Vučić bezočno ruži svoj narod!

4
856

ruzenje narodaPremijer Srbije Aleksandar Vučić trebalo bi da se baci u akciju traženja nove države i novog naroda, jer ne prestaje da iznosi najgore laži na račun sopstvenog.

Vučić je svoju turneju pljuvanja po svom narodu nastavio u ambasadi Finske u Beogradu.

Vučić je rekao da nam je “potrebno stotina godina za promene našeg mentaliteta da bismo se približili nordijskim zemljama”.

Konstatujući da “i mi Srbi možemo da postignemo rezultat”, on je dodao:

“Uspeli smo da stabilizujemo javne finansije što predstavlja osnovni uslov za napredak. Danas je Srbija zemlja koja nu ovom trenutku nema deficit u javnom budžetu, četvorostruko manji od očekivanog”.

Pošto se Vučić već četiri godine na sva usta hvali kako je stabilizovao finasije, očigledno je da Srbi mogu da postignu rezultate samo ako ih Vučić postigne.

Vučić je dodao da Srbija posvećuje posebnu pažnju investitorima iz nordijskih zemalja, “jer ih karakteriše ozbiljnost i posvećenost u radu”. Vučić je rekao da je zahvalan na ocenama “da napredujemo na evropskom putu”, ali “zna da to nije ni malo popularna tema u Srbiji”.

– Izgubili smo radne navike, naši ljudi rade u inostranstvu još od gastarbajterskog perioda, ali nisu navikli da budu preduzetnici, konstatovao je Vučić.

Ko je izgubio radne navike i kako se premijer Srbije usuđuje da o sopstvenom narodu govori na takav način?!

Moraćemo, kako je rekao, da radimo više, ako želimo da zarađujemo više, i dodao da “neće da se ulaguje narodu pričama o skraćivanju radnog vremena i radnih dana”.

Vučić je dodao da Srbija i dalje ima problem sa lokalnim samoupravama koje “jednim delom loše funkcionišu jer ne postavljaju visoke ciljeve pred sebe već se bave dnevnom politikom i time kako da zaposle bliske ljude”.

Da Vas podsetimo:  Urbani i kulturni preobražaj Zubinog Potok : Varoš koja raste i čuva dušu

Ko kontroliše lokalne samouprave? Neobrazovani, nesposobni i bahati gradonačelnici Srpske napredne stranke!

Vreme je da Vučić izvadi vizu za Finsku, a nas neka pusti da umremo od lenjosti.

teleprompter

4 KOMENTARA

  1. Najpre, da Srbi imaju mentalitet nordijskih zemalja ne bi Vučić mogao da pokrade izbore, za mnoga svoja nedela bi bar 100 puta do sada morao da podnese ostavku ( kao i većina njegovih saradnika), za izdaju nacionalnog interese moro bi na optuženičku klupu a o medijskoj blokadi i manipulacijama i malverzacijama da ne pričamo. Mentalitet nordijskih zemalja podrazumeva moralnu i socijalno svesnu vlast koja daje primer narodu. Ako je vlast korumpirana, lopovska družina koja otimanjem i prodajom države i izdajom nacionalnih interesa zarađuje i profitira, kako narod da bude vredan i pošten.
    Vučiću podnesi ostavku i pobegni u Albaniju i videćeš koliko je ovaj narod vredan i pošten ( šta misli on zašto nas u Nemačkoj i tim istim skandinavskim zemljama cene kao radnike ). Naša ljudska i radna suština je pozitivna, umrtvljeni smo i bezvoljni usled maltretiranja bezvrednih bitangi koje su na vlasti.
    I dosta mi je više ponižavanja od ovog mamlaza. Ne valjamo mi njemu, ne valja on nama (nije mi jasno zašto je onako agresivno pokrao izbore da bi bio na vlasti i maltretira nas svojim imbecilnim postupcima)i kako je ono rekao Slučaj službenica PTT – neka ode iz Srbije .

  2. Zameni bih se sa Vucicem ili bilo kim iz vlade da mesec dana rade moj posao a ja njihov da neko sve to prati pa da se uporede rezultati. GARANTUJEM ZIVOTOM da bih imao vise uspeha a oni na mom poslu tesko da bi preziveli ni 2 dana. Pizda im materina da im pizda materina, oni ce narodu da pricaju o radnim navikama i sposobnosti oni koji nemaju ni jedan jedini pravi radni dan u zivotu i to pricaju o ovom narodu koji zivi u krizi vec 30 godina. Ma sve bi ih na vesala ali bukvalno kakva civilizacija kakva tolerancija bre.

    • Žarko, svi oni i jesu za preki sud i za smrtnu kaznu!! nijedan od njih ne bi mogao da dobije drugačiju presudu jer su jedni od najvećih zločinaca u istoriji, ne samo Srbije, nego i sveta!! Evidentno je da su oni organizovana kriminalna grupa čija su kriminalna dela odavno prerasla u najužasniji zločin protiv čovečnosti, hladnokrvan zločin protiv Srba i Srbije!! Oni su za ovih 30 godina totalno uništili sve što ima veze sa Srbijom i Srbima, Srbiju su uništili kao što su je uništili svi dosadašnji neprijatelji i osvajači zajedno, a i za ovih 30.god. izvršili su genocid nad Srbima koji nijedan neprijatelj i osvajač nije učinio Srbima! Dakle, napokon Srbima mora da postane jasno da Srbi imaju jednog zverskog neprijatelja, vukove obučene u jagnjeće kože, koji se neprestano naslađuju krvlju svojih žrtava!! Ova zloglasna orgsanizovana kriminalna i genocidna banda monstruma neće otić i sa dobijenog prestola samostalno! Za naš opstanak Srbi će sa njima morati da se bore, ali ne samo rečima!! Oni su odlučni da ostanu na vlasti i da nas ubijaju sve dok je i poslednji Srbin živ, sve dok i najmanji deo Srbije postoji!! Dakle Srbi, ili oni ili mi!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime