Sali Beriša objasnio pozadinu ljubavi Vučića i Edija Rame

0
2049

„Između šiptarskih vlada u Tirani i tzv. vlade u Prištini i one kojoj je na čelu bio Aleksandar Vučić a sada Ana Brnabić postoji veoma tesna i prisna saradnja kojoj je osnovni motiv sticanje protivpravne materijalne koristi“,

Juče je gotovo nezapaženo prošla vest u kojoj bivši predsednik Alabanije Sali Beriša optužio sadašnju albansku vladu i vlast kojoj je na čelu veliki Vučićev prijatelj Edi Rama za trgovinu drogom jer je albanska opozicija uz pomoć italijanskih istražnih organa došla u posed validnih dokaza koju tu umešanost u trgovinu drogom i dokazuju. Albanski parlament ukinuo je imunitet ministru policije Tahiriju kako bi bio dostupan policijskim i istražnim organima.

Sali Beriša u tom njegovom intervjuu takođe tvrdi da šiptarski narko fisovi koji kontrolišu albansku vladu i Edija Ramu u svakom trenutku u tunelima po Albaniji imaju sakriveno preko devet milijardi evra. Upravo su te tvrdnje Salija Beriše otkrile i pozadinu velike ljubavi koja je naprasno i odjedanput zavladala između Aleksandra Vučića i Edija Rame kome je i pored vređanja Srbije i stalnih poziva na stvaranje Velike Albanije, Vučić u Beogradu omogućio da predstavi i nekakvu knjigu koju je naškrabao.

Ti navodi Salija Beriše objašnjavaju i žestoku propagandu naprednog izdajničko-mafijaškog kartela za izgradnjom autoputa Niš-Tirana koji Vučić o trošku osiromašenih građana Srbije ima nameru da počne da gradi početkom sledeće godine. Taj autoput je PREVASHODNO potreban šiptarskoj narko mafiji da što brže i efikasnije prebacuje ogromne količine narkotika kako u Srbiju tako i u ostatak Evrope. Trenutno je šiptarska narko-mafija ograničena pošto većinu šverca narkotika obavlja malim brzim gliserima i nema mogućnost prebacivanja većih količina narkotika što bi se reklo u cugu.

Postavlja se naravno i pitanje koliko je od tih devet milijardi evra koje šiptarski narko fisovi drže po tunelima u Albaniji završilo na računu Aleksandra Vučića i pripadnika njegovog izdajničko-mafijaškog klana. Treba li vas podsećati kako je zvaničnim automobilom vlade Srbije dok joj je na čelu bio Aleksandar Vučić sa Kosova i Metohije u centralnu Srbiju švercovan heroin i da je u tom švercu uhvaćen rođeni brat tada državnog sekretara Jablanovića kome je otac pa i on sam poznat po veoma blsikim odnosim sa šiptarskim narko fisovima posebno onima koje vodi terorista i ratni zločinac Ramuš Haradinaj.

Da Vas podsetimo:  Leptirov let

Da li treba onda da nas čudi što je Aleksandar Vučić podržao i odigrao ključnu ulogu u stvaranju vlade tog istog teroriste i ubice Haradinaja preko svojih saučesnika u kosmetskoj verziji SNS poznatijoj kao Srpska lista?

Više je nego očigledno da između šiptarskih vlada u Tirani i tzv. vlade u Prištini i one kojoj je na čelu bio Aleksandar Vučić a sada Ana Brnabić postoji veoma tesna i prisna saradnja kojoj je osnovni motiv sticanje protivpravne materijalne koristi jer je više nego očigledno da šiptarski narko fisovi direktno finansiraju Aleksandra Vučića i njegovu izdajničko-mafijašku kliku.

To objašnjava i zadrtost Aleksandra Vučića da što pre prizna nezavisnot Kosova i Metohije i potpuno ga stavi pod kontrolu šiptarskih narko fisova koji su od Kosova i Metohije pod kontrolom NATO snaga i Euleksa napravili najveću na svetu laboratoriju za preradu heroina. Zarad poređenja samo jedan podatak. Do 1999. godine i momenta dok prostor Kosova i Metohije nisu napustile srpske policijske snage među kojima je bila i specijalizovana jedinica za sprečavanje i suzbijanje narko trafikinga šiptarski narko fisovi sa Kosova i Metohije u zapadnu Evropu godišnje nisu mogli da prebace više od dve tone heroina. U to vreme do 1999. godine i ulaska NATO snaga na Kosovu i Metohiji šiptarski narko fisovi su kontrolisali do četiri visoko opremljene laboratorije za preradu avganistanskog opijuma i heroina lošeg kvaliteta u veoma čisti i kvalitetan heroin namenjen za evropsko tržište. Veliki deo tih laboratorija za preradu heroina nalazio se u bespućima Drenice. Danas na prostoru Kosova i Metohije po procenama UN-a deluje preko 20 takvih visoko opremljenih laboratorija za preradu heroina od kojih je nekoliko i u samom predgrađu Prištine koje godišnje prerađuju preko 60 TONA opijuma i heroina.

Pitanje je samo koliko je novca iz tunela šiptarskih narko fisova završilo na računu Aleksandra Vučića, njegovog brata i njegovih veoma bliskih saradnika.

Da Vas podsetimo:  Pismo sa Kosova ili život u smradu i strahu

Aleksandar Vučić nije ništa drugo do NAJOBIČNIJI POTRČKO šiptarskih narko fisova koji po svoj prilici kontrolišu sam državni vrh Republike Srbije. Zato ne treba da čudi što režimski i NATO mediji u Srbiji osim veoma šturih vesti uopšte ne prate OGROMAN SKANDAL i žestoko političko previranje koje imamo u Albaniji a na koje je trebalo poentirati svim snagama baš zbog srpskih nacionalnih interesa. U Beogradu nema na žalost ko da poentira jer je sam državni vrh zemlje sa svim pratećim službama čvrsto u rukama šiptarskih narko fisova.

Milinko Milinčić

srbijadanas.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime