Ako je istina, onda je sramota!

0
288

Milutin Jeličić Jutka, koji je danas izašao iz zatvora u kojem je bio zbog nedozvoljenih polnih radnji, ali i Dragan Marković Palma, kojeg je Marinika Tepić optužila za podvođenje maloletnica, te Simo Spasić, oduđivani nasilnik nad ženama, navodno će biti gosti novog izdanja emisije „Ćirilica“ na TV Hepi.

Glavni i odgovorni urednik televizije Hepi, Milomir Marić, inače autor i voditelj emisije, navodno je pozvao njih dvojicu kao svoje goste narednog ponedeljka. Najava ove sramne epizode kruži društvenim mrežama.

Korisnici Tvitera su zgroženi, te navode da je sramno to što televizija sa nacionalnom frekvencijom daje prostora seksualnim predatorima.

Nekadašnji predsednik opštine Brus, Milutin Jeličić Jutka, osuđen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad nekadašnjom saradnicom Marijom Lukić, izašao je iz zatvora u Ćupriji danas nešto posle 9 časova.

O podvođenju žena i maloletnih devojčica u Jagodini svedoči bivši zaposleni u hotelu u Končarevu, iza kojeg, kako tvrdi, stoji Dragan Marković Palma. Sve to se dešavalo na žurkama koje su u hotelu organizovane. On je, kako navodi, odlučio da progovori o podvođenju maloletnica i žena nakon posete potpredsednice SSP Marinike Tepić Jagodini, koja je njegovo svedočenje objavila početkom nedelje na konferenciji za medije.

Portal Nova.rs pokušao je da kontaktira Milomira Marića, ali on nije odgovorio na naše pozive do objavljivanja ovog teksta.

Izvor: Glas razuma

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime