Praznična čarolija

1
1161
Foto: ozonpress

Nismo čestito uspeli da lupimo dlanom o dlan a još jedna kalandarska godina ostade za nama. Samo još da je u nedelju 31. decembra dostojno ispratimo i da se okrenemo svetloj i prosperitetnoj budućnosti koja nas očekuje u narednoj.

Tako je barem najavio gospodar Vučić, a tako je najavljivao i svih prethodnih od vremena kada je narod mudri srbistanski u presaldumljenim radikalima prepoznao snagu koja će posle tolikih porođajnih muka, lutanja, lažnih proroka i mekokitih vođa Srbistan i Srbistance izvesti na zelenu granu.

uvodnik-3I verovatno bi i bilo tako da nije domicijalnih ništarija koje non stop guraju klipove u točkove srbistanskog razvoja.

Evo uzmimo samo za primer našu kapitalnu kasabu, njenu odgovornu i stručnu vlast predvođenu čačkonačelnikom Todorovićem, zahvaljujući kojoj naš Čačak beleži nemerljivi napredak kojim bi se svako na ovom svetu dičio, samo ne, kako bi to u nastupu poetskog nadahnuća rekao gospodar Vučić, subverzivni ološ koji stalno nešto nakuruje, zaprđuje i traži dlaku u jajetu. Poput nas zlikovaca iz Čačanskih novina i portala Ozon Pres, kojima za to niko nije dao mandat, kako se to navodi u literarnom pisaniju koji je onomad nešto što se predstavlja kao gradski naprednjački odbor prosledio na adrese prijateljskih, “objektivnih”, “nezavisnih” i nadasve slobodnih medija.

Stoga, budući da nadolazeći novogodišnji i božićni praznici, osim opšte radosti, sreće i veselja podrazumevaju i praštanje, evo mi nezahvalni zlikovci iz Čačanskih novina i Ozon Presa, ponizno tražimo oproštaj.

Najponiznije molimo čačkonačelnika i ekspertski tim koji predvodi da oproste nama grešnima što smo bili toliko bezobzirni da se, na dan kada Čačak obeležava svoj dan, bavimo angio salom u kojoj nema ko da radi i renoviranim porodilištem koje je u prisustvu ministra i ministarke svečano otvoreno i još svečanije zatvoreno. Što smo primetili kako je pomenuti ministarski par iskulirao svečanu sednicu Skupštine grada. Što smo se drznuli da pišemo kako ste mečkali sa mladim i talentovanim Čačanima koje ste dovukli u salu Skupštine grada da vam izigravju scenografiju. Što nam lična higijena ne dozvoljava da žmurimo i ćutimo kada zarad našeg “dobra” uništavate i ružite ovaj naš Čačak. Što smo i pomislili da se bavimo cenom novogodišnje rasvete i onoga što jedino vi, vaše koalicione prišipetlje i čankolizi i nazivate jelkom i tako vam kvarimo prazničnu čaroliju. Što ne želimo da vidimo one silne investitore i ona nova radna mesta koja su otvorena zahvaljujući vašem pregalaštvu!

Da Vas podsetimo:  Sabornost

Ako možete oprostite. A ako ne? Šta da se radi. Idemo dalje svako svojim putem.

ozonpress.net

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime