A Vučić samo što nije stigao: Krečenje KCS u “minut do 12”

2
123

Nova zgrada Kliničkog centra Srbije otvorena je u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića, ali osim što mnogi delovi objekta još nisu završeni, “sitne” dorade su bile potrebne i u prostoru koji će kriz sedam dana da primi prve pacijente.

Nova rekonstruisana kula KCS, koja se prostire na 86.000 kvadratnih metara, zvanično je otvorena, ali neposredno pred obilazak predsednika i delegacije novootvorenih prostorija, morali su da se dovrše ili dorade neki detalji.

Konkretno, na samom ulazu u objekat, kroz koji je malo kasnije prošao i predsednik, mogao je da se vidi jedan od radnika koji privodi kraju “sitne” molerske radove oko ulaznih vrata.

Fotografije su uslikane oko pola sata pre zvaničnog otvaranja.

Foto: BIZLife

https://bizlife.rs/

 

2 KOMENTARA

  1. Stari deo centralne zgrade Klinickog centra Srbije? Sta se desava sa njim? To je pozadina snimka zgrade koja je dobra polovina (mislim na deo gde je bio glavni ulaz u zgradu KCS). Ostade taj deo zgrade ogoljen do betonske ploce i…….u najboljem slucaju ce biti SAMO oblozen. Daj boze da gresim.

  2. Secam se perioda kada je renovirana ulica Tadeusa Koscuskog u Beogradu, u tri etape . Tada je Slobodan Milosevic svaku etapu posebno otvarao. Vidim da se ni danas nije nista promenilo ali dobro je da danasnji predsednik ne otvara sobu po sobu. Drago mi je, a i bilo ke krajnje vreme, da se klinicki centar renovira ali on je za dobrobit svih nas gradjana a ne samo za presednicku kampanju.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime