Skupoceno megalaprdalo

0
424

Cela zemlja je sa olakšanjem saslušala ministra policije koji je u Skupštini rekao da ste ti i članovi tvoje porodice obavili 1.882 razgovora sa 26 prisluškivanih kriminalaca. Masovna radost izlila se na ulice naših naprednih gradova, jer je narod presrećan zbog vaše umerenosti. Pošto ste mogli imati i 7.659 razgovora sa 147 prisluškivanih kriminalaca – a niste. Zato što ste fini, pošteni, čestiti i smerni. Zato, predlažem da se ovaj dan, kada je ova informacija doprla do ušiju razdraganih birača – proglasi za državni praznik, da se u tu čast podigne spomenik tvojoj nevinosti – veći i skuplji od Nemanjinog, na sred pevajuće fontane, veče i skuplje od one na Slaviji – koja više ne peva. Jer, srećan je narod kome se jednom u hiljadu godina podari familija koja ima samo 1.882 razgovora sa 26 krimosa.

Za to vreme, ti nastavljaš svoj bizarni šou, pričom o atentatima koji se nisu desili, o zlom Đilasu koji je kriv za sve, od ubistva Cezara u Rimu, do mlevenja ljudi u Ritopeku. Jer, samo za tebe su rezervisani svi psihopatološki termini na televizijama i prostori u tabloidima, da sadistički zastrašuješ građane pričama od sečiva u anusu mafijaških žrtava – do njihovog pretvaranja u ćevape od ljudskog mesa.

Žarko Jokanović FOTO: Printscreen/YouTube

Sad samo ostaje da se vidi kako ćeš se otarasiti onoga koga si javno grlio i milovao po glavi, a koji sada, po tvrdnjama tvojih kevtavih tabloida – radi tebi o glavi. A radi se o tvom Nebojši iz Beograda. O tvom Nešici, za koga sada javno pričaš da su ga doskora zvali Slina.

I dok pokušavaš da javnost impresioniraš podatkom koji si sam izmislio, da je za tvoje rušenje potrošena 1,2 do 1,3 milijarde evra, istovremeno se pravdaš da ti ne pada na pamet da vodiš „hajku i harangu protiv nekoga iz sopstvene stranke“, kao da su svi blesavi i ne znaju da je ta hajka u tabloidima krenula od tebe. Kao što je od tebe krenulo i naglo osvešćivanje vaših naprednjačkih članova, koji sada u horu, od Horgoša do Dragaša traže smenu pomenutog ministra vojnog, sa mesta šefa beogradskih naprednjaka, jer šta je preče članovima u Prigrevici od smene šefa beogradskih botova.

Da Vas podsetimo:  Ko nadzire nadzirače?
Aleksandar Vučić FOTO: ATA Images

Zato, što valja pokazati da je protiv dotičnog Nebojše široka baza, a ne ti – ne bi li se dotični Nebojša zavarao i odložio u stranu ono što ima u fioci protiv tebe. Još si dodao i da od njega zavisi šta će biti. U prevodu – ako bude ćutao, nećete ga dirati.

FOTO: Printscreen

I dok se Neša iz Beograda krčka na vatri unutarstranačke diferencijacije, dok se naprednjačka masa izjašnjava kao u doba Informbiroa – za zavaravanje publike dobro je poslužio izraelski ambasador u Beogradu, koji je preko noći postao državni neprijatelj broj jedan, jer mu je falsifikovana izjava koju je dao, pa je onda po njemu pucano iz svih medijskih oružja. Ne bi li se ti dodvorio tvojim poslovnim partnerima – šeicima.

„Kriv za prisluškivanje“: Još dva SNS odbora protiv Stefanovića

Vučić na Prvoj poručio Stefanoviću šta ga čeka: Porodica i Direktno.rs maska

Pa si na sve to još dodao, kako si iz Vašingtona, dok si čučao na hoklici ispred Trampa, hrabro odbrusio Netanjahuu, rečima: „Vidi Bibi, ti imaš dve ponude“. Mangupski, nema šta. A rezultat je poznat. Ti si pobedio. Izrael je priznao Kosovo, a ti si im, u znak zahvalnosti, na užasavanje celog sveta potpisao da ćeš prebaciti ambasadu Srbije iz Tel Aviva u Jerusalim. Nenadmašni pobedniče.

Ali, srećom sve drugo ide kako je planirano. Maketa premijerke je mudro biranim rečima, poput vidovite Zorke nekada, javno obznanila da će Srbija 21. juna završiti sa Koronom. Jer, tako je odlučeno. Tako će biti izvojevana još jedna zdravstvena pobeda, poput one iz juna prošle godine, kada si, takođe, hrabri ti, pobedio koronu zarad tvoje predizborne kampanje, što je rezultiralo tvojom pobedom na lažnim izborima bez izbora i strašnom smrću nekoliko hiljada ljudi, „pobednika“ tvoje sramne predizborne bitke.

Da Vas podsetimo:  Da je moj tata uvežbavao tapšanje Vučiću plakala bih do kraja života

Aleksandar Vučić FOTO: Printscreen/Ministarstvo odbrane

Zato te pozdravljam tvojim tradicionalnim pozdravom:

Svašta on će da laprda – samo da se vlast ne mrda.

Zauvek vaš poslušni građanin, Srba

P. S. Iako si izbacio novu predizbornu parolu: „Glavu dajem – Srbiju ne dajem“ – svi znaju da ona zapravo glasi: „Glavu dajem – fotelju ne dajem“.

Izvor: Direktno

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime