„Svi hoće radno mesto, ali neće da rade“

2
1474

screenshot-www google com 2015-01-31 05-54-53

Vučić je uspeo ponovo sve da nas iznenadi svojim besmislenim i rogobatnim izjavama. Naime, naš premijer je iz nekog razloga ogorčen na svoje građane, verovatnozato što mu ne pružaju podršku koju je očekivao. Zauzvrat, sve nas je preko televizija “Pink” proglasio neradnicima.

“Svi hoće posao, ali niko neće da radi”

– Kod nas ne postoji preduzetnički duh svi samo čekaju da im neko zvoni na vrata. Svaki dan slušam pitanja zar je moguće da za moju sestru nema posla u ovoj zemlji, a da niko na primer ne pokuša da otvori firmu. Niko nema inicijativu, svi samo čekaju i kukaju da je to teško. A imate klince koji u IT sektoru zarađuju i po tri miliona godišnje, ali rade 365 dana u godini. Svi hoće radno mesto da dobiju, al da im teče staž i plata, al da ne rade, rekao je Vučić.

Pitamo se samo odakle Vučić takva statistika? Nije ni čudo što niko od Vučićevih investitora iz magle zapravo ne ulaže u Srbiji. Zašto bi neko ulagao u državu u kojoj premijer izjavi da su mu građani neradnici.

Evo još jedne interesante izjave o kukanju.

– Mi Srbi smo naučili da kukamo i dalje živimo bolje nego što radimo. Kad je to Srbima bilo dobro? Kad, u vreme kralja Petra? Titovo? I tad smo kukali. Ta kuknjava razara srpski mentalitet. A koliko to radimo? Pašće nam s neba? Ako to čekate slobodno nemojte za mene da glasate! – rekao je Vučić.

Na osnovu kojih to “mi Srbi” on izvlači statistiku?!

Još jedna glupost

Vučić je još dodao da je i pored smanjenja plata, prosečna plata u Srbiji porasla na 49.700 dinara, jer su poreska uprava i inspekcija rada radile svoj posao.

Da Vas podsetimo:  Da li treba da zamrzavamo cene u radnjama?

Vučić nam se još pohvalio da će on za dva dana biti prvi premijer Srbije koji je posetio Švedsku.

Da on samo zna koliko to građane Srbije ne interesuje. Da li ste primetili da Vučić skoro svakog dana posećuje neku stranu državu, a kada se vrati saznajemo da ništa konkretno nije dogovoreno?

Očito da premijer Vučić koristi svaku priliku da upozna strane državnike jer taj kompleks vuče još iz Šešeljevih dana kada mu je bilo zabranjeno da se sastaje sa stranim državnicima.

Vučić će još da nas zaduži!

Uprava za javnu dug saopštila je da je zaduženost Srbije prešla 70,9 odsto BDP. Vučić nam sada javlja da će još da nas zaduži.

– Ove godine nećemo se zadužiti više od 1,2 do 1,3 milijarde, kazao je on i naveo da je namera Vlade Srbije da stvori zdrave javne finansije koje su uslov za rast prvrede, investicija i uslov za zdravu državu.

Kako će prezadužena država da stvori “zdrave javne finansije”?

Vučić je u intervju na TV Pink obojen negativnom energijom, pesimiznom, sarkazmom i nadmenošću. Kao svaki raniji intervju, patetika i populistički govor su glavne teme.

Srbija zaista nikada nije imala goreg premijera!

Teleprompter

2 KOMENTARA

  1. Setimo se da je i Boris Tadić 2012. godine, nešto slično izjavljivao i te godine je izgubio izbore. Uprkos visokom rejtingu koje su mu razne kuće davale. Mislim da i Vučiću se smeši ista sudbina 2015. godine. Samo neka nastavi dalje sa ovakvim izjavama.

  2. Vučiću, nije tačno da narod samo kuka i ne radi ništa, a dokaz su ti rezultati poslednjih izbora. Jer SNS dobila ubedljivu većinu. Jeste. A zašto? Pa niko nije glasao za tebe, Tomu, SNS, nadajući se da ćete Vi napraviti boljitak, jer, znamo se poodavno. Zar je moguće da još ne kapiraš da ste dobili većinu na izborima samo zato što građani Srbije masovno žele da Srbija više nestane sa lica zemlje, kako bi progledali na oči. Ko od tebe očekuje boljitak? Radi to za šta su te građani Srbije masovno izbarali i prestani da sereš. A o milionskim zaradama putem neta bez PayPal uplata bolje ti je da ne govoriš. Albanski klinac može da zaradjuje računarom, jer, građani Albanije imaju full PayPay. A u Srbiju putem neta ne može da zaradjuje ni Roda, ni Meraktor, ama ni Fiat. Nauči me, keve ti, kako da naručim i platim nov sto za računar od Forme Ideale, i da mi ga donesu kući. Hteo bih za gotov novac putem kartice da naručim nov Fiat koji se pravi u Kragujevcu. Nauči me kako to da izvedem, dok imam adresu iz Srbije, leba ti.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime