Ološ sa dna kace

1
1156

sns-izdjnici

Čovek skandal, individua koja je teškim moralnim padom našeg naroda zasela na mesto predsednika vlade prima predsednika vlade Albanije koji mu traži ključeve prestonice, koji traži nastup u Preševu i proglašava mapu Velike Albanije za simbol svoje države. To se ne prima u zvaničnu posetu. Ali ovo nije država i to nije predsednik vlade nego čovek postavljen za šefa namesništva u protektoratu. Osoba koja se javno hvali kako je otvorila skup ogranka Trilateralne komisije, svetskog ološa i bašibozuka, je zvanično predsednik vlade Srbije. Gadno smo zgrešili.

Ološ sa dna kace, bez obraza kao i prethodni ali bez obrazovanja, kao baš najgori u metastatičnoj fazi žute vlasti, zauzeo je vodeće pozicije u državi. Takvi ljudi, svesni da nikome nisu konkurencija kvalitetom, znanjem i poštenjem već isključivo beskrupuloznušću, postaju sve bahatiji i zastrašeniji od gubitka vlasti. Gubitka koji neminovno dolazi. Oni paniče od povratka bolesnog Šešelja, ruše sve ono što je opozicija njihovoj vlasti (što je više nego opozicija njihovoj anti-politici) i plaše se da će zombirani narod otvoriti oči i videti ih onakvim kakvi stvarno jesu. A to kakvi su, to se više ne da komentarisati. Slobodan Antonić je način njihovog vladanja dobro nazvao uvrtanjem mozga.

Upalim radio kad ono informativna emisija počinje, i posle više od polovine programa oglasi se čitač vesti rečenicom „Tako je govorio premijer Vučić.” Ko ima stomak da prati informativni program na TV ili radiju ne može odoleti utisku da prvi deo, nekada polovina a nekada i duže, u tim emisijama čini jedan poseban program pod nazivom Tako je govorio Vučić. Tu su govori, mišljenja, akcije Aleka Vučića i reakcije, koje se kreću od divljenja do obožavanja.

Da Vas podsetimo:  Domaće investicije godinama niske, šta je uzrok?

Pošto nisu smeli da reaguju na bezobrazluk sa platnom na kome je bila mapa velike Albanije, nesreće na čelu sa osobom koja je izdala sve što je govorila više od dvadeset godina (!) odložili su posetu Edija Rame. Odložili posetu!? To je vrh njima dozvoljenog dostojanstva. U kakvu posetu se prima predsednik vlade neprijateljske zemlje? U posetu dolaze državnici sa kojima se dogovaraju neki poslovi a ne neko ko otvoreno kaže kako je mapa Velike Albanije zvanični simbol Albanije. Onda tu sramotu, primanja neprijatelja pokriva hapšenjem dežurnog glavnog kriminalca (sada Kosmajca) i navodnim žustrim reagovanjem na provokaciju šiptarskog premijera. Dosta bagro i ološu.

Bedniku su naredili a on pristao da Srbe liši svesti, da rasproda ono što žuti nisu stigli, da udovolji svakoj stranoj zemlji i stranom interesu — zato imamo hrvatske savetnike u svakom ministarstvu i svakoj važnijoj državnoj ustanovi, da ne pričamo u ispostavama NATO, britanske i američke vojske. Iz Londona je došao sa pričom o nekakvom provokatoru da bi medijski pokrio najavu rasprodaje Telekoma i dela EPS.

Ali, štrajkovi se šire po zemlji. Incidenti takođe. Štrajkuju advokati, prosvetni radnici, završio se policijski štrajk, a medijskog još nema. Drugosrbijanske perjanice koje su godinama negovali jednoglasje ili su utihnule uz visoke apanaže ili su zaplašene zbog gubitka istih ili su pobrali plodove višedecenijskog rada na gubljenju kritičkog uma. Ne treba niko da ih žali jer žrtva kolaborantskog režima je narod, isti narod koji preziru i koji su prezirali ovi koji ne mogu da veruju da ih njihova, a ne naša, šifrovana TV pušta niz vodu (ili na vodu?). Tabloid se štampa u Crnoj Gori jer niko u Srbiji pa ni Mađar So ne sme da ih štampa. Ne treba da začudi ako Tabloid počne da se štampa u Rumuniji ili Bugarskoj. Slobode medija naravno da nema. Nema ni kupovne moći, to jest ona je u stalnom padu baš kao i industrijska proizvodnja ili broj rođene dece. Čega ima?

Da Vas podsetimo:  U RADIONICI PORODICE SPASIĆ NASTAJE UMETNOST: Ove ikone i panagije krase srpske svetinje!

Imamo najavu otkaza za sto hiljada zaposlenih što je opet manje od broja članova SNS koji su dobili zaposlenje od 2012. godine naovamo. Naravno u moru skandala i to je zaboravljeno. Imamo još jednu najavu Beograda na vodi, Vučić je 11. novembra najavio početak radova za maj 2015. a prisetimo se da je u izbornoj kampanji najavio početak radova dva dana pred izbore. Iamo najavu boljnjg života za 2016. a tu seriju nam je isti čovek najavljivao 2012. godine za 2014.

Nestručni a bahati prema narodu i ponizni prema stranim gazdama, Toma diploma, šef Gejstapoa Veljović i formalno mu nadređeni čovek bez staža — Neša Slina, bezradni ministar rada Vulin koji se krsti i petokrsti, Sertić, ministar privrede za koga čaršija sumnja da je bratanac ustaškog pukovnika Tomislava Sertića, savetnici bez iskustva za savetovanje i ostala kamarila svesrdno radi na poslu koji su preuzeli od žutih — potapanje naroda na njihovu visinu. Šta da se radi?

Ono šta se sada može reći jeste da im se kraj bliži i samo je važno da razne službenike preobučene u novinare, rodoljube, konstruktivne intelektualce i slično razotkrijemo, kako se kukolj opet ne bi uvukao u drugačiju ponudu srpskom narodu. Ta ponuda mora biti prvo moralno ispravna, time i iskrena a onda i stručna i naravno rodoljubiva. Svet se ubrzano menja a nama gore ne može biti nego što nam jeste ili što će nam biti sa ološom koji se smenjuje na vlasti utrkujući se u servilonosti krvoločnim meštrima. Zato slobodno u oslobađanje, u saradnju sa našom braćom i prijateljima, a ovu bedu skinimo sa vrata.

Slobodan Janković i Ostoja Simetić

SKK

1 KOMENTAR

  1. Nema greške.Samo da dodam,da je to još od slininog dede ćeće stefanovića bilo tako,sad nastavlja unuk,za koga njegova nastavnica kaže da je bio naj gluplji u razredu.Iza svega su deca oznaša a potom udbaša.Inače nije vučić izdajnik,on samo sa dedinim unukom sprovodi završnu operaciju titovog poklanjanja Kosova arnautima,a za uzvrat da ih još niko ne dira.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime