Kako Srbija ne može a Španija može da zabrani lažnu zastavu šiptarskih separatista?

2
1522

Španije je odlučila da ne dozvoli da se na njenoj teritoriji unese i raširi zastava šiptarskih separatista koja označava lažnu državu na tlu srpske pokrajine, koju ta zemlja ne priznaje.

Šiptarski separatisti su uložili žalbu na utakmicu kvalifikacija za šampionat Evrope za reprezentacije do 17 godina protiv Španije. Meč je trebalo da bude odigran u Španiji, ali domaćin ne želi da istakne zastavu lažne države koju ne priznaje.

Šiptari sa KiM su učestvovali na igrama Mediterana u Taragoni, ali ni tamo nije bilo zastave te nepostojeće države.

Španci su ostali tvrdi i odlučni u nameri da se zastava šiptarskih separatista sa Kosova i Metohije ne razvije na njihovoj teritoriji zbog čega je doneta odluka da se takmičenje izmesti iz te zemlje.

Jasno je da je Španija to učinila jer isama ima problem sa separatizmom ali – zar ga Srbija nema kada su njeni političari i vodeće sportske ličnosti dale punu saglasnost da Šiptari učestvuju na svim takmičenjima sa svojim neonacističkim lažnim obeležjima? Da li ne treba da nas zanima što španija ima principe pored problema a predstavnici Srba samo problem dok principe lako unovče?

Zastrašivali su nas da će Srbija izgubiti pravo i priliku da organizuje velika takmičenja, zašto to isto ne brine Španiju? Španija je pokazala da može. U trenutku kada se menja politička klima u Srbiji važno je da ne dozvolimo da na vlast opet dođu oni koji će menjati deo državne teritorije za sprotsku halu.

Izvor: kmnovine.com

2 KOMENTARA

  1. U Spaniji nije bilo “ petog oktobra “ , pa Spaniju vode izabranici naroda, koje nije moguce ucjenjivati i natjerati ih da rade protiv vlastite Drzave i Naroda!!! Kada Srbiju budu vodili PATRIOTI, NACIONALISTI, RODOLJUBI …………………………………… ako do tada ne bude isuvise kasno!!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime