Miša Đurković, estradni patriota

1
2150

Posle napada Nikole Aleksića na mene, zbog udruživanja oko izrade Programa za spas Srbije, sa prof.dr. Slobodanom Komazecem, dr. Draganom Petrovićem i Draganom Radovićem, evo novog napada.

misa
Miša Đurković

Dolazi od Miše Đurkovića, režimskog estradnog patriote, konzervativca, savetnika Koštunice dr Vojislava, Ideologa verbalnog legalizma, lažnog nacionalizma i promotivnog pravoslavlja, kolumniste malograđanske i režimske POLITIKE, asistenta na programu obuke članova javne administracije iz oblasti Evropskih integracija, koji, gle ludila, piše knjigu ILUZIJE EVROPSKE UNIJE, koji je dosledno zbrkan, koji napada ono što brani, koji je miljenik režimskih medija i koji izvršava dobijeni zadatak da obesmisli svaki pokušaj otpora Tiraniji, da svojim estradim patriotizmom poklopi sve druge rodoljube, jer šta imaju drugi da se javljaju kada je tu Miša Iluzija, koji svojim pretpostavljenima referiše da proces praćenja transformacije društva u lični režim Ace Dramosera teče bez problema i da za svoje služenje mora da dobije, kao nagradu, još neko službeno putovanje po svetu, gde do sada nije bio i gde bi bilo dobro da se održi neko međunarodno političko mrsomuđenje i jajarenje o trošku nas poreskih obveznika, koji nismo konzervativci i naučni saaradnici na Institutu za evropske studije.

Evo šta piše Miša Đurković:

„Juhuuuuu! Nasa omiljena ekipa TNT ponovo na okupu! Ovog puta pojacani sa Dragasem, ali doduse bez onog laznog vojnog invalida.
Noi ovo je vise nego dovoljno. Steta sto se Miroljub prodao vlastima . Sa njim bi to bio drim tim, ali i ovako je mnooooogo jako! Jedino nas brine koliko dugo ce opstati u ovom sastavu.“

Kakav je ovo stil?

Da li ovako sme piše jedan naučnik?

Da li ovako piše doktor nauka?

Da li ovako piše predsednik naučnog veća ?

Da Vas podsetimo:  Podmladak društava Crvenog Krsta i Savez Sokola

Da li ovako sme piše državni činovnik koji prima platu od poreskih obveznika?

Kakvo je, bre, ovo podvriskivanje i zajebavanje?

Prirodno je da nas napada izdajnički i kriminalni režim koji uništava Srbiju.

To je njihov posao da odbrane svoju pogubnu vladavinu.

Plaše se bilo kakvog okupljanja i udruživanja, koje nije pod njihovom kontrolom.

Plaše se svakog slobodnog i mislećeg čoveka, koji ne radi za njih i koga ne mogu da nogom udare kao na neko pseto, zato što ih ne sluša.

Ali da nas napada jedan konzervativac, naučni saradnik i estradni patriota, infantilnim uzvicima i Dramoserovim doskočicama, koji,navodno, ne radi za korumpirani režim, to je zaista besramno.

Situacija u društvu je potpuno jasna, ne moraš da budeš naučni saradnik i da putuješ na međunarodne skupove, to znaju babe na našim pijacama, ili si protiv totalitarnog i izdajničkog režima ili si saradnik sumanutog psihopate na vlasti, saradnik koji, iz tog služenja, ima lične materijalne koristi, jer ga Srbija uopšte ni ne zanima.

Ako si protivnik Srpskog Kralja Ibija i bulumente njegovih prevaranata, baraba i lopova, ako se boriš za Demokratiju i Republiku, zašto bi onda napadao neke ljude koji se isto bore za rušenje Tiranije i Kulta ličnosti na svoj način?

Zašto ismejavaš nečiju borbu?

Zar nije normalno da podržiš takve hrabre pojedince i da ih ohrabriš, ako si ti već naučna kukavica, mešetar i mekušac?

Čak i da je taj način borbe pogrešan, prema tvom mišljenju, nećeš to javno komentarisati, jer se svi nalazimo na istom društvenom zadatku – rušenju Tiranije i Kulta ličnosti.

Ali kada javno napadaš one koji su se osmelili da se pobune i organizuju, onda je to dokaz na čijoj si strani, dokaz da si deo tog velikog Zla i da si dobio zadatak koga moraš da izvršiš.

Da Vas podsetimo:  Dr. Nikola Škerović, starešina Sokolskog društva u Podgorici

Na mojim internet stranicama sam prenosio neke tekstove ljudi koji mi nisu idejno bliski, ali sam smatrao da treba javnost i to mišljenje da čuje, među njima se nalazio i Miša Đurković, iz razloga da cveta hiljadu mišljenja i da se širi narodni front borbe protiv šizofrenog Dramosera.

Cilj, dakle, mog javnog političkog delovanja je rušenje izdajničkog režima, nije mi namera da se bavim naučnim savetnikom Mišom Đurkovićem.

Međutim, kada ovako primitivno, podlo, bestidno i naručeno počne da blati moje saradnike i mene, kada se sprda sa nama, kada nas vređa, ponižava i ismejava, kao neki nevaspitani palanački deran, kome treba zavrnuti uši da bi shvatio gde mu je mesto, onda sam primoran da se branim.

Ovaj napad MĐ pokazuje stanje svesti naše estradne patriotske kvaziinteligencije.

Ovaj napad mi je dao povoda da se u nekom narednom periodu, kada budem imao više vremena, ne blejim i parazitiram u institutu, nego radim na prvoj liniji tržišta, obračunam sa tom estradnom patriotskom PINK ekipom dokonjaka i pokvarenjaka, koja palamudi po našim medijima godinama, priča prazne i naručene priče, valja gomilu gluposti, uzima novac poreskih obveznika za neki svoj navodno naučni rad, presipaju godinama iz šupljeg u prazno, da ih sve pobrojim i stavim u jedan koš, da raskrinkam njihovo pokvareno služenje ražimu, sve po nalogu Službe, tako da rasčistimo taj patriotski teren jednom za sva vremena i da građani znaju ko je ko i šta ko radi.

U toj našoj borbi raskrinkavanja lažnih patriota neće biti povlašćenih.

Ne mogu više da ih gledam niti da ih slušam.

Postali su sve bezobrazniji i osioniji.

Karijera, mediji i novac im je udario u glavu.

Da Vas podsetimo:  Članovi Vučićeve sekte nameću gej opredeljenja deci

Izađite, bre, iz državnih instituta i državnih projekata, napravite svoju privatnu firmu za konsalting i pokušajte da prodate taj vaš lažni patriotizam narodu.

Prestanite više da služite svim režimima!

Izađite na crtu!

Javnost neka sudi o našem radu.

Branko Dragaš

www.dragas.biz

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime