Potrebni saradnici, jer u Srbiji nije isto…

Sve je gore i gore!

5
1988

biaSrbija nije ono što svakodnevno gledamo na nekoliko TV kanala ili čitamo u nekoliko novina i njihovih internet portala… Srbija koja je u našim srcima i mislima nije jednostrano partijska i nije, kao mnogi u njoj, uplašena, prevarena i ućutkana. Govoriti o bezobrazluku i arogantnosti, o medijskim lažima i nepoštovanju zakona, o ignorisanju građana i od medija i od političara i državnih institucija, ne znači mrzeti bilo koga, pa ni Vučića. Još manje da oni ljudi koji iznose kritiku za nešto što je na štetu svim građanima Srbije, čine to što žele nestabilnu i za život lošu Srbiju, kako tvrdi Vučić u njegovim skoro svakodnevnim izjavama i govorima. Naprotiv! Siguran sam da govoriti i pisati o anomalijama u društvu, o onome šta treba i kako promeniti nešto da bi život za sve bio bolji i podnošljiviji, dokaz je ljubavi i poštovanja i prema Srbiji i prema njenim građanima.

Veoma važan informativni prostor u današnjoj Srbiji sveo se na nekoliko „velikih“, koji zajedno sa stranačkim moćnicima u tim medijima dozvoljavaju samo istomišljenicima da govore. Kada nema dijaloga i suočavanja različitih mišljenja i stavova, već samo monologa jednih, lako je fabrikovati istinu a javnost ne informisati korektno o svemu što je od javnog interesa. Takvo „zajedničko udruživanje“ političara i medija doprinosi da se u državnim institucijama i drugim segmentima društva povećava broj bahatih, arogantnih, samoživih i onih koji su ubeđeni da su oni iznad važećih propisa i zakona koji važe (ili bi trebalo da važe) za sve građane.

A za te, sve građane Srbije i u Srbiji i izvan nje, koji su gladni istine i korektnosti, neophodno je da imaju svoju „oglasnu tablu“, na kojoj će moći da „okače“ istinu o svakom bezobrazluku, nedopustivoj arogantnosti, povredi i ignorisanju ljudskih i građanskih prava…

U pripremi je portal na kome će svi građani, i opozicija i pozicija, moći da iznesu pred javnost ono što im je na duši, ili što su lično doživeli i preživeli. Bez laganja i sa dokazima za od njih napisano. Da javnost zna i o učinjenom i o neučinjenom u svakodnevnom životu, na poslu, na ulici, u kući…

Da Vas podsetimo:  SKOK SRBIJE U BUDUĆNOST ILI PAD U BANKROT?

Država Srbija ima BIA (Bezbednosno informativna agencija) koja informiše vladu, a o svakodnevnici građana i važnih odluka za njihovu budućnost, najvećim delom ih informiše nekoliko „velikih“ medija, koji to čine jednosmerno i, najčešće, neskriveno pristrasno.

Portal koji će, zbog potrebe korektnog informisanja javnosti pripadati svim građanima, jeste portal www.bia.one (Bezobrazni i arogantni).

Za rad na portalu www.bia.one potrebni su saradnici, koji će provesti nekoliko sati dnevno za svojim računarima i na portal postavljati prispele dopise, mišljenja, dokumente… a za tu saradnju će imati adekvatnu, zasluženu i dogovorenu nagradu.

Šta možete Vi, i koliko ste sposobni za ovaj rad, javite nam slanjem vašeg CV-a ili porukom na mejl adresu: bia@bia.one a mi ćemo vas kontaktirati.

Ukoliko želite da vaša privatnost bude zaštićena, navedite da je vaša mejl adresa i broj vašeg kontakt telefona poslat samo nama na znanje.

Nikola

Nikola Janić, eventualni pokretač portala www.bia.one

5 KOMENTARA

 1. Bolje ikad nego nikad, mada bi ovakav portal trewbalo pokrenuti još pre 10 godina.
  Bio sam dopisnik jedne Slovenačke TV u Srbiji 2 godine.
  Toliko bezobrazluka i korupcije na jednom mestu nisam video niti u Zimbabveu.
  Imate moju punu podršku u tome što ćete raditi ako budete to radili korektno i objektivno, bio ja vaš saradnik ili ne.
  Krajnje je vreme da se ovako nešto pokrene u Srbiji.
  Puno sreće u daljem radu vam želim.

 2. jako mi je zao za Srbiju. Rodjena sam u Australiju. Radila sam do zad za Srpstvo, ali razocarena nemogu vise. Moji roditelji nisu meni vaspitali ovim putem gde Srbija i Srpska diaspora idu! Zelim Vas Sve najbolje.

 3. Ovakav portal bi zaista trebao jer je bezobrazluka sve više, kao što pišete. Imamo krem društva koji foliraju da ih interesuje raja a dva medija su u zločinačkom udruživanju i čim se izgovori reč kritike počinju sa hajkama. I glupi shvataju njihov bezobrazluk ali pametni ćute. Nadam se da će vaša zamisao i plan uspeti i želim vam sve najbolje!

 4. Da,
  kao vazduh, kao voda…
  Tako je potrebno da svako iz sebe izbaci ISTINU…
  (sopstveno „vidjenje“ dogadjaja….
  Imam za „prijatelja“ poznatu TV voditeljku…
  (cenimo se i poštujemo)
  dao sam joj priloge o 10-ak raznih tema…
  Nije smela (osim jedne , stambeni krediti, ništa da pusti….

  Na Temu zašto se plaća TV pretplata (a i slepi bračni par je obavezan), rekla mi je…
  U PRVU si ,
  ali nesmem da sečem granu na kojoj sedim !!
  Nije bitno dali ću biti Vaš saradnik,
  samo nek se počne, a od mene imaćete svaku pomoć…
  verujte ima mnogo istina koje niko nikad objavio nije…
  Rudarski Pozz
  SREĆNO 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime