Srbskim evropejcima i njihovim sledbenicima

1
179

Vama sa pokvarenim dušama, i to lažnim srbskim političarima opozicije i pozicije, koji od one 2000. godine, svakodnevno zaluđujete Srpski Rod, sa otrcanom laži: Da EU, za Srbe i Srbiju, kao i Republiku Srpsku, nema alternative. I ne samo da vi besomučno i drsko lažete, već vi i kradete i izdajete Srbiju, Republiku Srpsku, srbski narod i srbske interese. E, baš radi toga, ja vam i pišem ovo otvoreno pismo i postavljam, po meni, najvažnije pitanje!

A KOJOJ VI TO EVROPSKOJ UNIJI – EU, težite i hrlite.?!

EU koja je uz pomoć banditskih amerikanaca Srbiji otela Kosovo i Metohiju. EU koja je streljala Srbski jezik, dozvoljavajući ljudskoj bagri i lažovima, da naš Srbski jezik nazovu Bosanskim, Crnogorskim i Hrvatskim.

EU koja je okupirala, zajedno sa Amerikancima Republiku Srpsku, te joj otela grad Brčko, proglašavajući ga zasebnim Distriktom. A oteli su i osamdeset i tri nadležnosti od Republike Srpske, te sve to preneli u nadležnost BiH, i to uz pomoć srbskih političkih izdajnika, pozicije i opozicije.

I još uvek ta EU, preko svojih izaslanika i „visokog predstavnika“, Srbe u Republici Srpskoj stišće i ucenjuje i neda joj, da raspiše referendum o odcepljenju – samoopredeljenju, kako bi se Srbi, napokon mogli izjasniti, hoće li se prisjediniti majčici Srbiji.

EU koja je zabranila izgradnju gasovoda “Južni tok” a samim tim činom i razvoj Srbije, kao i nova radna mesta, ali i zaradu i čisti profit, kojeg bi Srbija imala, za transport gasa, preko svoje teritorije. a imala bi i jeftiniji gas za svo stanovništvo u Srbiji.

EU koja nas je zajedno sa Amerikom, bezdušno i bez ikakvog povoda napala i bombardovala: Republiku Srpsku 1994/5. Te Republiku Srpsku Krajinu 1995.god. a Srbiju 1999. god, pokazavši nam da su oni i te kako i veliki neprijatelji i zločinci nad srbskim nrodom.

Da Vas podsetimo:  Mikica Ilić: Kada će otići?

EU koja nikada nije priznala, niti se izvinula, niti se pokajala, a niti je javno obznanila, da se nad Srbskim narodom u dvadesetom veku u dva svetska rata, izvršio strašan genocid i to od Austro- Ugarske monarhije, Njemačke i njihovih savznika: Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Italije, Mađarske, Albanije i bosansko hercegovačkih muslimana.

EU, koja je učestvovala i pomagala zajedno sa amerikom da se 1995. godine, u Hrvatskoj desi i to najveće etničko čišćenje i proterivanje, preko 220.000 hiljada Srba, sa srbskih vekovnih ognjišta.

EU koja je 1999. godine, zajedno sa zločinačkim NATO – paktom, učestvovala u genocidu nad nama Srbima, i onom paklenom, varvarskom i zločinačkom bombardovanju Srbije i to 78 dana, zasipajući nas sa nuklearnim i uranijumskim bombama, kao i drugim hemijskim otrovima, a koji su po konvencijama UN, totalno zabranje za upotrebu.

EU koja nam brani dobre i bratske odnose sa Rusijom, i to na svim poljima, od kulture do privrede. I još traži, da Rusiji uvedemo sankcije, te tako stanemo na stranu Ruskih neprijatelja, i zagrlimo svoje ubice i zločince, te da im tim našim činom i sve oprostimo i zaboravimo.

EU koja je zajedno sa Amerikom izazvala rat u Iraku, Afganistanu, Libiji, Siriji, pa i ovaj u Ukrajini. Te je na vlast dovela Kijevske fašiste i Banderovce, a Rusiji uvela sankcije. Te protiv Rusije vodi najprljaviji i najpodliji rat.

EU koja ima dvostruke standarde, ne samo prema Srbiji, Republici Srpskoj i Rusiji, već i prema drugim državama, koje ne misle i ne rade onako kako to žele EU i Američki političari, a što potvrđuje najnoviji primer i odnos prema Rusiji.

EU koja je bezdušna, nemoralna, nepravedna i prema nama podozriva, neiskrena i neprijateljski nastrojena. Jer se ne odričemo Rusa, Rusije i pravde, kao ni istine i pravoslavlja.

Da Vas podsetimo:  Opozicija u Skupštini kao lažna dilema

EU koja nam nikada nije bila naklonjena, niti će biti, bez obzira šta mi srbi, Srbija ili Republika Srpska uradili.

EU koja nas želi, samo kao svoju koloniju i jeftinu radnu snagu, kao i naša zemna i ostala prirodna bogatstva, naravno u njihovom privatnom vlasništvu, a što hoće ostvariti uz pomoć naših političkih i svih drugih izdajnika.

EU koja je podeljena na klase (nemaju sve člnice EU isti tretman i zaradu-profit), i u kojoj ima šest klasa, prva su: Njemačka, Francuska i Engleska, druga su: Holandija, Danska, Belgija, Švedska, Luksemburg, Finska, Italija i Irska, treća su: Španija, Portugal, Poljska, Letonija, Estonija, Litvanija i Slovenija, četvrta su: Češka, Slovačka i Mađarska, peta su: Grčka i Kipar, a šesta su: Rumunija, Bugarska i Hrvatska.

A u kojoj bi to mi, klasi bili, pitam vas??? Da pitam vas, smrdljivi evropejci i izdajnici srbskog naroda i srbskih interesa. A to vas pitam, jer ste vi po naređenju tih EU bandita, kao i američkih, uništili srbsku privredu, ekonomiju, školstvo, moral, kao i državne institucije, kao i vojsku, sudstvo i tužilaštvo. A pogotovo ste uništili policiju i šta bi mi takvi i to našim ulaskom u tu banditsku EU, od te EU, dobili ??? Po meni i onom što vidim i znam, dobili bi diktat i nove ucene, kao i poreze sa kojima bi morali da plaćamo naše članstvo u EU.

Evo, to je u najkraćem istina o EU. A koju iznosim pred Srbski Rod, da bi imao više informacija o bajci, koja se zove EU.

A koju nam svakodnevno popularišu ti srbski evropejci i lažni srbski političari. A to političari i svi ostali evropejci, čine, samo zarad svoga ličnog interesa, a ne narodnog ili državnog. I to čine uz ofucanu i smrdljivu laž: Da „EU“, za Srbiju i Srbe, nema alternative???

Da Vas podsetimo:  Neki se zakoni rode pod srećnom zvezdom, neki ne

A ja tvrdima da IMA. I to bolja i korisnija alternativa za nas Srbe, i to u savezu sa Rusijom i njenim saveznicima i njenim prijateljima. Pa kako bude Rusiji, neka tako bude i nama.

I na kraju: Ako u svojim razmišljanjima i činjenicama koje sam izneo, grešim, pa demantujte me, vi, evropejci, ali samo činjenicma, a ne hajkom i pljuvanjem.

Autor: Milosav Knežević Mile

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime