Milo ugostio Tačija u Budvi, obezbjeđenje brisalo slike i oduzimalo foto–aparate

1
1455
Foto: printscreen (srpskoujedinjenje.com)

Predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović bio je domaćin Hašimu Tačiju, predsjedniku privremenih prištinskih institucija, u Budvi, prije nekoliko dana.

Sastanak dvojice američkih janjičara i “blizanaca“ po zadatku bio je privatnog karaktera, saznaje portal Srpsko ujedinjenje. Sem kraće šetnje gradskim ulicama, Đukanović i Tači, najveći dio vremena proveli su u ćaskanju u restoranu i diskoteci “Perla“.

Nekoliko građana Budve i dvoje “slučajnih“ turista – posjetilaca ovoga grada, imali su neprijatnosti kada su pripadnici Tačijevog i Đukanovićevog obezbjeđenja oduzimali foto – aparate i tražili na uvid mobilne telefone kako bi obrisali fotografije i video snimke koji su svjedočili o druženju Tačija i Đukanovića u “Perli“. Takođe, obezbjeđenja dvojice političkih “blizanaca“ bila su ažurna, pa su i u samom gradu, tokom šetnje, uložili dodatne napore da niko ne ovjekovječi druženje “regionalnih lidera“ pod NATO patronatom.

– Baš je neprijatno kada vam priđe obezbjeđenje neke javne ličnosti, pa još i predsjednika države, i pred nekoliko desetina slučajnih prolaznika oduzima lične stvari kako bi provjerili da li ste slikali ili snimili nešto od čega dotični mogu da imaju političku štetu. Sa mog foto – aparata obrisane su dvije fotografije i morao sam da čekam 15 minuta da bih foto – aparat dobio nazad, kaže jedan od sagovornika portala Srpsko ujedinjenje.

Izvor: Srpsko Ujedinjenje

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime