RADULOVIĆ: Ponosan sam što sam radio u Vučićevoj Vladi; PAJTIĆ: Gluplji ste i pokvareniji nego što sam mislio!

1
219
Foto: Printscreen, Twitter

Svađa dvojice srpskih političara, dostojna intelektualne rasprave Lepog Miće i Miljane Kulić u “Zadruzi”, započela je pošto je Bojan Pajtić, bivši predsednik Demokratske stranke, pohvalio tekst Nedima Sejdinovića “Biti Vojvođanin”, objavljenom u listu Danas.

Prepiska je išla ovim redom:

Pajtić: Sjajan tekst! Kratko i jasno.

Predsednik pokreta “Dosta je bilo” nije izdržao a da ne prokomentariše:

Radulović: Ne znam šta je tragičnije: da jedan nacionalni dnevni list objavi ovakav tekst koji obiluje šovinizmom i mržnjom prema Srbiji i srpskom narodu ili da ga podrži bivši predsednik DS-a i prvi čovek u srpskoj pokrajini.

Samo u Srbiji.

Pajtić: Najtragičnije je to što se osoba, koja je DVADESET GODINA nakon što je Vučić ušao u politiku – postala deo njegove Vlade, sada predstavlja kao ozbiljna opozicija. Da u 2013-oj pomisliš da Vučić može IŠTA dobro doneti Srbiji – moraš biti ili pokvarenjak ili imbecil. Ili oba.

Radulović: Posle preko 7 godina od kako sam podneo ostavku, ovo je jedina “kritika” koju imate?

Dok ste bili na vlasti, sprovodili ste pljačakše privatizacije, partijski zapošljavali, kontrolisali medije i doveli Srbiju do Vučića koji je nastavio to isto samo još mnogo gore.

Pajtić: Nepotrebno je nabrajati bilo šta, bio si U VUČIĆEVOJ VLADI. Svako ko je bio u bilo kojoj Vučićevoj Vladi je poslednji antropološki ološ vredan svakog prezira.

Radulović: Uvreda je uvek znak slabosti. A kao pravnik i javna ličnost morali biste znati koliko su nedopustive.

A i nije vam smetalo da 2013. pokušavate da od “antropološkog ološa” kako me zovete tražite pomoć oko jedne od vaših privatizacija i 2015. tražite koaliciju sa DJB.

Pajtić: Još jednom da ponovimo: SVAKO KO JE IKADA BIO U VUČIĆEVOJ VLADI JE ANTROPOLOŠKI OLOŠ VREDAN SVAKOG PREZIRA. To nije uvreda, već eufemizam. Jako si dobro prošao s obzirom da si bio jedan od najviših funkcionera ovog idiotskog mafijaškog režima.

Da Vas podsetimo:  Izborna kampanja iz ugla Istinomera: Laži, manipulacije, targetiranje i navijanje

Radulović: Ja nikoga vređati neću, pa ni vas. Vređanje je nepristojno, bahato i pokazuje slabost.

Ponosan sam na sve što sam radio u Vladi Republike Srbije, počevo od potpune transparentnosti koju sam uveo, a koju ste vi odbili kada ste zvali DJB u koaliciju 2015. i kada smo je tražili.

Pajtić: Odavno smo prešli na “ti”, ali rado ću se vratiti na “Vi”. Nakon rečenice da ste PONOSNI na to što ste bili u VUČIĆEVOJ VLADI, shvatih da ste još gluplji i pokvareniji nego što sam mislio, pa mi Vas je pomalo i žao. Zezam se, nije.

Za to vreme, naš predsednik Vučić se odmara od pijanke pod šatorom Dragana J. Vučićevića, čitajući tvitove svojih opozicionara, nasmejan, veseo, bezbrižan, zadovoljan i siguran u svoju dugogodišnju vladavinu pored ovakvih, svojih opozicionara.

U isto vreme Željko Mitrović, hodajući po vodi, zadovoljno trlja ruke jer su se pojavili novi kandidati za “Zadrugu 9” – čim prođu izbori na proleće, eto njih u “Zadruzi”.

http://politicki.rs

 

 

1 KOMENTAR

  1. Mislio sam da se Pajtic promenio. Da je shvatio greske i da mozda moze da ispravi onu stetu koju je naneo Srbiji dok je vrsio vlast. Prevario sam se. Jos uvek je bahat. Takvi ljudi treba da budu daleko od vlasti. Radulovica necu komentarisati. Jasno je da nema ozbiljne sanse. On je autsajder. Ima pravo na stav, i cesce je u pravu nego ovi koji mu citaju lekcije. Ali, kazem, on nije realna alternativa.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime