Vučić obmanjuje

0
758

Biće vanrednih parlamentarnih izbora kao što je bilo i rekonstrukcije Vlade

izbori

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da razmišlja o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, ali da konačna odluka nije doneta.

Pojedini mediji već nekoliko dana pišu o tome da Vučić razmišlja o vanrednim parlamentarnim izborima. Ti mediji se pozivali na “neimenovane izvore iz Vlade Srbije”.

Dakle, neko je svesno iz vlade preko medijima pustio “buvu” da Vučić razmišlja o vanrednim parlamentarnim izborima. Posebno je interesantno kako Vučićeve misli cure u medijima. Možemo samo da zaključimo da je Vučić takve informacije namerno plasirao preko medija.

Danas je čak i sam potvrdio da “razmišlja” o vanrednim parlamentarnim izborima. Kao da je Vučić čitao svoje misli u pomenutim medijima.

– Vidim da su se gospoda Pajtić i Ugljanin veoma obradovali izborima, moguće je da im ta želja bude uslišena, rekao je Vučić i dodao:

– Vidite da ljudi to traže, a ja poštujem naše političke protivnike, rekao je Vučić novinarima prilikom obilaska migranata u parku kod Železničke stanice.

Od vanrednih parlametarnih izbora nema ništa! Setite se samo koliko je dugo Vučić najavljivao rekonstrukciju vlade. Režimski mediji su, pozivajući se na te iste neimenovane izvore iz Vlade, licitirali sa imenima ministara koji će lete iz Vlade.

Međutim, kada je došao trenutak da se izvrši rekonstrukcija vlade, Vučić je rekao da rekonstrukcije ipak neće biti jer ima još dosta posla da se završi.

Po istom scenariju se sada govori o vanrednim parlametarnim izborima. Prvo mediji citiraju nameštene izvore iz Vlade, zatim Vučić saopštava da je to istina, a kada dođe sudnji dan, Vučić odustane.

U svakom slučaju, Vučić je svojom izjavom o vanrednim republičkim izborima samo zaintrigirao medije i ništa više.

Da Vas podsetimo:  Industrija video igara i u Srbiji otporna na pandemiju

Nema šanse da će Vučić sa apsolutnom većinom u Skupštini posle godinu dana da raspiše vanredne izbore! Zašto bi to radio?

Zašto bi Vučić pred odlazak kod Džozefa Bajdena u septembru išao kao “vršilac dužnosti predsednika Vlade Srbije”?

Ne verujte nameštenim izvorima iz Vlade. Ne verujete Vladi, zašto biste verovali “izvorima iz Vlade”?

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime