Srpski paket rešenja za KiM: brašno, ulje, pašteta i ulošci

1
1973
Foto: skrinšot Youtube/PI Kanal

Zaista ne znam da li se svi Vulini bude u isto vreme ali očigledno onaj koji prvi otvori oči otvori i usta pa probesedi malo ali kvalitetno glu…ovaj, principijelno i odvažno!

Kako je samo, ponavljam ne znam koji Vulin po redu, odbrusio: „Nemamo šta da pregovaramo o već ispregovaranom i ne treba nam nikakav američki paket rešenja za Kosovo i Metohiju- imamo naš!“

Tako je, bre, majstore, šta ima više da se pregovara o izdaji, jel to lepo potpisano, overeno, zapečaćeno krvlju…poklanih Srba koalicijom sa onom đavoljom fukarom Haradinajem i tačka!

Jel predsednik lepo podelio u direktnom prenosu iz Lapljeg sela onolke ovce, krave, koze, traktore i resto magle napaćenom narodu čime je jasno stavio do znanja: dokle se čuje meket srpskih koza dotle je i Srbija, i to je crvena linija ispod koje nećemo ići, a ako se neka koza i provuče ispod nje vlada će učiniti sve da joj osigura bezbednost na vekovnom ognjištu, odnosno, ražnju u njenom slučaju!

Jel predsednik takođe najavio da će u aprilu izaći sa paketom rešenja koje nudi Srbija, pa je i ranije ispunio svoje obećanje podelivši pakete pred izbore u kojima se nalazilo trajno rešenje za pitanje svete srpske zemlje: brašno, ulje, šećer, paštete s njegovim likom, higijenski ulošci (zbog rodne ravnopravnosti dobili su ih i muškarci) i još toliko toga što je jasno stavilo do znanja međunarodnoj zajednici i narodu Srbije da ovdašnja vlast nikada neće priznati Kosovo kao „državu“, opet, i da nema ko šta da utrčava s paketima mimo pomenutih, naročito ne te mutivode i žeteoci svetskih neprilika- Amerikanci, kojima ovde nije dozvoljeno da se ponašaju kao kolonisti već isključivo kao domaćini, a razlika je suštinska!

Da Vas podsetimo:  Umrli su kao Srbi a probudili se kao Bošnjaci

Nema, bre, više ustupaka- ili će Ramuš formirati Zajednicu srpskih opština (ZSO) i kapitulirati pred zvaničnim Beogradom koji je jasno, glasno, prkosno i ponosno rekao: „Srbija se nikada neće odreći Kosova i Metohije, već samo onog dela po kojem su Nemanjići bespravno i bez ikakve građevinske dozvole zidali kako im je šta palo na pamet, i tek onog dela Srblja koji tvrdoglavo odbija da napusti enklave čuvajući koren, kolevku i grob iako im je i u centralnoj Srbiji omogućeno da žive i osećaju se kao u enklavama, a ako budu baš toliko nostalgični vlast će im obezbediti vaučere u vrednosti od 5000 dinara za naručivanje pesama s Kosova i Metohije u kafanama, ukoliko se u njima eksplicitno ne pominje žal za ognjištem već oduševljenje zbog principijelnosti i kuraži Aleksandra Vučića da svetinju ne da ni po cenu da u Evropsku uniju ne uđemo ni za 30 godina iako smo na pragu da tamo budemo već za 28!

Dakle, nema pregovora i predaje, baš kao što Vulin kaza, i zaista ukoliko Haradinaj ne odobri formiranje ZSO koja će imati apsolutnu vlast nad kućnim savetima, dobro, delom kućnih saveta i sama imenovati poštare na svojoj teritoriji- Srpska lista mora da obori vladu, ili da barem odbrusi Ramušu: „Mi ti više ne čistimo cipele i masiramo tabane dok ne formiraš SZO i tačka! Dobro, ovo za tabane povlačimo ali za cipele ostaje!“

Rečju, Srbija ima svoj paket i tuđi nam ne treba jer najskuplja srpska reč: pašteta nije na prodaju, dok zamena uložaka za toalet papir dolazi u obzir.

Vuline, svaka čast, zaista, nema šta da se pregovara o ispregovaranom!

Tike- tike- tačke- nema više vraćke, što bi deca rekla!

Da Vas podsetimo:  Borba protiv antiporodičnih zakona – rezime

Nije izdaja amaterska partija šaha pa da bude: „E, mogu li da vratim potez?!“

Taknuto- maknuto: mi smo naš paket dali, ne trebaju nam tuđa rešenja za svetu srpsku zemlju, brašno, ulje, šećer, paštetu i naravno uloške!

A, s tim što su Nemanjići brljali po Kosovu i Metohiji Srbija nema ništa!

Mislim, ima, rešila bi ona to lako samo da joj dozvole jedno veče, dva bagera i desetak likova pod fantomkama, ali…

Mihailo Medenica

dvaujedan.wordpress.com

 

1 KOMENTAR

  1. Мени све ово звучи познато – као да је писано у Ленглију… Некад су такве депеше стизале из Кремља… МОЖЕМО ли ми да будемо људи, без спонзора?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime