Sećanje…

5
2414

Mozda je Danka Kojadinović koja je tada razgovarala sa mnom danas nešto malo starija (ali se na njoj ne vidi) i ja mnogo stariji (što se vidi) ali ono šta osećamo za istinu i nas narod, ostalo je nepromenjeno…

Nikola Janić

5 KOMENTARA

  1. Nikolu znam decenijama i znam šta je sve učinio i šta i pored godina i problema sa zdravljem čiini i dalje za naš narod. Znam i one koji se i danas naprežu da što više pljuju Nikolu, ali za svakog normalnog Srbina i čoveka dovoljno je da ode na Nikolin portal http://www.janic.se i vidi zašto ga mrze i pljuju a za neverovati je da su pljuvači srbi a ne muslimani iz Bosne, šiptari sa Kosova ili hrvati… Hvala ti Nikola za sve godine poznanstva i za ono što radiš!

    • Radovane,ne pljuju dobrog Nikolu Srbi,već fukara komunistička-brozovi dođoš okupatori Srbije.Što se tiče Nikole,VELIKI ČOVEK I SRBIN,OSTAJE ZAPISANO.A crkva,e to je primer kako svira u ovom orkestru.Srbija je velika ludnica u kojoj komanduju pacijenti.

  2. Срамота ме је кад гледам овај а и многе друге снимке из Шведске, на којима се види како је наш Никола маестрално бранио српски народ од свих врста србомрзаца, а да му се држава Србија и Српска Православна Црква нису одужиле за сва велика дела. Никола заслужује сва највиша српска одликовања за одбрану српског народа. Надам се да ће неке будуће власти, које ће бити и патриотске, исправити ову велику неправду према Николи Јанићу.
    У име многих истомишљеника из српске дијаспоре дубоко се захваљујем Николи за његову срчаност, храброст, разумност и аргументованост у одбрани српског народа у шведским медијима.
    С великим поштовањем и захвалношћу
    Др Миодраг Кулић, Немачка

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime