Ministri protiv Vučića bahanisali se po Aranđelovcu!

0
1161

Kontraverzni kadar SNS iz Aranđelovca Marija Preković ponovo je uspela da podigne političku prašinu u gradu pod Bukuljom. U vreme kada stranku potresaju optužbe o „izdajama“ ministara i prisluškivanju predsednika Aleksandra Vučića i Prekovićka je dala svoj doprinos.  Naime, ona je reagovala na članak pod naslovom „Lete dvoje iz vlade i 20 iz SNS“, u kome se govori „da je reč o funkcionerima među kojima ima predsednika opština i članova predsedništva stranke. Tu je i dvoje ministara, jedna žena i jedan muškarac koji su se osilili, izgradili svoje malo carstvo rade sebi promociju i bogato žive“. Ovo je kako piše za Objektiv potvrdio jedan do osnivača SNS koji detaljno opisuje „ko je sve zloupotrebio Vučićevo poverenje“.

na koga li je mislila…

Na sve ovo Marija Preković, komentariše:

„KAŽU DA SU OVA DVA MINISTRA IMALA SVOJE SAVEZNIKE I U ARANĐELOVCU. RAZNA DRUŽENJA I POSLOVI A NAJVIŠE POKUŠAJI KONTROLE SNS ODBORA U ARANĐELOVCU. NEUSPELIH NARAVNO“!

Inače reč je o jednoj od najbližih saradnica  predsednika opštine Aranđelovac Bojana Radovića, kome je i savetnik. Poslednji skandal vezan za nju jeste obznanila je da je dobila posao u „Koridorima Srbije“!

Vr(e)li kadar iz Aranđelovca nije pojasnila tada da li je posao dobila na konkursu, niti šta ju je preporučilo za mesto u ovoj važnom državnom preduzeću!  Šira javnost po prvi put za nju je čula 2015.godine, kada su u „Blicu“ osvanule njene fotografije sa tadašnjim predsednikom Tomislavom Nikolićem.

„Tomu sam upoznala 2010. godine, još dok smo bili u opoziciji. Kontaktirala sam sa svim bitnim ljudima iz SNS. Čak i više sa Vučićem, nego sa Nikolićem. Imam sve telefone, i predesednikov, i premijerov. Ali, ne vidim šta je tu loše. Tomislav Nikolić je, koliko ga znam, dobar čovek, pošten. A sve slike gde smo zajedno su sa zajedničkih skupova“, rekla je tada Marija Preković, savetnica predsednika opštine u Aranđelovcu.

Da Vas podsetimo:  Savet za štampu: Za šest meseci Kodeks prekršen 5.551 put

– Nemam šta da krijem. Žao mi je što su fotografije sa „Fejsbuka“ iskorištene, isečene, i što je u medijima objavljeno da sam ja „mezimica“ predsednika Srbije. Ja sam ozbiljna žena, radim svoj posao najbolje što mogu. Ja poznajem sve ljude u SNS. Nisu mi slike sa Tomislavom Nikolićem pomogle u karijeri. Slika gde sam sa krznom oko vrata je iz Kragujevca, kada je Radomir Nikolić postao gradonačelnik. Svi smo se radovali. A slika na kojoj sam sama, u kratkoj haljini, je iz Aranđelovca. To je iz 2009. godine, bila sam sa drugaricom, kada smo se vratile sa bazena – kaže u izjavi „Blicu“ Marija Preković, i pita se „da li je dovoljno da žena bude zgodna, pa da se dovede odmah u vezu sa nekim od političara“.

U jednoj drugoj ispovesti za vesti.rs decidirano tvrdi „LAŽU DA SAM TOMINA ŠVALERKA“. Ovaj portal piše da Marija Preković, koju su poslednjih dana na društvenim mrežama označavali kao „švalerku“ Tomislava Nikolića u svojoj ispovesti odbacuje te optužbe i tvrdi da je sa predsednkom Srbije povezuje samo stranačka i ideološka bliskost!

Kako kaže, Marija koja radi u opštini Aranđelovac, u šoku je zbog lažnih optužbi koje su iznete na njne račun i zbog kojih je postala žrtva tračeva i zlih jezika.

– To nije istina i velika je sramota. Meni je čast što sam nekoliko puta imala priliku da sretnem predsednika Tomislava Nikolića na stranačkim skupovima i da se sa njim slikam, kao što su se slikali i drugi članovi Srpske napredne stranke, kaže Marija Preković.

Ona je zaposlena u upravi opštine Aranđelovac kao savetnik predsednika opštine zadužena je za Narodnu kancelariju predsednika opštine.

Da Vas podsetimo:  Nekadašnji novinar Tanjuga na suđenju Tačiju: OVK me 1998. otela i zlostavljala

– Udata sam i majka dvoje dece, živim u malom gradu. Sve je ovo velika sramota. Slike koje su objavljene su isečene, samo je jedna slika na kojoj smo predsednik Nikolić i ja sami, na ostalim slikama je sa nama bilo još ljudi, ali su slike isečene. Kod sebe imam originale koji dokazuju da na slikama nismo sami, zaključuje Marija ogorčeno za portal vesti.rs.

Vremenom je postala predsednik FK „Šumadija“ iz Aranđelovca a u tabloidnoj javnosti su se pojavljivale njene obnažene fotografije, pa čak i klipovi poput starleta. Posao u „Koridorima“ je vrhunac uznapredovanja ove SNS savetnice.

Izvor: UCENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime