Marinika Tepić napadnuta u Jagodini!

0
564

Potpredsednica SSP Marinika Tepić trenutno jagodinskoj policiji daje izjavu zbog ugrožavanja njene bezbednosti tokom konferencije za novinare u tom gradu. Na Mariniku je konstantno tokom obraćanja novinarima nasrtao odbornik u Skupštini Jagodine Dušan Marković koji je sve vreme“urlao“ i čak imao „fizički kontakt“ sa njom, prenose portali. 

„Ovo je prvi put da baš toliko dođe do nasrtaja, sreća je da su moje kolege stale između nas“, kazala je Tepić.

U toku konferencije par desetina policajaca je sve vreme bilo prisutno ali su oni odbili da reaguju i zaštite potpredsednicu SSP Tepić, prenosi nova.rs

A za gospođu uvid gde se troše narodne pare iz budžeta…

Prethodo je grupa od petanestak, „Palminih tigrova“ zauzela je stepeništa zgrade Skupštine grada i pokušala da onemogući predstavnike ove stranke da na čelu sa Marinikom Tepić održe konferenciju za novinare. Pristalice SSP u Jagodini kažu „da prisutni građani okupljeni oko aktivista SSP i sama Marinika, izražavaju čuđenje zašto je Dragan Marković Palma uspeo da okupi tek nekolicinu svojih pristalica „da ga brane od Ženske mreže SSP“

.Kako se moglo čuti na lajvu koji je sve vreme emitovan na društvenim mrežama, iz redova „Palminih tigrova“ čula su se konstantna dobacivanja na račun Dragana Đilasa koji nije prisutan u Jagodini. Na ovo politički prostačko ponašanje šačice „Tigrova“ učesnici konferencije za medije „konstatovali su sličnost sa ponašanjem Sime Spasića koji ovu manifestaciju elementarnog nevaspitanja i odsustva sposobnosti da se ponaša u skladu sa demokratskim pravilima i principima, svakodnevno pokazuje u Beogradu“.

maskirani „tigrovi“…

-Dobar znak što se mali broj „Palminih tigrova“ odazvao pozivu ali da oni koji su došli da brukaju grad i gradsku upravu jasno pokazuju da je Dragan Marković Palma više nego uplašen od „Ženske mreže- kažu u SSP.

Da Vas podsetimo:  Kada deca napuštaju roditeljski dom: Crnogorci sa 33 godine, a Srbi…

Marinika Tepić u ovom trenutku pokušava da razgovara sa načelnikom PU Jagodina gde želi da mu postavi pitanje „da li je službena „marica“ pokupila i gradskog pravobranioca Vladana Petronijevića protiv koga je podneta prijava za nezakonito postupanje prema funkcionerkama SSP Katarini Jokić i Jeleni Kostić“. One su pre par dana privedene na informativni razgovor zbog iznošenja zahteva da se budžet grada Jagodine postavi na zvaničnom sajtu kao i da se građanima omogući da prate sednice skupštine.

Izvor: UCENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime