Jedna majka: Vučiću, evo zašto sam na ulicu sa narodom mojim

0
244

0tvoreno pismo Aleksandru Vučiću

Ako ti nije jasno zašto Srbija ustaje evo da ti objasnim, ako uopšte možeš da razumeš jezik kojim normalni građani govore. Guraš svoju priču i dogovaraš se sa svima i potpisuješ sve sam a da niti jednog momenta ne oslušneš narod.

E sad narod ne čuje tebe. Prvo i osnovno najveća greška i ne oprostiva nikada je udar na našu decu, da dobro si čuo Našu, ne tvoju kao u sloganu. Nabio si po agendi deci maske potpuno neustavno. Hoćeš da ih vakcinišeš eksperimentalnim nečim što nije ni blizu vakcine. Shvati da ne može! Pritom ti praviš rođendan stranke u krcatoj Areni bez distance i bez maski. A decu sa časa izbacuju zbog ne nošenja iste i još upišu ocenu, a u opisu piše „nema epidemiolišku masku“.

Sad će narod da ocenjuje vas. Kako ste učili tako ćemo vas i oceniti. E pa epidemiolizi od Arene smo videli da to ne postoji. Kreću za sve vas pojedinačno krivične prijave. Za neustavne stvari, maske, policijski čas, zatvaranje u kuću starijih od 65 god. I još mnogo stvari, neću sve da pišem, mora biti faktora iznenađenja. Onda, ukidanje cenzusa za referendum onako u vašem stilu kurvanjski uveče posle 18 časova. Onda, prisile i ucene da će ljudi dobiti otkaz ako se ne vakcinišu. Onda, uvođenje kovid pasoša. Ti si našao da određujes dokle će neko da radi. I da ne zaboravim, nisi uspeo da nas razdvojiš na one koji nose i ne nose maske,,, na one koji su vakcinisani i ne vakcinisani. Vidiš svi se družimo i udružujemo. Ne možeš da zavadiš time nikoga, mi koristimo mozak za razliku od vas mučenika koji ste mislili da ćemo se podeliti i udariti jedni na druge. Ne, to ne biva.

Da Vas podsetimo:  Kontrola štete ili Zašto ne idem na „brendirane“ proteste

Da li shvataš da neću da hodam po svoji zemlji do prodavnice sa pasošem. Onda, nenormalna poskupljenja. Onda, okupacija svih medija sa kojih ne skidaš, toliko je bolesno da mislim da ti odavno treba stručna pomoć. Evo ja hoću da izjavim nešto, ali ne i to je tvoje. Kako si ti iznosio odštampano ko je šta i kad rekao i upoređivao, evo i narod je to uradio. Kažeš da naši izlasci na ulicu su protiv zakona, ok, a šta si ti radio na ulici dok se nisi dokopao fotelje? Pazi ovako krenuli smo u akciju tužbi protiv svega neustavno što si ikada uradio.

Mnogo prljavo igraš sa mesta narodne skupštine koja je naša, ne tvoja i mi plaćamo policiju ne ti. A ovi sa mosta na Savi što su otišli svi će pred sud i svi koji su izdali naređenje. Vidi da bi bolje shvatio ima povređenih, to ćes tek da vidiš. Onda, šta će migranti u NAŠOJ zemlji, koje takođe mi plaćamo. Onda, o kakvom Rio Tintu ti mastaš.

Ne može Aleksandru Vučiću. Mi ćutimo, ali smo rekli dosta i tu stoji tačka. Ovo je mali deo onoga šta si neustavno uradio, da nastavim neću jer nisi vredan toga. Uostalom videćeš.

Ostaj mi zbogom Aleksandru Vučiću.

Autor: Marija Jovanović

https://borbazaistinu.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime