Za čim plačete Srbi? Za Jugoslavijom, za vlastitom grobnicom!

2
209

Nitko nije tako snažno, tako halapljivo i tako bezumno prigrlio komunizam kao Srbi. Za čim plačete Srbi? Za Jugoslavijom, za vlastitom grobnicom!

Mićo Martinović na Jadovnu; FOTO: Privatna arhiva

Privedite se pameti. Mogao bi da postavim jednostavno pitanje na koji niti jedan od vas koji slavi tu mračnu tvorevinu Jugoslaviju ne bi mogao odgovoriti.

Ko je bio Tito?

Da ne mudrujem, predivna žena i naučnik, Smilja Avramov radeći na svojoj knjizi u arhivama u Londonu, zatražila je uvid u arhivu o Titu. Rok tajnosti je bio prošao. Rečeno joj je, sve možete dobiti sem građe o Titu. Zabrana je produžena na još 20 godina!?

Dakle, čovjek koji je govorio nekoliko jezika, svirao klavir bio vrhunski mačeovaoc (prvi ili drugi u vojsci KuK!?), nije znao hrvatski jezik (posebno nije znao zagorski dijalekt) što su stručnjaci nedvosmisleno dokazali, postao je idol Srba?

Nešto ne štima.

Da biste do kraja shvatili svoje zablude o Jugoslaviji, pa uz put i o IV kongresu SKJ u Drezdenu 1928. godine, i odlukama toga kongresa (uništiti Srbiju i srpski narod) predlažem vam jednu malu, ali zanimljivu knjižicu „Verujem u boga i srpstvo“ od Jovana Dučića.

Nitko nije tako minuciozno, savršeno jednostavno, nepobitno i argumentovano razlo\io projekat zvan „JUGOSLAVIJA“. Do poslednje tačke sve je objašnjeno. Tek, nakon što dobro proučite tu knjižicu, a onda krenete proučavati ostalu građu (da se pronaći) shvatićete svu pogubnost slavljenja vlastite grobnice, i slavljenja svojih dželata.

Nije pametno ignorisati krv mučenika Jasenovačkih, Jadovničkih, Kolarićkih, Hercegovačkih, poklane Crne Gore i njenog sveštenstva, poklane Like, Suvaje, Bubnja, Kuka, Gospića, Smiljana, i ne samo Jadovnog, tamo su još 32 jame punjene Srbima, potpuno poklanog Korduna, Glinske crkve i ko bi mogao sve pobrojati (Gospode Isuse Hriste, pomiluj ih) hiljade stratišta, grobišta, ukopišta, vješalista, lomilišta, silovališta, zgarišta, mučilišta… jer samo u Jasenovcu su ih ubijali na 52 različita načina.

Da Vas podsetimo:  IMA LI KO DA BRINE ZA NAŠU SIROMAŠNU DECU?

A pri tome, taj ogromni (kako vole da se hvale komunisti) vojni potencijal nikada nije niti pokušao osloboditi Jasenovac. Za to vreme vaš voljeni vođa 1944. godine sa Visa leti avionom kod pape Pija XII (poznat kao Hitlerov papa i direktno odgovoran za Jasenovac a kasnije za bijeg Pavelića „Pacovskim kanalima“ u J. Ameriku)?

Zašto?

Da dogovore kako poražene zlikovce spasiti odmazde i prevesti ih na pobjedničku stranu. Srbi, vi slavite Jugoslaviju (dan republike) koju je vodio austrugarski vojnik sa Cera! (U Mačvi, Rađevini, Pocerini počinjeni su najstrašnijih zločini u istoriji ove civilizacije, po nekim elementima strašniji od Jasenovca), a u redovima zločinačke vojske ratovao je vas voljeni vođa Tito.

Dakle, ponoviću pitanje: Znate li ko je bio Tito?

Ako i ne znate, upregnite elementarnu logiku i samo čitajte iz njegovih djela. Sve će vam biti jasno. Da bi vas dokrajčio (mentalno, psihički, verski, moralno i ljudski) dovodi „slavnu“ 6. Ličku diviziju da kolje vlastiti narod po Valjevu i Beogradu, a 8. Kordunašku diviziju miče od Zagreba!! I odvodi je u Sloveniju.

Kako šeretski nekom zgodnom reče Balašević… Imao bi i ja štošta kaz`ti, ali neću! Ma hoću, jer svome narodu moraš govoriti. Nema nigdje na svijetu lepšeg kraja od Istočne Like, naslonjene na Unu, i dobar je to narod. Ali prevaren, izmanipulisan, i bezveran (poprilično), doveden do stadija da od silnih informacija ne može prepoznati istinu. Ako već ne možete… onda molite i postite sa sećanjima na sva vaša i moja stratišta, gubilišta, vješališta, silovališta i ne zaboravljajte istinu koju prepričava narod.

Od starog dušmana, nikad novog prijatelja!

I ne zaboravite Dučića!

Izvor: Fejsbuk stranica Mićo Martinović

2 KOMENTARA

  1. Данас имамо на власти пантљичару титоизма. Отимање Косова од Србије започели су титови комунисти још на заседању АВНОЈ-а на коме и није било српских делегата, после рата 1945. је забрањен повратак српских избеглица на КиМ и широм је отворна граница према Албанији.
    Данас видимо тај континуитет и данас имамо култ личности (држе се АВ- ове фотографије у канцелријама, нико ништа не сме да напише на фејсбуку или другим друштвеним мрежама, због вербалног деликта према вођи, иде се у затвор), Срби су изгледа огуглали на све и данас мирно посматрају како тај АВ дефинитивно заокружује косовску државност (шта је друго него давање државности косовској „држави“ издавањем таблица!?) итд, итд, И српски народ све то трпи јер је заплашен да ће уколико се побуни против тога, избити рат, поново ће нас бомбардовати! Вођа АВ се стално пренемаже и говори како све ради за очување мира и за добробит српског народа на Косову и Метрохији! Да ли???

  2. Obraćanje Miće Martinovića , SRBIMA ,nedopustivo je sirovo i prostačko. “ privedite se pameti “ …..On se ne obraća srpskim intelektualcima, koji su prihvatili i Tita i „komunizam „, on se obraća svima nama, Narodu. Naj vjerovatnije, on sam je zrtva komunističke propangande, da revoluciju izvode „radnici i seljaci “ , a ne dio inteligencije . Svi oni koji su rodjeni poslije drugog sv. rata i zivjeli u „Titovoj Jugoslaviji “ , u kojem je sistem zestoko radio na propagandi samog sebe, skrivajući i iskrivljujući istinu, u kojem je obrazovanje i informisanje bilo pod apsolutnom kontrolom vlasti,ali i j kultura i sve drugo ……….. Kad se tome dodaju i objektivni uspjesi i dostignuća tog sistema, koje ni najokoreliji mrzitelj, ne mogu osporiti, onda je normalno da su mnogi prihvatili takav sistem dok je funkcionirao relativno dobro. Tek je raspad sistema razgolitio ono što se vješto sakrivalo i maskiralo. Zbog toga mislim da nije umjesno sa tolikom arogancijom i prepontentnošću, otkrivati “ toplu vodu „, poslije bitke biti “ general koji djeli lekcije šta i kako se trebalo raditi “ !! Sada, zahvaljujući internetu, ali i publikacijama istrazivača svih profila, koji rade na ozbiljan, dostojan, nenametljiv, respektabilan način prema svima, demonstrirajući orginalnu dokumentaciju, krenula je i korekcija mišljenja i shvatanja . To je jedan cijeli proces, koji se ne ostvaruje “ preko noći “ .Sve to, u ovom slučaju tim prije, što je „Titova Jugoslavija“ ,obezbedjivala socijalnu sigurnost , siguran posao, zdravstveno i penziono osiguranje, besplatno školovanje za sve slojeve društva, stipendije za studiranje , slobodu kretanja, društvena stanbena izgradnja, radnička odmarališta ,konstantan rast dohotka, potpuna superiornost standarda u odnosu na istočno-europski blok zemalja socijalističkog lagera, jaka drustvena poduzeća koja su se dokazala i na svjetskom trzištu ( BEKO , SIMPO Vranje, INDUSTROGRADNJA, JUGOTURBINA , TAM , FAP, Zastava automobili i oruzije ………….. i mnogi drugi ! Na cijeloj teritoriji bivše drzaven nikada nitko nije izbačen iz stana, jer nije platio ratu kredita, kiriju za struju, ili slično, jer nije imao prilike , da zaradi novac za taj kredit. Lihvarske kamate na stanbene kredite, bilo je nemoguće i zamisliti. Danas postoje profesionalci ,cije je zanimanje, izbacivanje cijelih porodica iz stanova na ulicu, da im nije obezbedjen nuzan smještaj…
    O novopečenim bogatašima koji su se obogatili pljačkom Drzave i Naroda izlišan je komentar !!
    Upravo u komparaciji sekvenca najgoreg danas i najboljeg prije , vješto se prikriva nekadašnji, pogubni odnos Jugoslavije prema Srbima i Srbiji, što opet ne znači da ovi današnji VELEIZDAJNICI
    ne unište Srbiju brze i gore od samog TITA !!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime