Kako se manipuliše narod

0
100

Kada kameleon promeni boju tela da bi se kamuflirao u predatorskoj sredini ili kad se neke ribe zakopaju u pesak kako se ne bi videle, radi se o samoodržanju vrste koja služi životu, opstanku. Međutim, kada jedna grupa ljudi na vlasti, menja svoje boje u zavisnosti od pred-izborne ili post-izborne faze, onda se radi o obmani, koja se zove, manipulacija javnog mnjenja. Ona ne služi životu i boljitku – naprotiv, ona ubija u pojam, razara psihu, Pravdu, Istinu… a ostavlja gorak ukus izdaje i dugoročnog nepoverenja u “demokratiju“ i ceo sistem.

Bila država demokratična ili totalitarna, oni na vlasti moraju da imaju bilo kakav konsensus s narodom, inače dolazi do revolucija, pobuna, pučeva… Pošto nema konsensusa o predaji Kosova, o pridruživanju EU, NATO-y… stara-nova vlada koristi intenzivno sve moguće metode manipulacije. Kako vladaoci ne bi morali da idu protiv javnjog mnjenja, što se smatra terorom nad masama, postoje specijalisti koji revnosno rade na željenom krojenju javnog mnjenja. Manipulacija javnog mnjenja je poodavno postala cela jedna nauka. Psihološke metode koje se koriste pri varanju, zamaglicanju, zameni teza, prevođenjem žednih preko vode… su skoro nebrojane. Videli smo ih kad su bombardovali naše prostore, crneli nas, od naših žrtava pravili dželate, iskrivljivali naše reči i postavljali šiptare da govore u naše ime pred svetskom javnošću. Ratna propaganda – kažu, može se. Gledajući šta su zapadna medija učinila s našim kredibilitetom, herojstvom i Pravdom – možemo sebi lakše da predstavimo šta se upravo dešava na domaćoj političkoj sceni. Metode obmane se istovetne, kad se radi o sprovođenju kolonijalnih, na zapadu zacrtanih prioriteta, y SRBiji.

Ilegitimni predsednik Srbije, AV (ilegitiman jer je protivustavno iključio teritoriju KiM-e iz procesa glasanja na zadnjim “izborima“), plaća jedno iz -ra elsko preduzeće da se brine o njegovom imidžu, to jest lepoj slici bez obzira na izdajnička dela njegovih ruku. Oni znaju kako da kamufliraju velizdaju. Spoznavanje nekih od tih metoda, mogu da otvore oči mnogima.

Prva metoda manipulacije je bila i ostala: LAŽ. Dok je Tito ubijao Srbe, skrivao ustaška nedela, razmeštao srBske fabrike na zapad, transformisao nas u “jugoslovene“ bez korena i znanja o sopstvenom nacionalnom biću – dotle se hvatao za komunističku ideologiju koja je predstavljena kao humana, pravedna i futuristička. Posle njegove smrti, probudismo se iz hipnoze, uvidesmo, šta nam je učinjeno. LAŽ je stajala iza svega. Sada gledamo potomstvo komunista, koje još diše u atmosferi laži, kako se smenjuje na istim vladarskim foteljama – šešeljovski prevaranti stvoriše od sopstvene partije najubitačniji jednopartijski sns-sistem, koji koristi sve komunističke trikove manipulacije za opostanak na vlasti a pre svega STRAH koji se uteruje zastrašivanjem, pretnjama o gubitku posla, pozicije, zatvaranjy nedužnih,… Taj STRAH je samo sredstvo manipulativne metode. STRAH je u isto vreme i negacija ljubavi (ne mržnja) jer u stanju straha, čovek ostaje paralizovan, nemoćan, nesposoban da voli, kreira i napreduje. Strah je oduvek u Istoriji kopišćen protiv širokih narodnih masa – ljude su porobljavali, odvodili u kmetove, u ratove… vatikanski manipulatori su spalili milione “veštica“ i “nevernika“ da im ne bi puštali krv ; u krstaškim ratovima opljačkali svo zlato Slovena, poubijali Srbe centralne Evrope, uterali strah narodima Amerike, Afrike, Azije… Cela zapadna civilizacija je bazirana na STRAHU od gubitka posla i pozicije, boleština, ratova, nemanja referencija… i radi se aktivno na održavanju tih strahova, iako bi svet mogao biti sasvim drugačiji, majčinski, nežan i pravedan.

Da Vas podsetimo:  Da li je predsednik Republike legalizovao koruptivno nasleđe privatizacije?

Koliko je laži izgovorio AV, naći ćete sami na Internetu. Čemu služe te laži, nego zamajavanju naroda – tako, Šešeljov sin predstavlja Srbiju u Savetu Evrope, bez da ga je ikada neko izabrao; kumovi dele ambasadorska mesta po svetu na našu sramotu ; interesi kolonijalista se prioriterno zadovoljavaju ; post-komunistička banda samo dalje švrlja, izdaje, urušava… kao što je i titoistička činila. Koja je razlika, kad su 1974 odsekli “autonomnu pokrajinu KiM“ od matice, i danas, kad nema izbora na toj našoj zemlji ?

Na zidovima “fenomenalnog“ egipatskog sveta, vidimo jednu drugu metodu ošamućivanja naroda – “radnici“ / robovi su se plaćali u pivu, na dan rada, po glavi roba, dobijali cy određenu količinu ovog penušavog pića, a deca i njegove žene su dobijali dodatne litre. Tako se na licima dece i robova ukamenjenim na antičkim stautetama Egipata, mogu lekarskim pogledom, otkriti, mentalni genuini idiotizam i ciroze sa svim svojim simptomima. Grubo i neskriveno OPIJANjE širokih narodnih masa, činjeno je tada u antičkom Egiptu, kao i danas, na festama sns-a, gde pedofili kolo vode, devojčice se sramno podvode a komunistički strah vlada da bi ih štitio od medijske buke, baš onako, kako se i tito sa svojim mafijašima štitio. Alkohol ce hvalio kao sredstvo za zaborav bola. Ova hvalospeva važi samo za inferiorne “radnike“/ robove antičnog sveta, kažu u jevrejskoj knjizi Ctarog Testamenta. Alkohol je zabranjen sveštečničkoj klasi (ko ha nim) da ne bi izgubila dostojanstvo. Danas, holuvidski filmovi reklamiraju konzumaciju ovog strašnog otrova koji je prvi uzrok socijalne, porodične bede, nesreća u saobraćaju, ubistva… poslušajte samo naše “narodne“ pesme, koliko se tu peva o opijanju, zaboravu tuge… Ovde pogledajte kako se omladina masovno opija u Beogradu : https://borbazaistinu.rs/opijanje-naroda-po-antickom-robovlasnickom-receptu/

Izgradnja stadiona za igre i zabave, spada u istu metodu manipulacije naroda, po rimskoj poznatoj krilatici : dajte narodu hleba i igara.

Kao jedno od oružja protiv naroda, koristi se DISTRAKCIJA – skretanje pažnje sa važnog na nevažno, to jest, ono što može da se zove i, zabijanje naroda u pesak. Sećamo se da dok su Srbi s KiM dovoženi na skup “naprednjaka“ u Beograd, dotle je omogućeno šiptarima da zauzmu naše opštine na Severu KiM. Za vreme medijske buke o “širini i mnogobrojnosti skupa podrške vlasti“ dotle se odvijala najgora, nerečena drama naših sunarodnika. Potpuno istu metodu koristio je i Bil Klintonom kada su se medija obrušila na aferu Monike Levinski – on je naredio bombardovanje BiH i momentano je presečena svaka priča o počinjenoj preljubi.

Kada se neke okrutne stvari ne mogu direktno izvesti, onda se čine po metodi MALO PO MALO, gradualno, ili što narod zove, “kuvanje žabe“. Smanjenje ljudskih prava se u zadnje vreme uravo tako programira po celom svetu. Prodaja 17% naše teritorije ide po tom istom principu. Videli smo kako se formirala granica između Srbije i Kosova, pa koroak po korak, predavalo sudstvo, obezbeđenje, komunikacije, opštine, tablice…

Da Vas podsetimo:  Zatvori u Evropi sve puniji, a Srbija ne zaostaje

 

Neke vrlo nepopularne mere, mogu su predstaviti narodu kao pozitivne u kasnijem vremenskom periodu. Ova metoda PRODAJE NADA, sputava revolt i koristi se već 50 godina u politici predaje naše južne provincije. Izdaja KiM i našeg naroda na tom prostoru, gubitak petine teritorije treba da nam donese kao neki “prosperitet i stabilnost u budućnosti“. Stalno nam se podmeću priče o izgranji puteva, bolnica… iako sve to sami plaćamo nepovoljnim kreditima i gledamo porast inflacije, pad standarda. Narod se manipulaše tako da dozvoljava da mu uživo, bez anestezije, čupaju srce iz grudi, bez kojeg ne može da opstane. Bez Dečana, Gračanice… Srbija ne može biti Srbija. A putevima ko će putovati, kad mladi beže iz zemlje i stvaraju porodice pod tuđim nebom, odakle se ne vraćaju kao ranije generacije pečelbara ?

IDIOTIZACIJA NARODA, ili što neki zovu i INFANTILIZACIJA, jeste tretiranje naroda kao dece, glupaka, idiota – to je metoda koju “predsednik“ Srbije najčešće koristi. Kad u direktnom prenosu s Srbima s KiM, u Raškoj, AV kaže podrugljivo jednom Čoveku iz naroda : ‘…’hajde da idemo protiv NATO-a, protiv EU… pa šta ćemo onda ? Koji ti je to plan ? “ onda, nema odgovora. Koji je plan AV-a, videsmo odmah posle Banjice : ni AV nema plan osim predaje KiM-e i to protiv volje naroda, koja ne želi put u EU, u NATO, po cenu predaje. Oko 80-90% ne želi ! AV smatra da KFOR treba da čuva narod na KiM – to mu je plan, iako se zna kako mađunarodna zajednica to radi i koliko čuva našu decu, naše ljude, našy imovinu… Dok se Čovek iz naroda, zalaže za rešenje, razmišlja glasno, hrabro iznosi svoje zaključke, dotle AV protiv-ustavno, protivno svakom razumu, se ruga Čoveku. Skoro svi novinari sa škakljivim pitanjima, završavaju na ovaj isti način ispred “predsednika“ koji to nije – svi se tretiraju kao zadnji ljudski otpad, glupaci, bezobraznici – što je, sve, metoda idiotizacije. Ceo jedan narod se može tretirati kao deca, kada se vodaju s jednog protesta na drugi, šetaju do iscrpljenja po skupovima s zamenutim tezama…

Kritični duh se može efikasno eliminisati kad se kreriraju jake emocije, pri ZLOUPOTREBI OSEĆAJNOSTI LjUDI. Svaki put kad nam režimska medija u predizbornoj fazi serviraju napade na decu, majku, oca “predsednika“, radi se o čistoj manipulaciji javnog mnjenja u kojoj se prirodni roditeljski instinkti i osećaji, stavljaju u službu državnog sakupljača glasova, premazanog svim bojama kameleona.

Držanje širokih masa u neznanju jeste METODA ZATUCANOSTI koju ova vlada naveliko koristi, držeći nas neobaveštene. Mi ne znamo šta “predsednik“ potpisuje. Drže nas se u mraku o najvažnijim dogovorima koji utiču na našu budućnost. Dijalog se ne otvara. Nema platforme. Nema Skupštine da osvetli radnje autokrate koji očigledno predaje KiM. Iz istog razloga, kako bi široke mase ostale što neprosvećenije, što nesposobnije da misle i odlučuju o svojoj sudbini, spušta se nivo obrazovanja. Nema ništa lakše nego manipulisati neobaveštene i neobrazovane ljude. Zatucane je najlakše prevariti.

Da Vas podsetimo:  Slučajnost ili "organizovani napor": Šta je iza uredničkih komentara zapadnih medija o Vučiću

Čujemo vrlo često da smo sami krivi za sve što nam se dešava – nismo dovoljno protestanti, nismo murati koji imaju neverovatnu geostrategiju, nismo vredni i radni, nismo patriote, nismo dovoljno pravoslavni, verni… Sve takve izjave su samo deo METODE SAMOOPTUŽIVANjA koja podiže osećaj krivice, spušta ruke, obara snagu, razara svaki otpor… I u tome se ovaj “predsednik“ ističe. Njegove optužbe na račun naroda koji mu ne valja su bezbrojne.

Kritikovanje svega što je srBsko, narodno, “seljačko“, uobičajno s poređenjem raznih prolazećih moda, jeste SROZAVANjE onoga što je opšte prihvaćeno kao dobro na osrednjost i razaranje sopstvenih vrednosti. Ova metoda nas urušava u principima, zbunjuje, razjedinjuje i srozava. Srozan čovek ne ustaje. Ne zna kako da se digne. Kako da odreaguje. Šta da odgovori.

Kada se uspešna preduzeća razaraju, javni servisi srozavaju da bi se privatizovala – onda je i to metoda manipulacije, prevare, laži. Imati “rešenje“ za neki problem koji je stvoren a priori to smo videli kad je “predsednik“ naredio da se očisti Savamala. čime se javno hvalio, iako je jedan policajac ubijen u toj akciji, iako je delo kriminalno počinjeno u noći… To je METODA STVARANjA “REŠENjA“ KOD IZAZVANOG PROBLEMA (Hegel: problem-solucija).

Prihvatanje ili ne prihvatanje francusko-nemačkog plana, ohridskog… to je samo ZAMENA TEZA za predaju naše provincije ! A zamena teza, kao metoda obmane, se obilno, konstantno i intenzivno koristi u svakom govoru vladajuće “elite“, poslanika u Skupštini, u režimskim medijima…

Celokupna psihološka nauka stoji u službi vladara iz tame (‘ELite“ , el = Bog na semitskim jezicima) koja saznanja isključivo služi za obmanu. Reklame koje nam prodaju otrove, medicina koja “vakciniše“ s pentagonskom genskom terapijom, privatizacija vode, zemlje… sve radi protiv nas već hiljadama godina. Mi moramo da verujemo da nema vode, nema zemlje, nema hrane, nema kuća, nema para… “Elita“ održava svoj mit da nas je previše, da smo krivi za trovanje životne okoline, da izdisajem povećavamo koncentraciju ugljen-dioksida, pa mogu da nas taksama kažnjavaju za proizzvodnju ovog za biljke esencijalnog gasa…

Danas u obilju mogućnosti, gde roboti preuzimaju sve teške poslove, gde je izobilje stvorenoga ogromno…

…danas se i dalje koriste stare tehnike manipulacije ljudske psihe. Obmana, laži, zamene teza.. su sve-prisutne, ali zahvaljujući Internetu veliki deo tih metoda je razgolišćen. Zato su ‘ eliti“ potrebne nove metode : čipovanje, digitalizacija medicinskih podataka, digitalizacija identifikacije… sa kojim bi kontrola, zverstvo i satanizam (u smislu sputavanja prirodnog/ Božanskog toka stvari) mogli i dalje da se praktikuje protiv širokih zaglupljenih, idiotizovanih masa bez znanja i bez pojma o cilju “četvrte industrijalizacije“ Schwab-a. Elita nas više ne treba pošto ima savršeno poslušne isporgamirane robote koji izvršavaju sve zadatke.

Covid-om, “mRNA -vakcinama“, ratovima, otrovima u hrani, vazduhu, vodi… ne uspeva da nas poništi dovoljno brzo.

Sada je na nama da ispravljamo krive Drine i da Zapadnjacima pokažemo ko je ko na Balkanu – naročito činjenoica da su se SAD zajedno s Bin Laden-om i džihadistima celog sveta borili protiv Srba.

 

“Neka borba bude neprestana“

Svima s blagoslovom,

Dr med Jasmina Vučić-Peev,

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime