiju dovoljan broj potpisa) eto njih ponovo na vratima svih preostalih međunarodnih  organizacija. A šta ćemo mi? Da sedimo skrštenih ruku? To nikako! Verujte mi na reč, ako hoćete, jedino što mžemo da uradimo da sprečimo njihov povratak jeste još zešća borba za otpriznavanje. To je jedino što umemo, pokazali smo, pokazali ste Ivice, i možemo da uradimo. Otpriznavanja su naš jedini lek i zadnja stanica odbrane KiM, Srbije na KiM, tj KiM u Srbiji! Sve drugo su priče ili bajke za malu decu, a i deca više ne veruju u bajke. Zahtevati od nas ne samo da ih ne sprečavamo u njihovoj borbi za legitimizovanje otete nam teritorije već da i mi, ne samo pasivno već aktivno, da učestvujemo u tome? Pa to je narodski kazano bezobrazluk najveće vrste. Šta je sledeći korak? Novi (ili stari) zahtev da molimo Putina da nas ne brani u Savetu bezbednosti, ili pak korak u drskosti dalje, da mi ponizno molimo Putina da i on prizna tzv. Kosovo te da ih pusti u SB UN da postanu država. Upamet braćo Srbi dok jos možemo!

S dužnim poštovanjem dragi Ivice, duboko razočarani srpski rodoljub koga je Izraelsko priznanje pogodilo i zabolelo kao gotovo kada je nasa CG „okupirana od izdajnika Milogoraca“ priznala tzv. Kosovo, jer će ovo sad dati veliki podstrek da ih i drugi priznaju, a i nekima koji su povukli priznanje da ga vrate.

Sledeći korak je, bojim se, kad se konstituiše Narodna Skupstina, izbacivanje KiM iz preambule Ustava, pod izgovorom da nije u skladu sa evropskim ili kojekakvim izmišljenim standardima i sl. To bi bio (početak) kraj(a)… Ivice ne budite saučesnik u tome!

Naš čovek u daljini
(ime poznato redakciji)

6 KOMENTARA

  1. Izraelu i jeste cilj da preselimo ambasadu u palestinski Jerusalim. A oni za uzvrat da priznaju tzv. Kosovo. Ako dobro računam gubimo 2:0

  2. Gospodo nadite snimak ili klip kako to kazu i videcete kada se pominje Jerusalim,ambasada i ostalo da AV otvara papire koje je potpisao a ocigledno nije procitao pre toga,Kada je video AV uhvatio se za glavu.Samo nesto tupite a ne vidite samovolju AV.On je sve i sja u Srbiji,bar tako misli covek,On u SAD nije poveo prvog podpredsednika vlade i ministra in.poslova,poveo samo njegove botove.Resite Vi sa njim koji ste ga zaokruzili.

  3. Politilka pismenost je retka pojava. Definicija politike da je to. veština mogućeg. U ovom momentu nije se moglo podtići više, ali je bitno popravljen polžaj za neke druge pregovore. A njih će sigurno biti još, dobar političar ide po onoj narodnoj mic po mic.

  4. Sto ste napali coveka. Zna se da je Vuciceva marioneta a ovaj ga drzi posto na svecanim ruckovima nemora da placa pevaljke. Dacic to „odlicno“ obavlja.

  5. “ KORISNI IDIOT“
    Pokazni, školski primjer korisnog idiota je Ivica Dačić!!! U svim vladama, koalicia različitim strankama, još različitijih ideja i ideologija, od tvrdog i nepopustljivog borca za teritorijalni integritet (uz Miloševića ), do klasičnog veleizdajnika trenutno, i sve ono izmedju , što je bio i radio u tom medju periodu !!! “ politička prostitutka“ …..tko plati sa tim u krevet……lični interes jedini motiv ….

  6. Дубоко понизан пред Вучићем, осион према својим службеницима,
    Ивица Дачић већ 30 година штети Србији. Као министар задужен за односе са иностранством, он није био ни у Подгорици, ни у Сарајеву, ни у Загребу. Нит је тражио и гајио контакте са колегама из тих градова у циљу решавања нагомиланих проблема. Он је проблеме стварао.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime