Kad doktoru medicina ne ide od ruke – Vučić ga postavi za direktora Luke Novi Sad

2
3400

visokareputacija Foto Geto SrbijaKriminalna biografija Aleksandra Bate Milovančeva, vanrednog profesora Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, direktora Luke Novi Sad i člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke, rečito govori na kakve kadrove je lični režim Aleksandra Vučića računao prilikom osvajanja vlasti. Sa takvom „reputacijom“ i podrškom „sa najvišeg mesta“, Milovančev danas hara Vojvodinom.

Aleksandar Bata Milovančev, vanredni profesor Medicinskog Fakulteta u Novom Sadu, bio je nekada ljuti vojvođanski autonomaš, i poznati osvetoljubivi „žuti kadar“. Tako je bilo, sve dok ga, zbog istrage oko jedne mrtve baba (Jelice i drugih baba) koje su otkrivene po podrumima na Institutu za plućne bolesti , a koje su on i njegova supruga Mira Ač doživotno izdržavali u zamenu za nasleđivanje, nisu razrešili sa funkcije na Institutu za plućne bolesti. Tada su otkrivene i malverzacije sa nabavkama na Institutu, pa je doktor Milovančev, iz inata, preko noći, postao srpski nacionalista, u Vučićevom radikalskom jatu, jedva dočekavši novu funkciju direktora Luke Novi Sad. Tamo, pored kranova i šlepera…

Nije prošlo mnogo vremena, i ovde su počeli da ga prozivaju zbog malverzacija i ogromnih gubitaka. Udružen sa svojom nevenčanom i znatno starijom suprugom, koju je preko Vučićevih radikala ustoličio na Novosadskom Sajmu, gde je ova vremešna gospođa, kao predsednik Nadzornog odbora uspela sa direktorom Lukačom da napravi gubitak, koji je dosad neviđen u ovom javnom preduzeću.

Prvo veliko slavlje oko svog postavljanja na kranove novosadske Luke, doktor Milovančev je propratio pečenjem vola, kojeg je dobio od prodavca smrdljivih bataka, Petra Matijevića, da bi uticao kod Aleksandra Vučića da se zataška njegov slučaj, posle izlaska iz zatvora. Svi poznatiji novosadski odbornici SNS-a, opisivali su to slavlje sa velikim gađenjem, navodeći imena svih učesnika, uključujući i članove DS-a, koji su Batini lopovski jataci.

Akteri državnog posla su doktoru Milovančevu u svojoj emisiji poželeli da zaposli oba sina preko SNS-am i postane „kapetan Bele lađe“ na Dunavu, jer to još nije probao, kao ni sviranje na harmonici…

Na komentarima Radija 021, građani su mu poželeli da posle baba, „uspešno operiše“ i Luku Novi Sad. I on stvarno uspešno “operiše“, mesečno dobija platu od 700.000 dinara.

Komšije ga svakodnevno viđaju kako u večernjim časovima, dolazi mrtav pijan svojim džipom (i uvek sa drugim šoferom), jer u takvom stanju sam ne sme da vozi…

Da Vas podsetimo:  Beograd: Milioni za aplikacije koje koristi manje od 1% građana

Kako je ovaj bračni par, (Bata Milovančev i Mira Ač) poznat po svojoj bolesnoj pohlepi, uspeo da uđe u Vučićev klan? Jednostavno…

Vučićeva prva supruga, bolovala je od teške bolesti aorte i trebala joj je hitna operacija. Dok se Aleksandar Milovančev baktao po pokrajinskom SUP-u, koji ga je zdušno ispitivao posle ubistva inspektora Glušice (od izjava do detektora laži )stigla je vest od njegovog kolege, poznatog kardiovaskularnog hirurga, da se Vučićeva supruga može operisati u Francuskoj, kod njegovog prijatelja, profesora Kifera. Odmah se Bata Milovančev brže-bolje učlanio u SNS i ponudio Aleksandru Vučiću da mu o svom trošku završi oko operacije supruge Ksenije. Odlazi Bata tako u Pariz sa svojom suprugom Mirom i bračnim parom Vučić, a budući Vođa ga odmah prebacuje u glavni odbor SNS-a. Ostalo je istorija.

Kreće njegov uspon u Novom Sadu, gde su ga privremeno zaustavili kadrovi Demokratske stranke, serijom istraga.

Milovančeva u Novom Sadu uglavnom poznaju kao izuzetno lošeg čoveka. Upućeni kažu da je poznat po zavisti koja ide do beskrupuloznosti. Opčinjen je materijalnim ili ljudskim vrednostima, onih koji su veći od njega.

Učestvovao je u mnogim prljavim rabotama koje se ne mogu zaobići. Od neprincipijelne odbrane svoga kolege, izvesnog dr Đurića (koji je u pratnji švalerke pijan pregazio dete kolima i pobegao), pa sve do lažnog svedočenja, kada je bivši zamenik direktora „Srbijagasa“, Radoslav Vujačić, koji je već hapšen u „aferi Azotara“, usmrtio dete vozilom, u naselju Kamenjar, vozeći u pijanom stanju (dozvoljena brzina bila 40km/h a on vozio 100km/h sa 2,5 promila alkohola).

Tada lažno svedoče Mira Ač i Bata Milovančev, koji su negirali nalaz uviđaja policajaca iz patrole koja je stigla na lice mesta, za nagradu, uzimaju nešto iz prtljažnika Radoslava Vujačića!

Za vreme izbora za gradonačelnika Novog Sada, Aleksandar Milovančev svom snagom ometa Igora Mirovića, jureći po svim izbornim jedinicama gde potplaćuje korumpirane članove SNS-a da agituju protiv njega. Uz to, svaki put kad dolazi od Tomislava Nikolića, na sva glas po gradu priča kako je Aleksandar Vučić „lud ko struja“, i da više voli da popije sa Tomislavom, koji, takođe, neće ni da čuje da ludi Vučić dolazi kod njega u kabinet kad hoće i kako hoće.

Da Vas podsetimo:  Milion i po dolara građani Srbije plaćaju dvadeset savetnika Svetske banke

Zbog njegovih zasluga, danas od Igora Mirovića strahuju gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i njegov otac Zoran Vučević, nekada opasni radikal, koji je Aleksandra Batu Milovančeva branio kao advokat, u slučaju „trgovine babama“ koje su umrle u podrumu, na Institute za plućne bolesti, gde su Milovančev i dr Matijašević imali grupu za likvidaciju u jedinici Intenzivne nege (babama je prvo uzimana socijalna anamneza, pa su sa Instituta odvođene kući kod Milovančevih gde su davale doživotno izdržavanje u zamenu za imovinu) o čemu su pisale novine mesecima, i tekla istraga u SUP-u, ali se Bata u međuvremenu vešto sakrio u SNS, iza leđa Aleksandra Vučića!

Babe su odlazile na onaj svet po ubrzanom postupku.Naknadna obdukcija starice, koja je eshumirana, je zabelezila anomalije u vezi uzroka smrti na 33 strane, a to je opisao sudski lekarski tim na celu sa prof. Draganom Draškovićem, kojeg je Milovančev lično medijski proganjao kao ljubavnika Vesne Pajtić, i koji je pokrao desetine miliona evra iz KC Vojvodine.

U izjavi oko likvidiranih starica za medije dr Sava Nenić, lekar optužio je Aleksandra Milovančeva, i izneo niz činjenica kako su babe likvidirane u Intenzivnoj nezi, preko ekipe za eutanaziju Aleksandra Milovančeva.

Zbog toga dr Sava Nenić dobija otkaz radnog odnosa na Institute od Milovančeva, koji je tada bio direktor.U novinama se može pročitati i da je Aleksandar Milovančev kao direktor Instituta proneverio pet tona medicinske opreme, koja je stigla kao humanitarna pomoć od Ujedinjenh nacija i SAD-a.

Danas Aleksandar Vučić zbog Milovančeva izbegava da Igora Mirovića postavi za pokrajinskog premijera, jer Mirović zna šta su mu uradili Aleksandar Milovančev i Zoran Vučević, sa sinom Milošem, kad su bili izbori za gradonačelnika u Novom Sadu. Predstavlja Gorana Kneževića masona kao kandidata za premijera a Igoru Miroviću nudi mesto u Republici da bi na lokalu mogao opstati Aleksandar Milovančev.

Treba napomenuti da Miloš Vučević, gradonačelnik koga je Bata postavio, voli da provodi kasne večeri u društvu poznatih crnogorskih mafijaša, u lokalu u Dunavskoj ulici, u kome je snimljen kako pije vino sa ubicama i povratnicima sa robije. Ovo devijantno ponašanje je upotpunio sa značkom međunarodne policijske akademije!

Da Vas podsetimo:  Valjevo: Grad na ivici potpune izolacije

Aleksandar Bata Milovančev je upropastio Institut u Sremskoj Kamenici zbog bolesnih aspiracija i pohlepe zajedno sa bivšim pokrajinskim ministrom zdravlja Milošem Lučićem.

Batini roditelji pobegli su posle rata preko Klagenfurta u Austriju, u vreme istraživanja po Vojvodini saradnje sa fašističkim okupatorom od strane OZNE. Loš deo ove biografije porodice Milovančev, oprao je otac njegove znatno starije nevenčane supruge Mire Babić (Ač joj je prezime bivšeg muža), koji je bio poznati udbaš sa Dinare – prezime Babić.

Mira Ač, iako starija od njega pet godina, donela mu je pozamašan miraz, kao udovica bogatog Jevreja dr Ača, koji je pobegao iz Srbije u Nemačku, i koga je pod sumnjivim okolnostima pregazio šleper u Nemačkoj.

Sledeći projekat za koji Aleksandar Milovančev proziva Bojana Pajtića i Dragoslava Petrovića je Kamenica 2. Projekat koji je Milovančev lično i svojom rukom potpisao, još u vreme kad su on i bivši pokrajinski sekretar za zdravstvo Miloš Lučić prodavali Simens u Vojvodini, takoreći svakoj ambulanti. Od Simensovih provizija kupili su silne stanove, kako u Novom Sadu tako i u inostranstvu.

Dragoslav Petrović, koji je potpisao ukaz o razrešenju Milovančeva, bio je neoprezan, pa je „šipkovan“ (prebijen metalnim šipkama) na Ribarskom ostrvu, a dekan Novosadskog Medicinskog Fakulteta Nikola Grujić, koji je imao ličnu hrabrost da se o Milovančevu oglasi u listu „Dnevnik“, prebijen je ispred svog stana, i završio je u gipsu. Policija zna sve izvršioce, ali nejasno je i dalje zašto je ubijen inspektor Glušica, koji je najviše istraživao biografiju Milovančeva.

Milovančev trenutno pokušava da jednom potpuno anonimnom doktoru obezbedi poziciju direktora na Institutu, dr Slobodanu Puškaru, jer je njegova snaha načelnik škole unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici, inače izbeglica, daktilograf iz Belog Manastira. Ovaj doktor je došao kao anonimni kardiolog sa VMA, gde je kao specijalizant servisirao i većinu srpskih vladika i budućeg patrijarha, A Milovančev je kasnije upoznao patrijarha sa Tomislavom Nikolićem.

Milovančev je za vreme rata u Slavoniji posekao hrastovinu i od toga napravio pilanu u Vrbasu. Posle 5. oktobra pobegao je u Frankfurt, i čekao je rasplet događaja. Firma njegove supruge Mire Ač posluje sa toalet papirom, tečnim sapunima i papirom za faks, i to prodaje preko tri Instituta u Kamenici godinama.

Arpad Nađ

Tabloid – List protiv mafije

2 KOMENTARA

 1. Poštovani,
  molimo Vas da uklonite ovaj tekst o prof. dr Aleksandru Milovančevu, generalnom direktoru Luke Novi Sad pod linkom: http://www.koreni.rs/kad-doktoru-medicina-ne-ide-od-ruke-vucic-ga-postavi-za-direktora-luke-novi-sad/.
  Ovaj ekstremno sporni tekst preuzeli ste iz nedeljnike Tabloid. Aleksandar prof. dr Milovančev pokrenuo je niz sudskih sporova protiv nedeljnika Tabloid povodom predmetnog i niza drugih tekstova u kojima su stalno štampane iste klevete, uz flagrantno kršenje zabrana i načela Zakona o javnom informisanju i medijima. Sudski sporovi su vođeni pred Višim sudom u Beogradu i drugim sudovima.
  Za našu molbu da ukloniti predmetni tekst sa Vašeg sajta, bito je da su sudski sporovi na osnovu tužbi Aleksandra prof. dr Milovančeva protiv redakcije Tabloida okončani izvinjenjem Tabloida prof. dr Milovančevu i uklanjanjem svih klevetničkih tekstova Tabloida sa njihovog sajta.
  Molimo Vas da sa vašeg sajta uklonite navedeni tekst koji ne sadrži ništa sem teških neistina.
  Sa poštovanjem,
  U ime prof. dr Aleksadnra Milovančeva,
  Ljubiša Nikolin
  PS. Molim Vas da me obavestite ako je nešto sporno povodom naše molbe. Sem priložene e mail adrese, možete me kontaktirati i na telefon broj 0668056008.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime