SNS nastavlja da ucenjuje i preti radnicima Pošte!

1
99

Prema informacijama koje smo od zaposlenih u Pošti dobili, Vlada neće ispuniti zahteve poštara koji su u obustavi rada jer je ova obustava tretirana kao ugrožavanje nacionalne bezbednosti.

Politička platforma Solidarnost smatra da je ovakav potez izuzetno opasan jer legitimne zahteve radnika JP Pošta, Vlada Republike Srbije definiše kao ugrožavanje nacionalne bezbednosti. To je primer kako se vrši zloupotreba vlasti i kako se poluge moći koriste kako bi se vladajuća garnitura zaštitila od bilo kakve odgovornosti koju image ne samo prema zaposlenima u Pošti, već prema svima onima koji ovih dana najavljuju proteste i blokade.

Ukoliko SNS ovakve očajničke poteze materijalno i socijalno ugroženih poštara, poljoprivrednika, malinara, advokate ili zdravstvenih radnika video kao proteste i blokade koje su ugrožavajuće, predlažemo im da vođenje države ostave onima koji će rešiti probleme ovih ljudi. Tešku materijalnu situaciju ljudi, koji deceniju vape za rešenjima, nazivati „ugrožavanjem nacionalne bezbednosti“ znači državu izjednačavati sa sopstvenim interesom što SNS radi. Država nisu samo funkcioneri SNS-a, kao i članovi ove stranke, već svi građani ove zemlje.

Ovakav potez Vlade je zloupotreba interesa građana, države i moći, kao i omalovažavanje jako lošeg položaja ljudi koji svoj socijalni bunt iskazuju posle dugogodišnjih protesta i štrajkova. Neodgovornost SNS-a ogleda se u tome da su ove ljude doveli u ovakvu materijalnu situaciju, kao i da ih sada karakterišu kao one koji ugrožavaju nacionalnu bezbednost. radeći sve to pred izbore.

Ekonomski tigar nije Srbija, već celokupna SNS garnitura, koja se enormno obogatila tokom svoje bahate i nasilne vladavine.

 

autor:Politička platforma Solidarnost

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime