SLAGAO: Ostavka Zorana Babića u “Lasti” nigde nije registrovana

0
1031

Prema našim saznanjima, ostavka Zorana Babića na mesto predsednika Nadzornog odbora u “Lasti” nigde nije registrovana.

Babic

FOTO: Alo!

Narodni poslanik i član SNS-a, Zoran Babić, navodno je 1. septembra podneo ostavku na mesto predsednika Nadzornog odbora saobraćajnog preduzeća “Lasta”. Međutim, više od mesec dana kasnije, ta ostavke nigde zvanično nije registrovana.

Prema podacima Agencije za privredne registre, koje je izuzetno ažurna u pogledu objavljivanja promena podataka na internet staju, ostavka Zorana Babića nije registrovana.

Na sajtu APR-a i dalje piše da je Zoran Babić predsednik Nadzornog odbora “Laste”, a poslednje promene podataka kod APR-a registrovane su 25. jula 2014. godine.

Takođe, ni na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije ostavka Zorana Babića nije registrovana pa piše da on i dalje prima platu za tu funkciju u iznosu od 108.050 dinara mesečno, pored poslaničke plate od 110.000 dinara.

Čak ni na zvaničnom sajtu “Laste” i dalje stoji da je Zoran Babić predsednik Nadzornog odbora.

Interesantno je to što se SNS pre koji dan pohvalio podatkom da je više od 200 duplih funkcionera te stranke podnelo ostavke na duple funkcije.

Zoran Babić uopšte ili nije podneo ostavku na tu funkciju ili su sve državne služne kolektivno usporene pa nisu u stanju da registruju jednu običnu ostavku ni posle više od mesec dana.

Međutim, mi se vodimo podacima sa sajta APR koji je najbrži u ažuriranju promena podataka. To znači da ostavka Zorana Babića nije stupila na snagu već mesec dana, dakle, nije podneo ostavku, tj. i dalje ima pravo da prima platu od 108.050 dinara mesečno za tu funkciju.

teleprompter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime