Jače pravo okupatora od okupiranog!

2
2648
Foto: Rojters / I.K.

Koliko su fašizma do sada pokazali prema srpskom Kosovu i Metohiji Amerika i deo EU!?

Nasilјe, bilo pravno ili ono fizičko, je institucionalizovano oruđe u vođenju unutrašnje i spolјne politike kod fašizma! Tako se uči na Kolumbija univerzitetu, Harvardu, Bostonu, Kembridžu, Kairu, Tokiju, Hajdelbergu, Rimu, Sorboni, Berlinu, Beču i svim drugim svetskim univerzitetima.

Upravo to nasilјe, taj Hitlerov fašizam, primenili su prema Srbiji, Organizaciji Ujedinjenih Nacija, i ne samo prema njima, Amerika, Nemačka, Britanija, Holandija, Francuska… pa i veći deo Evropske Unije koja dobrim delom ima osnov baš u fašizmu.

Krenimo redom. Prvo je deo ovih zemalјa predvođenim Amerikom, bez saglasnosti Saveta Bezbednosti Organizacije Ujedinjenih Nacija, OUN, najvišom pravnom organizacijom u svetu, samoinicijativno, plјujući i gazeći OUN i svako međunarodno pravo, znači fizičkim nasilјem, fašizmom, bombardovala Saveznu Republiku Jugoslaviju 1999. godine.

Nedugo zatim, na okupiranoj srpskoj teritoriji, Kosovu i Metohiji, su dozvolili da se 17. februara 2008. godine, samoinicijativno, pravnim nasilјem, znači fašizmom, uspostavi takozvana „država Kosovo“.

Pravnim nasilјem, opet fašizmom, Amerika, Engleska, Nemačka, Francuska, Holandija, Austrija, Albanija, Kanada… uspostavlјaju na Kosovu i Metohiji, bez pitanja Srbije, takozvane ambasade, istinski logističke ćelije albanskog fašizma i terorizma.

Da je na sceni u ovom slučaju ortodoksni fašizam dovolјno je podsetiti da je na Kosovu i Metohiji na snazi R – 1244 SB UN. Gaženjem i plјuvanjem ove rezolucije sve zemlјe koje su na KiM uspostavile ambasade ili konzulate učinile su to, pravnim i istovremeno fizičkim nasinjem, znači fašizmom! Drugih reči nema da se opiše ovaj uspostavlјeni fašizam međuzapadne zajednice na KiM.

Tradicionalni saveznici

I sada ta međuzapadna klika, čiji je osnov u delovanju, baš nasilјe, fašizam, nameću se i polažu veći interes na Kosovu i Metohiji od same Srbije, čiji je Kosmet oduvek sastavni deo.

Da Vas podsetimo:  O NOVAKU, NOVINARSTVU, MRŽNjI I VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI

Kako to može da bude da na KiM Amerika, Nemačka, Engleska… hoće i pokazuju da je to njihova interesna zona a da Srbija nema to pravo!?

Ako ove zemlјe štite svog stanovnika na bilo kom delu planete, onda Srbija ima legitimno pravo da brani i štiti svoj narod i teritoriju na Kosovu i Metohiji. To pravo Srbija ima po svakom međunarodnom pravu ali i pravo da svim sredstvima, pa i oružjem, brani svoj narod na Kosovu i Metohiji.

Ove zemlјe, predvođene Amerikom, Nemačkom i Engleskom, nastoje da fazičkim i pravnim nasilјem, fašizmom, nad Srbijom, odvoje Kosovo i Metohiju od Srbije i predaju ga Albancima.

Nastoje da najsvetiji deo Srbije, Kosovo i Metohiju, predaju najvećem neprijatelјu civilizacije, najvećem neprijatelјu čovečanstva, demokratije, najvećem neptrijatenju Srbije, Albancima! Još se nije desilo u svetu da jedna zemlјa preda svoj narod i svoju teritoriju nekoj drugoj zemlјi, u ovom slučaju Srbija ne sme da preda svoj narod i teritoriju najvećem neprijatelјu civilizacije, čovečanstva, demokratije, najvećem neprijatelјu Srbije i srpskog naroda, Albancima.

Americi u lice

Nasilnička Amerika, prva država u svetu koja je od države prerasla u državnu terorističku organizaciju, treba da upozna istorijska srpska dokumenta Kosova i Metohije koja toliko moćno govore da je južna srpska pokrajina oduvek bila Srbija i biće.

Pećka patrijaršija je sagrađena 1250 godine, to je bilo 242 godine pre otkrića Amerike i 537 godina pre američke nezavisnosti 1787. godine.
Visoki Dečani su sagrađeni 1333.g. što je 159 godina pre otkrića Amerike i 454. godina pre njene nezavisnosti.

Car Dušan, car Srba, Bugara , Grka i Arbanasa doneo je čuveni Dušanov zakonik 1349. godine, to je bilo 143 godine pre otkrića Amerike i 438 godina pre njene nezavisnosti.
Turski popis stanovništva na Kosovu 1455. godine bio je 37 godina pre otkrića Amerike i 332 godine pre njene nezavisnosti 1787. godine. Pedantni turski popisivači tada su evidentirali samo 46 arbanaških domaćinstava na Kosovu.

Da Vas podsetimo:  Dženderizacija Srbije – nasilje nad većinom

Dovolјno argumenata da zločinačka organizacija, Amerika, ode zauvek sa Kosova i Metohije.

Zoran Vlašković

kmnovine.com

2 KOMENTARA

  1. Koliko god izgleda pogazeno, omalovazeno, beznacajno, …………. MEDJUNARODNO PRAVO dugorocno ipak ima adekvatnu i realnu “ SPECIFICNU TEZINU “! To se izuzetno dobro vidi na primjeru KOSMETA. I pored proglasenja nezavisnosti, i pored priznanja vecine zapadnoeuropskih zemalja i SAD, fantom drzava, cinjenica, nije zazivjela…Veliki “ kamen oko vrata” kosmetskim albancima pretstavlja R1244. Jedino sto odrzava lazno postojecu fantom drzavu jeste DRZAVA SRBIJA SA SVOJOM VELEIZDAJNICKOM POLITIKOM. I i sve sto se dogadjalo od poslije Milosevica do Dana danasnjeg jeste usluzbi legalizacije otimacine dijela Srpske teritorije.
    MEDJUNARODNO PRAVO garancija je cijelovitosti SRBIJE, jedino VELEIZDAJA tj, ODRICANJE ili POKLANJANJE KOSMETA moze OsakaTiti traino drzavu SRBIJU. Trenutno ,KOSMET je PRIVREMENO OKUPIRANA TERITORIJA, a vratiti ga, dovoljno je inzistirati na R 1244 I imati strpljenja. Za Srbe koji tamo zive, zatraziti zastitu RUSIJE…………
    DAKLE, jedini problem je VELEIZDAJA…….

  2. Zorane Vlaškoviću,ako se tako zoveš,što ti davne 1974 godine,ne postavi ovo pitanje,Tihomiru Vlaškaliću,na primer,što vi 1974 odvojiste KIM od Srbije,te u skupštini izglasaste KIM pokrainom,bez ikakvog razloga.Što ne pita vašeg voljenog maršala kako je sebe zvao,ko njemu a i vama dade pravo da odvajate KIM od Srbije.što ne napraviste u isto vreme u Hrvatskoj pokrajine,koje su važile za vreme austrougarske,a to su,austrougarske pokraine,Hrvatska,Slavonija i Dalmacija.Ne sećam se da si pitao miloševioća i ove vaše komuniste,što ne vrati zemlju srbskim manastirima na KIM,a u vlasništvu je 65 posto srbske zemlje,manastirsko.Što umesto ovoga,ne napisa tekst,NARODE,U OVOJ ZEMLJI POSTOJI FARAONSKI SPOMENIK NAJ VEĆEM SRBOMRSCU TITU,KOJI JE KAO AUSTROUGARSKI KAPLAR IZVRŠIO GENOCID NAD SRBSKIM CIVILIMA U MAČVI KAO AUSTROUGARSKI VOJNIK,NABIJAJUĆI ŽENE I DECU NA BAJONET,PRIKIVAJUĆI IH NA CRKVENA VRATA.Razorna delatnost vas komunista nama Srbima je poznata,ali će mo vam uvek odgovarati istinom,da bi vama stavili do znanja da vam laži neće proći,a jedno od istina je i da su UN,imale a i sada imaju podatak,da ste vi oduzeli srbsku zemlju i poklonili šiptarima.E,to je činjenica.Da je vraćena zemlja manastirima na KIM,bila bi druga pričsa,ne bi ni došlo do toga,da vi komunisti menjate teze.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime