Palmin kič i nemoral šire se Srbijom

0
654

Optuženi prostak Palma preti, viče, tuži, optužuje umesto da ćuti i nigde se ne pojavljuje od bruke i sramote doveka

  • Na delu je jedinstven fenomen: nadležni državni organi ništa ne preduzimaju, ćute, a optuženi Palma je u potpunoj ofanzivi, šeta po najgledanijim televizijskim stanicama i napada i optužuje one koji su njega optužili za gnusna, surova, brutalna zlodela i seksualno nasilje
  • Palma će možda početi i da hapsi, da privodi sve od Marinike i Sande pa do svedoka koji bi morali biti zaštićeni od nadležnih državnih organa. Njegova agresija je zastrašujuća.
  • Ostaje još da mu RTS ponudi jednočasovni intervju u udarnom terminu da sa sebe spere ljagu te „Đilasove plaćenice Marinike“.

Dok nesimpatični i neobrazovani lik iz Jagodine koji još ne zna da su Šopen i Betoven živeli pre dva veka ( i odavno umrli, Šopen pre 172 godine, a Betoven  pre 194 godine)  već je on kao veliki seoski „đilkoš“  planirao da mu ta dva muzičara sviraju na „uvce“ (kao što mu svira Ceca), sada tuži sve i svakog u Srbiji ko išta loše progovori o njemu i njegovim orgijama sa maloletnicima i devojkama u Jagodini. Umesto da je u istražnom zatvoru zbog teških optužbi, on gostuje kao pobednik i slavljenik i „rado viđen ugledni gost“ kod novinara bez ikakvih moralnih skrupula Milomira Marića i TV Hepi.

Spoj Marićevog novinarskog kiča sa TV Hepi i ljudskog nemorala iz Jagodine  se kao korona ekspresno širi Srbijom i truje građane, jer važno je da optuženi Palma (Dragan Marković)  za najgnusnija dela dobije priliku da se brani, ali i da napada vređa sve one koji su se usudili da kažu nešto o njegovim gadljivim provodima i masovnim nezakonitim okupljanjima u Jagodini sa mladim devojkama i devojčicama…

Da Vas podsetimo: 
Dačić i Palma u društvu mladih devojaka koje treba obučiti stranačkom radu
Umesto da je u istražnom zatvoru Palma preti svima i optužuje

Sada je na delu razgoropađeni i neškolovani Palma koji napada, preti, tuži, podiže prijave, a on je upravo onaj koji je optužen za teška krivična dela podvođenja devojčića i pedofiliju… i trebalo bi da ćuti od bruke i sramote doveka.

Policija i tužilaštvo umesto da hitro deluju i optuženog liše slobode, zatvore ga i u istražnom zatvoru ispituju i sprovode istragu, zatim ispituju svedoke protiv Šopeniste pustili su da se sve okrene naopačke. Palmu ne ispituju, niti privode, niti zatvaraju, niti o bilo čemu daju kakvo saopštenje, obaveštenje ili razjašnjenje, a on osiljen, ionako bahat i prost preti, viče, tuži, optužuje… Čak i vrhu države preti nekim otkrivanjem afera koje on zna i koje je pominjao…da ga neko od političara iz državnog vrha ne bi slučajno optužio. Njegova osionost ide toliko daleko da otvoreno, javno, preko nacionalnih frekvencija najavljuje osvetu, jer ukoliko se o njemu sazna istina, da će on reći sve što zna o drugim predstavnicima vlasti…

Raskoš na slavljima u Jagodini (Končarevu)  gde je neizostavna bila Ceca bio je uvod u kasnije provode i zabave sa mladim devojkama

Tako da je na delu jedinstven fenomen: nadležni državni organi ništa ne preduzimaju, ćute, a optuženi je u potpunoj ofanzivi, šeta od jedne do druge  najgledanije televizijske stanice i napada one koji su njega optužili za gnusna, surova, brutalna zlodela i seksualno nasilje. Ovako nešto je moguće samo u zemlji gde pravosudni sistem ne radi, gde policija ne vrši svoj osnovni posao i ne štiti interese građana. I gde pravosuđe štiti vlastodršce koji krše zakon.

Neće srpski narod lako odustati od borbe protiv pedofilije i zloupotrebe devojaka
Da li se čeka da građani zaborave zašta je Palma optužen

Kao da se planski čeka da prođe što više vremena, da građani zaborave zašta je Palma optužen, da se desi neka druga skandalozna afera i da se sve zaboravi…

Da Vas podsetimo:  Pismeno prerasta u elaborat – u čije ime i za čiji račun?

Palma ovu sabotažu državnih organa, policijskih i sudskih, koristi da on postane istražni organ, pa on ispituje, istražuje ko su svedoci i njima preti, napada ih, kaže da oni lažu, a ne zna ni šta su oni rekli i zašta ga konkretno optužuju.

Kolo je na svečanostima  skorto uvek vodila ova četvorka

Ako se ovako nastavi Palma će možda početi i da hapsi, da privodi sve od Marinike i Sande pa do svedoka koji bi morali biti zaštiženi od nadležnih državnih organa. Njegova agresija je zastrašujuća. Ili će možda da reši pitanje svedoka kao što je to činio Haradinaj, a na očigled policije, pravosuđa i tužilaštava, koji se prave ludi i zbunjeni.

Možda će ovih dana Palma da se nekog od svedoka dokopa i ispita ih u nekoj od njegovih bunga-bunga sobi i saopšti nam kako su oni svedoci eto bili, kao i Mića Megatrend, u afektu, nešto ljuti pa su sve izmislili i rekli ono što nije istina. Mići Megatrendu je neko verovatno surovo pripretio čim je preko noći odustao od svega što je rekao i čime je bio optužio srpskog „čestitog i uzornog domaćina iz Jagodine“.

A “vrli” domaćin vodio je kolce….

Kako se stvari događaju ovih proteklih nedelja vrlo je moguće da svedoci optužbe protiv Palme, a koje je Marinika prikupila, počnu jedan po jedan da odustaju od svoje namere da svedoče protiv njega. Em ,država nija stala iza njih, nije im pružila neophoodnu zaštitu, em ih Palma juri i gleda da ih se dokopa. Jednog je svedoka već nazvao kriminalcem, drugog opozicionarom, trećeg…

Uz Cecu na uvce trebao je da Palmi svira i Betoven…

Prolazi i četvrta nedelja od optužbi koje je Marinika izrekla protiv Palme javno pred licem svih građana Srbije. I ništa se nije dogodilo, sem što optuženi Palma bahato, pun sebe nedeljama s jedne televizije sa nacionalnom frekvencijom stiže do druge da napada one koji su ga optužili.

Da Vas podsetimo:  "Bakapraseći" Vučić

Ostaje još da mu RTS ponudi jednočasovni intervju u udarnom terminu da sa sebe spere ljagu teĐilasove plaćenice Marinike“.

Vodio je “moćni” dasa srpsko kolo komplet obučen i u morskom plićaku Paralije

Kako li je samo mogla ta Marinika da optuži jednog „popularnog srpskogdomaćina“( kome je uz Cecu na uvce trebao da svira i Betoven) i da tako naruši „poznatom političaru“ decenijama stican „ugled“ među narodom u Srbiji?

Šala na stranu, tužilaštvo je dužno da hitno i neodložno proveri sve optužbe protiv gradonačelnika Jagodine , tog velikog i prefinjenog znalca i ljubitelja muzike Šopena, Cece i Betovena.

Samo tako bi bila zadovoljena “pravda“.

Piše: Jovo Vukelić

Izvor: Između sna i jave

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime