SAOPŠTENJE

0
1507

Željko Mitrović je mediokritet koji godinama preko TV Pink uništava srpski narod, i zatrpava javnost najgorim muzičkim šundom i emisijama koje šire nemoral.

Televizija Pink je tokom svog postojanja nanela više štete uništavanju srpske kulture i omladine nego što je to pošlo za rukom Turcima tokom pet vekova vladavine.

Nametanje društvenog taloga kao kulturne elite, osoba  sumnjivog morala kao VIP osoba na koje svi trebaju da se ugledaju, modnog kiča, idiotske muzike, i političkog prostituisanja sa svakom novom vlašću,dovelo je do toga da kulturna i društvena Srbija izgleda kao kanalizacija u kojoj pliva najveći društveni šljam.

Pinkoizacija mozgova se sada nastavlja novim rialiti programom pod nazivom “ZADRUGA”, koja valjda treba da predstavlja sliku PINK Srbije, idiota ispranih mozgova i PINKOIZIRANOG MORALA, koja za cilj ima da se srpsko društvo i narod još više zagade, i zabave, dok srpska država lagano nestaje.

SNP “Naši”  obećava Željku Mitroviću da će mu sve televizije biti ugašene i imovina rasprodata, a da će za sve zločine prema srpskom narodu vrlo brzo odgovarati.

Jedino što će mu biti ostavljeno to je ogledalo, u kojem će moći da se vidi, jer majmuna u kojeg gleda i o kojem priča više neće imati.

Informativna služba

SNP NAŠI

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime