SAMO CEPAJ Srpska modifikovana salata

0
663

Vlast u Novom Sadu prvenstveno ima šarenolik sastav iz redova Srpske napredne stranke, sastavljen od funkcionera koji su bili članovi stranaka nekada u vlasti. Još kada se tome pridodaju koalicioni partneri, svaki čovek koji to posmatra pomislio bi da imamo Šopsku salatu. Dobri poznavaoci kafanskog menija sigurno će vam reći da mnogi bas tu Šopsku nazivaju Srpska salata.

E tu dolazimo i do sustine.

Svi odavno znamo da je politika postala unosan biznis za one koji u ovom vremenu umeju da se snađu, pokazalo se da ih ima. Malo je jedna funkcija i prihodi od nje, zato se i pribegava „must have“ opciji, bar jedan Nadzorni odbor, a poželjno je i dva, tri. Nema veze stručnost, znanje, obrazovanje, radno iskustvo…

– Samo cepaj.

Dok oni cepaju, građani Novog Sada muku muče sa izlivanjem fekalnih voda na Keju u Dunav, uvećanim računima za grejanje od 20% preko cele godine, gasom naduvanim vazduhom u radijatorima, oronulim pešačkim stazama, manjkom čistog vazduha, „velelepnim“ građevinama koje niču tamo gde im mesto nije i sa još mnogo toga što tišti svakog građanina, a ovo vlastodržce iz šarenolikog sastava ni malo ne dotiče.

Bulevar Evrope Novi Sad; FOTO: Printscreen

Ovakve slike nisu samo odlika ovog grada, već svih gradova i opština u Srbiji, razlika je samo u nijansama, pa se stiče utisak da je ta Srpska salata postala modifikovana.

U iščekivanju prijava prihoda funkcionera “Agenciji za borbu protiv korupcije”, koji su u obavezi da dostave do 31.01.2021. godine, ostaje nam da ne poverujemo visokom funkcioneru Srpske napredne stranke Vladimiru Đukanoviću da smo upravo baš mi ti koji su stvoreni za motanje kablova sa mesečnom zaradom od 250 evra.

Izvor: Direktno

Da Vas podsetimo:  Nužna odbrana – Hitno potrebna izmena zakona

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime