Olja, zašto te nema? Skinuli te političari?

1
1124

Nova jesenja televizijske sezone je počela, ali Olje Bećković i “Utiska nedelje” na TV “B92″ ni od korova. Građani se pitaju: “Olja, zašto te nema?”

utisak olja

Jesenje programske šeme domaćih televizijskih stanica su već startovale. “Zvezde granda”, “Pinkove zvezde”, “Sulejman Veličanstveni” i ostale besmislene zabavne emisije i serije već uveliko “rasturaju” sa gledanošću, ali “Utisak nedelje” Olje Bećković izostao je sa programske šeme TV “B92″ i ove nedelje.

Oljinim vernim gledaocima nedostaje “ribalje” političara. Pojedini gledaoci se pitaju da nije TV “B92″ možda uklonila (čitaj: cenzurisala) i ovu jednu od retkih emisija u kojoj političari više puta potežu za čašom vode kako bi dobili na vremenu pre nego što izmisle odgovor.

Gledaoci su najviše zabrinuti zbog naprasnog ukidanja emisije “Mentalno razgibavanje” sa radija “B92″ zbog “neprikladnog političkog sadržaja”.

Na Fejsbuk stranici “Utisak nedelje” i na Tviter nalogu @utisaknedelje 3. jula je objavljena poslednja poruka da će se sa emitovanjem emisije nastaviti u septembru. Međutim, ni 14. septembra emisija nije startovala.

 


Oljini verni gledaoci su još od početka septembra na stranici “Utisak nedelje” počeli da ostavljaju poruke u kojima izražavaju brigu jer “Utiska nedelje” još uvek nema na malim ekranima.

 

 

 

 

 

Zaista, gde je Olja?

U večerašnjem terminu “Utiska nedelje” biće emitovan film “Raskid”. Ironija?

teleprompter

1 KOMENTAR

  1. Hm,hmm..otisla zena u zasluzenu penziju ko Eva Ras,ostavite zenu na miru,da se sunca na Adi Bojani,i da Milomir Maric i Karamela, ne “ vire“ iz trnja.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime