Poziv da Srbija povuče poteze protiv Mila Đukanovića

1
686

Šta još treba da se desi pa da vlast u Srbiji počne da povlači konkretne poteze protiv malignog uticaja koji u Srbiji ima režim Mila Đukanovića?! Današnja Crna Gora je priznala tzv. Republiku Kosovo i sa tom kvazi državom uspostavila najtešnje moguće odnose čime je pljunula u lice Srbiji, ali i sopstvenoj istoriji i tradiciji.

Današnja Crna Gora je u Srbiju izvezla sve svoje kriminalce i težište njihovih obračuna prebacila u Beograd, a ujedno ta njihova mafija koja deluje pod zvaničnim okriljem države Crne Gore u našoj zemlji godišnje pere stotine miliona evra dobijenih u najgnusnijim kriminalnim poslovima. Današnja Crna Gora vodi otvorenu antisrpsku politiku i vrši najstrašniju diskriminaciju i asimilaciju Srba.

Današnja Crna Gora je u sudskom procesu o tzv. „državnom udaru“ osudila političke lidere Srba, Andriju Mandića i Milana Kneževića, kao i brojne druge Srbe od kojih su neki i državljani Srbije, a tom sramnom presudom su indirektno osudili i samu državu Srbiju.

Sa druge strane, Srbija se ne usuđuje da bude matična država srpskog naroda jer to sa sobom vuče i ozbiljnu odgovornost i potrebu da se na bačenu rukavicu u lice odgovori istom merom. Jer kako se danas osećaju Srbi u Crnoj Gori kada vide da su im politički lideri osuđeni na po pet godina zatvora i to za potpuno izmišljeni slučaj dok sa druge strane njihova matična država Srbija pomaže režimu Mila Đukanovića i čuva od zatvora osuđenika Svetozara Marovića.

Postavlja se pitanje čime je to Srbiju zadužio Marović pa može da se slobodno šetka Beogradom umesto da bude u zatvoru u Spužu?! Verujem da je svima jasno da Milu treba osuđeni Sveto, ali ne i Sveto u zatvoru i otuda je jasno da je taj kriminalac u Beogradu po prećutnom dogovoru dve vlasti.

Da Vas podsetimo:  Oslobođenje

Takođe, deluje potpuno neverovatno da je Branka Milić sa svoje šezdeset i četiri godine toliko opasna pa je osuđena na tri godine zatvora pod optužbom da je praktično bila deo terorističke organizacije, dok sa druge strane pripadnici crnogorskih mafijaških klanova nesmetano diluju kokain po Srbiji i pri tome ubijaju konkurenciju u brutalnim sačekušama i za ta dela ili ne odgovaraju uopšte ili dobijaju neke smešne kazne. Biće dakle da su svi „škaljarci“ i „kavčani“ male bebe spram te „opasne“ Branke Milić.

Biću vrlo konkretan. Srbija se nalazi zarobljena u pipcima crnogorske hobotnice i dok god ne sasečemo to maligno zlo od naše državnosti neće biti ništa. Veliki broj pripadnika naše policije i bezbednosnih službi su direktno deo te hobotnice. Od stotine miliona evra koje crnogorska mafija godišnje opere u Srbiji dobar deo završi i u džepovima naših „biznismena“ i političara kako vlasti tako i opozicije.

Naravno, nađe se nešto novca i za podmazivanje medija kako oni ne bi dizali prašinu i kako ne bi svojim reflektorima osvetljavali sve te kontroverzne političke i finasijske poslove koje režim Mila Đukanovića ima u Srbiji. Stanje kakvo sada imamo preti da se završi tako što će nas sedam miliona na kraju biti asimilovano od par hiljada članova te crnogorske mafijaške družine.

Šta preduzeti?! Vrlo jednostavno, krenuti u radikalni obračun sa crnogorskom mafijom koja deluje u Srbiji i sa svim njihovim pomagačima. Za početak, uraditi ono što je svojevremeno uradio Zoran Đinđić kada je planirao da krene u obračun sa kriminalom. Najuriti Vladimira Bebu Popovića iz svih političkih i bezbednosnih krugova i kombinacija! Ovo je bitno koliko operativno, toliko i simbolički jer to što je taj čovek uradio kada je zajedno sa pomagačima iz naše službe pomogao režimu u Podgorici da isfabrikuje „državni udar“ se zove nikako drugačije nego izdaja.

Da Vas podsetimo:  Izborna kampanja koje nema neprestano teče

Posle sklanjanja Bebe, napraviti veliko čišćenje policije, Bezbednosno informative agencije, tužilaštava i sudova po Srbiji. Javnost u našoj zemlji će se zaprepastiti kada bude saznala koliko u tim strukturama ima Milovih vernih pomagača.

Verujte, tu je situacija kao kada pevač Aco Pejović biva „naš“ sve dok ne dobije ponudu da peva za dan proslave nezavisnosti Crne Gore kada odmah postaje njihov. A verujte mi da je mnogo Pejovićevih sugrađana sa sličnim sklnostima.

Crna Gora je u prošlosti bila srpska država, a da bi to opet bila u budućnosti mora se primeniti mudrost koju nam je veliki Njegoš ostavio u Gorskom vijencu. Nije to lako prihvatiti, ali druge nam nema.

Miroslav Parović
za Nedeljnik Afera
Izvor: nacionalist.rs

1 KOMENTAR

  1. Riješiti ovaj problem posebno otezava činjenica da i Milo Djukanović i Alessandra Vučić rade za istoga GAZDU………….a gazda ne zeli sukob medju vlastitim radnicima …….u “ svojim kolonijama “ !!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime