Naprednjaci započinju rat sa Nebojšom Stefanovićem

0
547

Kako Slavija Info ekskluzivno saznaje, iz pozudanih izvora, od sledeće nedelje najavljeni su orkestrirani napadi na Nebojšu Stefanovića od strane naprednjaka koji su nekada bili članovi Srpske Radikalne Stranke.

Preciznije, medijske napade na Nebojšu Stefanovića će po naređenju izvršavati oni pripadnici partije koji su najverniji krilu za koji su zaduženi Aleksandar Vučić i Vladimir Đukanoviću Đuka.

Da li ovo označava i zvaničan kraj Srpske napredne stranke kakva nam je do sada bila poznata? Za sada, kako nezvanično saznajemo prva će na udaru biti Dijana Hrkalović, jedna od najvernijih saradnica Nebojše Stefanovića.

Da podsetimo, u poslednjih nekoliko dana u medijima se povela velika polemika o prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, indirektno je prisluškivanje povezivano sa bivšim ministrom unutrašnjih poslova, a situacija je kulminirala u momentu kada je Nebojša Stefanović dao intervju za Sputnik, a ne za glasilo vlasti zbog čega je odmah brutalno napadnut u Kuriru.

Nebojša Stefanović je danas pokušao da se odbrani, te je u izjavi za medije izložio kako je 20 godina lojalan Aleksandru Vučiću i da ga je on politički stvorio, ali očigledno njegov pokušaj dodvoravanja nije bio dovoljan da spreči nastavak napada na njega.

Izvor: Slavija-info

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime