Onesvešćuju se, glume, pa dobijaju fotelju u SNS

0
2325
Foto: YouTube Screenshot

Kako se grade karijere u režimskoj stranci i kojim koracima se dolazi do vrha, najbolje dokazuju „glumice“ vladajuće partije koje su veštim padanjem u nesvest došle do udobnih stolica u SNS-u.

Jedna od najistaknutijih uloga svakako jeste ona koja se prošlog aprila odigrala ispred gradske skupštine, a reč je o Nikolini Janjatović, koja je nakon svoje premijere dobila mesto u fotelji savetnice generalnog direktora JKP „Gradska čistoća“. Ona je u toj firmi zadužena za punjenje „sendvič“ autobusa, kao i za ostale papirološke, propratne stvari.


Pored nje, bilo bi gre’ota ne pomenuti i njenu koleginicu, Svetlanu Tišljarić, koja je istog dana, došla da odbrani predsednika Vučića i njegovu partiju šaha koju je igrao sa ministrom unutrašnjih poslova, Nebojšom Stefanovićem. Njen skriveni znak za onesvešćivanje bilo je skandiranje okupljenih građana – Onesvesti se!

Zatim, na red dolazi sekretarka SNS u Vladimircima, Aleksandra Krstić, koja je 2018. u avgustu u pritvor odvela čoveka koji ju je „prebio“. Da je celu situaciju izlažirala priznala je za TV Šabac, gde je ispričala kako funkcioniše i po kom principu radi vladajuća stranka i priznala da je po naredbi vlasti u Šapcu vređala lidere opozicije.

Ona je te godine optužila jednog od člana stranke Dveri, da ju je udario šakom, zatim i pesnicom i razbio joj mobilni telefon. Nakon izrežiranog incidenta njemu je pretilo tri godine zatvora.

A za kraj „najkreativnije“ – promocija knjige Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda, na kojoj su mediji vladajuće stranke pisali kako „huliganima iz opozicije ništa nije sveto“. Naime, prihod od Vesićeve knjige trebalo je da ide u humanitarne svrhe. Na promociju njegove knjige pokušali su da uđu i određeni predstavnici opozicije, što se kasnije pretvorilo komešanje između opozicije i pripadnika SNS-a.

Tokom promocije, došlo je i do paljenja knjige zamenika gradonačelnika koju je on okarakterisao kao pokušaj ubistva, a ko stoji iza tog „ubilačkog“ poduhvata ni da danas nije utvrđeno, kao ni u koliko je primeraka knjiga prodata i po kojoj ceni.

Lj. Stanković
Izvor: direktno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime