Doveli terorizam u svoje dvorište

1
867

Terorizam u Mančesteru, 22. maja uveče, sa najmanje 22 ubijenih i više od 70 povređenih je „delo“ Čeri But Bler, supruge Tonija Blera, iz advokatske kancelarije nekadašnjeg engleskog premijera, takođe državnog teroriste koji je naređivao bombardovanje Jugoslavije 1999. godine!

Ramus
Čeri Bler i Ramuš Haradinaj

Do samo par nedelja unazad pravni tim Matriks, koji predvodi Čeri But Bler, vodio je pred francuskim sudom u Kolmaru odbranu vođe terorističke OVK Ramuša Haradinaja u procesu izručenja Srbiji zbog ratnih zločina nad Srbima na Kosovu. Tada je, ali i na procesu u Hagu, Blerova stala u odbranu najvećeg evropskog teroriste i sreijskog ubice Ramuša Haradinaja!?

To je i dovoljna činjenica da se zaključi da iza širenja terorizma u Mančesteru stoji ova lobistkinja svetskog terorizma, Čeri But Bler!

Ne mogu se na jednoj strani podržavati teroristi i terorizam, poput Ramuša Haradinaja, kad je u pitanju ubijanje nedužnih Srba, a u svojoj zemlji osuđivati teroristi i terorizam, kad su u pitanju Englezi, gospođo Čeri But Bler!

Terorizam je svuda isti, ma gde se dešavao u svetu. Zato je ovaj terorizam u Mančesteru delo Čeri But Bler, delo britanske vlade… Sve dok britanska vlada u Prištini ima takozvanu ambasadu, odnosno logističku ćeliju terorizma, logističku ćeliju narkodilerizma… i sve dok opšti sa teroristima Tačijem, Veseljijem, Haradinijevima, Ljuštakuima… imaće ovo zlo i na svojoj terotoriji.

Nažalost ginu nevini, nedužni ljudi kojih je svakome žao. Svaka kap krvi, prolivena od bilo koga u terorističkom napadu je veća od Himalaja. Logično bi bilo da od toga stradaju predstavnici britanske vlade, advokatska kancelarija Čeri But Bler i svi oni koji na delu u Evropi, na Kosovu, opšte i podržavaju u praksi albanske gore nevadene i druge njihove teroriste.

Zašto ćuti britanska logistička ćelija terorizma u Prištini, tzv. ambasada, kad Albanci sa Kosova u Siriju i Irak šalju 350 terorista? Zašto ćuti kad albanski teroristi sa Kosova ubijaju u drugoj državi na Balkanu, Makedoniji, zvanične državne organe, policiju, i nevine građane… I to je terorizam. I sve dok u jednom delu Evrope, na Kosovu, Englezi podržavaju teroriste i opšte sa njima, na svojoj teritoriji, ti predstavnivici britanske vlade, terorizmom će ubijati svoje građane, sve češće i više! Na nesreću i nažalost nevinih ljudi.

Da Vas podsetimo:  Kako hrvatska tajna služba vidi inicijativu „srpski svet“

Čeri But Bler, supruga Tonija Blera, uzela je najmanje 360.000 evra za uspešno završenu akciju oslobađanja teroriste i serijskog ubice Ramuša Haradinaja tokom sudskog procesa izručenja Srbiji u francuskog gradu Kolmaru.

Zoran Vlašković

www.kmnovine.com

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime