Strateški dogovor „spin doktora“: Vučić – Šešelj

1
1374
T. Kresović/Foto: vidovdan.org

Predsednik Vučić „slab“ na dr Šešelja!?

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić je emotivno i psihološki „slab“ na lidera SRS dr Vojislava Šešelja koji nastavlja da pravi javne ,političke i međudržavne „skandale“ Lider SRS je u „prioritetu“ kod vladajuće partije u odnosu na ostatak opozicije koja je marginalizovana .Razumljivo je da Predsednik Srbije i lider SNS prema dr Šešelju ima lične emocije porodičnog karaktera,da ga je dr Šešelj politički oblikovao i da više ceni dr Šešelja recimo od nekadašnjeg predsednika SNS i šefa države Srbije Tomislava Nikolića.Sve ovo što lider SRS radi svojim ponašanjem i skandalima je pokazatelj da je postignut „dogovor“ na relaciji dr Šešelj-Vučić o međusobnom nenapadanju i obostranom pritisku na parlamentarnu opoziciju koja je nekada bila vlast.Tako se realizuje program male „osvete“ i SNS i SRS prema partijama koje su vladale Srbijom od 2000-2012 godine.Lider SRS ima veći pristup medijma posebno onih koji su bliski SNS, sa namerom da stigmazuju opoziciju, ali i šire lažni nacionalni duh .SRS i njen lider pokazuju „mlaku“ reakciju na politiku SNS prema EU, Kosovu i Metohiji,medijima,NATO.Lider SRS je svoje kadrove kroz razne koalicije „infiltrirao“ u lokalnu vlast ,ali i na druga odogovoran mesta odlučivanja.Lider SNS na beogradskim izborima iako nije preša cenzus, bio je u funkciji politike SNS protiv opozicije.

Politički „sindrom“ Dr Šešelj!?

Sindrom „dr Šešelj“ je pokazatelj da se Srbija nije oslobodila jednog palanačkog,agresivnog i autoritarnog oblika politike i vlasti.Svedoci smo da vladajuća SNS „toleriše“ oblike verbalne agresivnosti SRS u parlamentu Srbije, što je potvrda o „dogovoru“ dve stranke i lidera o mlakoj međusobnoj kritici i strateškom nenapadanju.Jedan deo ličnosti politike Predsednika Srbije je u idejama SRS i ličnom uticaju dr Vojislava Šešelja . Predsednik Srbije sagledava da SRS i njen lider ne mogu da ga politički ugroze ,ali mogu da budu od koristi u ponižavanju opozicije i obesmišljavanju parlamentarizma i da po potrebi budu „zvonari“ „patriotizma“ kad je reč o Kosovu i Metohiji.Tako je postignut „tihi sporazum dva lidera,kumova i „spin doktora“ oko podele političkih interesa u Srbiji.Predsednik SRS od Predsednika Srbije i SNS dobija punu podršku oko zdrastvenog tretmana,finansija, a lider SRS mu „uzvraća“ podrškom u održavanju na vlasti,udarom na opoziciju i simuliranju nacionalne retorike. To je logika „balkanske braće“.

Da Vas podsetimo:  Pošto antitela?

Tomislav Kresović

Vidovdan

1 KOMENTAR

  1. Vrh Srbije s Vučićem na čelu uspešno radi za NDH i skriva zločine ustaša hrvata nad Srbima i ne dozvoli da se javno govori o tome umesto da neprestano u svet šaljemo istinu o zločincima. Celi svet uništavate nacističko-fašistička rulja uz pomoć katoličko-protestanske Evrope ratujete protiv islama i pravoslavlja potpuno otvoreno a ceo svet ćuti u medijskom mraku vaše fašističke propagande. Nadam se da će vam braća Rusi stati na kraj i formirati blok zemalja koje ste uništili i planirate uništiti, molim se za brata Putina da vas uništi za sva vremena i da se pokoreni i porobljeni narodi oslobode vašeg ropstva tu je i naša jadna Srbije s nijhovim ljudima na čelu protiv volje celog srpskog naroda. Već danima cijela nendehazija moralizira i poziva eu i svijet da osudi Srbe i Srbiju zbog Šešelja kojeg svojataju da je hrvat a kad je na štetu Srba onda im je Srbin i odma traže osudu Srbije i celog srpskog naroda. U isto vreme dok izdajnik Vučić i njegovi saradnici pozivaju na ćutanje o zločinima hrvata-ustaša nad Srbima u svim ratovima, vidi se da nendehazija ima jak lobi u Srbiji koji im prodaje srpske njive, preduzeća, uvozi hrvatsko smeće od hrane, zataškava njihove zločine prema Srbima, taji istinu za korist ustaša do kada više???
    Kada šiftari ili hrvati krše sve dogovore i ugnjetavaju Srbe katoličko-protestanska evropa ćuti i to odobrava. Za sve su joj krivi jedino Srbi i Rusi mi u toj naci tvorevini nemamo šta tražiti.
    Baš ta evropa podržavala je NDH kao i danas ustašku hrvatsku njenu sljednicu u zločinima i fašizmu nema osude ustaštva koje buja u hrvatskoj jer je evropa fašistička kao i hrvatska a samo deklarativno nije. Srbi i srpski narod nikada ali baš nikada ne smeju zaboraviti a ni oprostiti zločine ustaša nad našim narodom koji se neprekidno ponavljaju pod pokroviteljstvom vatikana, eu i amera: https://net.hr/danas/hrvatska/bolkovic-jasno-opisao-koliko-je-ndh-zlocinacka-to-je-lako-dokazati-i-nepismenima-pogledajte-ovu-djecu-u-ustaskom-logoru/ , Hrvati svoj nacizam, fašizam i ustaštvo njeguju a eu ih podržava kao i šiftare tako da jasno pokazuju nacističko lice do bola pokvarene i licemerne evrope: https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/uoci-komemoracije-u-jasenovcu-hos-ovci-izazvali-incident-20180422 , Ustaše u Jasenovcu i dalje pljuju po mrtvim Srbima ustaška policija i ustaška vlast u Zagrebu kao ništa ne vidi evropa isto a izdajnički vrh Srbije ćuti: http://mondo.ba/a801287/Info/Ex-Yu/SRAM-IH-BILO-Ustase-u-Jasenovcu-FOTO.html
    Pokatoličeni Srbin kao i svi pokatoličeni hercegovci bivši Srbi najveći usraša pardon ustaša: http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandicev-novi-skandal-park-u-centru-zagreba-dobit-ce-ime-po-ustaskom-ataseu/1040456.aspx , Kolinda koju Vučko obožava ,kao i njezin otac domovine Sranjo pardon Franjo gleda da po ko zna koji put smanji broj stradalih Srba: https://net.hr/danas/hrvatska/kolinda-zgrozila-prijedlogom-ona-relativizira-holokaust-za-utvrdivanje-istine-o-jasenovcu-nije-potrebna-nikakva-prokleta-komisija/ , I na kraju ustaše-hrvati napadaju kao Vučića svog slugu, batlera koji ispunjava sve njihove interese u Srbiji na štetu Srba i Srbije. Ali Srbi trebaju sačekati pogodni trenutak i osloboditi privremeno okupiranu Republiku Srpsku Krajinu i Kosovo vratiti šiftarima i ustašama milo za drago ni jedan ustaša ne sme ostati do linije Virovitica, Belovar, Karlovac, Žumberak i tu spoj na Slovenju. Hrvatima neka bude Zagreb nekad Srbinovo i Zagorje. Hrvati ustaše ne smeju mirno spavati i čekati oslobođenje Slavonije, Baranje, zapadnog Srema, Banije, Like, Korduna, Dalmacije, a možda i Istre i Gorskog Kotara. Bolje im je da što pre mirnim putem napuste otete srpske zemlje kao i šiftari jer odmazda će biti strašna. Širite ovu istinu po fejsu, tviteru, portalima, forumima, među sobom i gde god stignete, jer Srbija je u medijskom mraku okupirana i pokorena izdajničkim i plaćeničkim medijima zapada.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime