Kosovo poodavno ušlo u INTERPOL!?

0
1259

U ovom momentu širom Evrope u zatvorima čami više od 24.000 Albanaca sa Kosova zbog droge, trgovine belim robljem, pljački, razbojništva…?

marihuana siptari
Na Kosovu i Metohiji se svake godine otkrije po najmanje 20 polja zasada Marihuane

Tzv., „Kosovo“ je već poodavno, po najgorem kriminalu i po zlu, ušlo u INTERPOL, jer, proporcionalno prema broju stanovnika i prema broju onih sa Kosova, Albancima, koji čame u evropskim zatvorima, Kosovo je ubedljivo na prvom mestu na planeti!

To pokazuju zvanični INTERPOL – ovi izveštaji iz Pariza već duži niz godina zaredom. INTERPOL se toliko bavi albanskim kriminalcima, narkodilerima i trgovcima belim robljem sa Kosova i Metohije da je to čak 65 % ukupnog njihovog rada.

Tako, trenutno u evropskim zatvorima leži više od 24.000 Albanca, uglavnom mladih sa Kosova i Metohije koji su iza rešetaka zbog dilovanja drogom, trgovine belim robljem, raznih pljački, razbojništava, ubistava…

U INTERPOL – ovim izveštajima se kaže da je trenutno u Švajcarskoj u zatvorima 2.800 Albanaca sa Kosova i Metohije, u Velikoj Britaniji 1.500, Nemačkoj 1.700… i da praktično nema evropske zemlje u kojima nema zatvorenih Albanaca sa Kosova i Metohije uglavnom zbog droge i pljački!

INTERPOL konstatuje da u Belgiji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Austriji, Češkoj, svim Skandinavskim zemljama i još mnogim drugim ključnu ulogu u distribuciji droge imaju upravo Albanci sa Kosova i Metohije! Odnosno, da čak 60 % evropskog tržišta droge drže albanci narkodileri sa Kosova.

statistika

Statistika šiptarskog učešća u INTERPOL-u. / Podaci: Zoran Vlašković Opremile: KM Novine

Zahtev prijema Kosova u INTERPOL je otvorena i direktna provokacija one Evrope koja je tekovina ljudskih prava, otvoreno pljuvanje Evropljana, civilizacije, prava, zakona, demokratije i društva uopšte u celini!

INTERPOL podrazumeva da se na domaćem terenu, Kosovu i Metohiji, sudstvo uspešno suprotstavlja krivičnim delima svih vrsta i kriminalu uopšte. To na KiM nije slučaj, jer, Šiptari nisu odmakli ni milimetar u rešavanju stotine najtežih krivičnih dela, ubistava Srba, zatim pljački svih vrsta, dilerima na hiljade kilograma droge i drugom kriminalu koji je na Kosovu i Metohiji apsolutno najviše izražen.

Da Vas podsetimo:  Godina dana od pada Đukanovića i omaž srpskom jedinstvu

Prijem Kosova u INTERPOL označio bi otvorenu zaštitu albanskom kriminalu u Evropi, otvorenu podršku u distribuiranju narkotika i svakako manji broj zatvorenih albanskih kriminalaca u zatvorima!

vlaskovic

Zoran Vlašković

KM Novine

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime