Čega se pametni stidi time se oni drugi ponose: SNS Akademija

3
669

Ko predaje na SNS-ovoj Akademiji?

Čega se pametni stidi time se oni drugi ponose. Tako se najbolje može opisati to što rukovodioci SNS spominju stranačku Akademiju mladih lidera sa koje su u političku arenu lansirani oni koji danas vređaju ne samo političke protivnike već i profesionalne novinare, univerzitetske profesore, umetnike, jednom rečju sve koji se usude da misle drugačije od njihovog kako ga zovu šefa, Aleksandra Vučića.

Kao što smo već pisali, glavni predavač na Akademiji za mlade lidere je Ksenija Vučić, jedna od urednica TV Pink i bivša supruga Aleksandra Vučića. Pored bivše prve dame Srbije mlade lavove, koje je lako prepoznati po govoru mržnje koji koriste prema neistomišljenicima i poltronstvu prema Aleksandru Vučiću, obučava i Milan Stevanović poznatiji kao Piksel. Ovaj samoproklamovani stručnjak za politički marketing, matematičar po obrazovanju, na Akademiji polaznike podučava javnom nastupu, pa je najodgovorniji za salve uvreda koje nekadašnji polaznici izgovaraju na račun svakoga ko im se ne dopada, ali i za potpuno odsustvo smisla i logike u njihovim nastupima.

Stevanović je član SNS postao 2014. godine, a pre toga je radio za DS, DOS i Bogoljuba Karića. Ostaće upamćena njegova tvrdnja da je Donald Tramp u svojoj predsedničkoj kampanji iskopirao Bogoljuba Karića. Kada je izabran na listi SNS u Narodnoj skupštini, Piksel se hvalio da je najbogatiji poslanik. Agenciji za borbu protiv korupcije je prijavio da poseduje dve firme – “Piksel enterprajz LCC”, registrovanu u američkoj državi Delaver koja ima status poreskog raja i “Drajv marketing end konsalting solušens d.o.o.”. Jedno vreme Pixel je i pored svog bogatstva uredno primao naknadu i kao član Nadzornog odbora PTT-a.

Ovaj stručnjak svoje usluge prodaje i u regionu. Jedno vreme je radio za Mila Đukanovića, da bi onda prešao u BiH gde je vodio kampanje Biljani Plavšić, ali i opozicionom SDS, da bi nakon njihovog debakla na izborima 2014. i 2016. godine promenio stranu i počeo da radi za koalicione partnere Milorada Dodika. Prvo je vodio kampanju Demokratskog narodnog saveza koji se nakon izbora 2018. godine raspao na dve stranke. Nakon toga na lokalnim izborima 2020. godine Stevanović rukovodi kampanjom Ujedinjene Srpske, koja će ostati zabeležena po tome što je njihov predizborni spot zabranjen od strane Centralne izborne komisije, zbog govora mržnje. U Banjaluci se pričalo da je upravo Piksel bio idejni tvorac tog spota.

Da Vas podsetimo:  Feitiansuye u Perlezu zagađajuje vodu i vazduh

Važno je reći i da je Piksel veliki prijatelj sa Goranom Vesićem, oni su i komšije iz iste zgrade. Stanove su obezbedili u isto vreme, uz pomoć opštine Vračar, dok je na njoj vlast bila Demokratska stranka u kojoj je Vesić tada bio na vrhuncu moći.

Upravo ovakve ljude je Aleksandar Vučić, koji je lično osmislio čitav projekat stranačke akademije, izabrao da kod stranačke omladine iskoreni osećaj za prave životne vrednosti, da ubije želju za učenjem i obrazovanjem i da im na delu pokažu da u životu dobro prolaze samo njegovi bezrezervni obožavaoci i poslušnici. A Pikselom dobijaju i dodatnu vrednost, on će ih naučiti i kako da otvaraju offshorn firme u poreskim rajevima što su starije stranačke kolege već dobro savladali.

IZVOR: Borba za istinu

3 KOMENTARA

  1. Александар Вучић се показао не само као најбољи ученик Слободана Милошевића, пошто уништава Србију истим интензитетом као и Милошевић, већ и као добар ученик, у Срба омиљеног, друга Тиите. И друг Тиито је имао имао сличну „академију“. Била је то политичка школа СКЈ у Кумровцу.

  2. U vrhunskom sportu uspjeh se postize uglavnom od dvije konponente, vrhunska talentiranost i maksimalan rad . Nikakav rad ne moze nadomjestiti nedostatak talenta, i to onog vrhunskog. Isto vazi i za S N S AKADEMIJU !!! Kandidat mora biti izuzetno GLUP ( talentovan ) da prihvati ovako nešto, a svojim predanim radom samo dokazuje svoj “ talenat “ !!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime