SLUČAJNOST? Na Pravnom fakultetu izbio haos posle Vučićeve predizborne posete

0
1378

Nije prošlo ni nedelju dana otkako je Vučić posetio Pravni fakultet, studenti su počeli da protestuju. Umesto da kroz dijalog sa studentima postignu sporazum, grupa profesora na čelu sa dekanom tukla je studente! Sve je bilo mirmo dok nije došao Aleksandar Vučića. 

Fi4Hdf6

Je li Vučić stvarno toliki baksuz ili slučajnosti ne postoje?

Nekoliko dana nakon što je premijer Vučić na Pravnom fakultetu bez ikakve ranije najave održao predavanje studentima prve godine, a potom i otkrio bistu Slobodanu Jovanoviću, izbili su studentski protesti.

Dok studenti protestuju, profesori i sam dekan fakulteta fizički se obračunavaju sa studentima u nadi da će ugušiti proteste. Odakle dekanu Simi Avramoviću pravo da se fizički obračunava sa svojim studentima?

Možda ćemo pronaći odgovor ako se vratimo na dan kada je Vučić po prvi put posetio tu ustanovu od dolaska na vlast.

Vučić je prilikom posete izjavio da ga je dekan “kao mečku vodao po hodnicima” kako bi video koliko se taj fakultet promenio. Dekan je bio vidno uzbuđen zbog Vučićeve posete.

Kao šlag na tortu, Avramović je izneo šokantnu i neistinitu tvrdnju da je Aleksandar Vučić bio “najuspešniji student tog fakultet”. Uzimajući u obzir Vučićevo (ne)znanje osnovnog prava i ustavnog poretka, stvoreni su uslovi da se preispita Vučićeva diploma sa tog fakulteta!

Nijedan pravnik na čelu države nije kršio zakone i Ustav na dnevnom nivou kao Aleksandar Vučić!

Prema saznanjima portala Teleprompter.rs, mnogi studenti koji su tog dana bili na fakultetu, i iz nekog razloga odlušali Vučićevo predavanje, smatraju da je taj događaj bio organizovan u okviru predizborne kampanje.

RIBSaFq

Studenti su nam slali desetine fotografija na kojima se vide štandovi Srpske napredne stranke u blizini Pravnog fakulteta tokom Vučićeve posete.

Da Vas podsetimo:  Kako se manipuliše narod

MvDxxtO

Druga grupa studenata koja nam se javila tvrdi da prisutni građani u amfiteratu i ispred zgrade nisu bili studenti, već statisti Srpske napredne stranke.

P2ZGll0
Sve sami brucoši…

Zaključak pokušajte da donesete sami. 

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime