Tenkovi na goloruk narod ili poniženje ministra?

3
1468
Uplašena lica šiptarskih separatista govore mnogo toga, pa i da su u strahu mogli da počine pravi pokolj./ Foto: kmnovine

Slušamo kako su našeg ministra uhapsili, tukli, ponižavali… u sred zemlje Srbije. I takozvana “naša“ vlada, udarila u tambure, da se opravdava ispred nelegalne šiptarske “vlasti“ da je popunili svoje obaveze, oko “ulacka“ ministra, to jest oko formaliteta.

Uplašena lica šiptarskih separatista govore mnogo toga, pa i da su u strahu mogli da počine pravi pokolj.

Đurić je u centru sve pažnje, a AV obećava da će svi biti pohapšeni, koji su hapsili. Govor je jako ličio na govor koji smo čuli posle ubistva Ivanovića – “svi će biti pohapšeni“. I to bi trebao da bude diplomatski odgovor Srbije?

Ne čusmo ni reč o suverenitetu Srbije nad Kosovom. O upotrebi gasnih bombi protiv mirnih civila? O tenkovima na Severu? Samo jadakanje Đurića? Ne čusmo ni ministra za spoljne poslove – a to je njegov poslao. Rekoše, prešli su nas i Albanci i Brisel i Amerikanci. 3adnja poruka! Načusmo nešto o tajnoj poseti “našeg“ predsednika u Parizu, Bašingtonu… upravo pred ovaj napad. A i sam AV je rekao dolaze bolne odluke.

Je li to bilo to, što je AV prorekao, već pre nekoliko meseci?

Izgleda da jeste. Videsmo tenkove protiv nenaoryžanog naroda. Jeste bilo bolno, nerealno! Ti albanski tenkovi na severu Kosova su problem – protiv njih bi jedan normalni predsednik trebao da drži govore. Protiv upotrebe sile nad mirnim srBskim narodom. Da digne i nebo i zemlju! Da ministar za strane poslove pošalje napolje sve strane ambasadore, koji su ovome doprineli. Da se ponište svi potpisi. “Pregovorima“ naivnih, izdajničkih, nesposobnih ili glupih “diplomata“smo legalizovali albanske kriminalce, dali im kredibilitet – e, to se ne oprašta. Da ima i malo poštenja i zdravog razuma vlada bi se odmah sama povukla! Ne bi morali to da tražimo

Da Vas podsetimo:  Milanović: Srbe nije proterala hrvatska vojska, nego Beograd

Jep, ova vlada ne zna za Rezoluciju 1244.
Ne zna za pojam suvereniteta.
Za dostojanstvo.
Za krv naših predaka.

A imamo mi legalnu bazu za pravu diplomatsku borbu. Imamo i rusko-azijsko tržište koje nas čeka raširenih ruku, a ne traži da žrtvujemo suverenitet na njegovim vratima.

Harod se ne predaje. Jedan mladić je goloruk „opalio“ pred puškama šiptraskog nasilnika. Ošumatio ga je. I svi smo mi takvi – svi bi sada mogli da ih poobaramo. I žene su se digle. Dosta je dosta! Ne damo Kosovo! Ono je naše srce.

Vlada da prizna poraz i dâ ostavku. Da se čisti. Ne treba nam ona da nam zamagljuje vidik i trpa svoje istučene ministre pred oči, kad se neprijateljski tenkovi šetaju po zemlji Srbiji.

Hoćemo vladu koja će pozvati Špance u goste. Ruse staviti na prvo mesto. Kinezima otvoriti sve puteve. Tražiti odštetu za NATO agresiju 1999. godine. Haterati Amere da počiste svoje radioaktivno đubre do zadnjeg atoma – pa im pokazati vrata i isterati ih iz slobodarske zemlje Srbije!

Dr med Jasmina Peev

kmnovine.com

 

3 KOMENTARA

  1. Molim nekog da obavesti dotičnu da joj je umro njen voljeni i nikad prežaljeni tito,biće u velikom minusu ako ne ode na sahranu.

  2. Ovo kao da je pisalo dete od 5 godina. A on DR, a cega li je Boze nas sakloni. Bulaznjenje, tupljenje, mrsomudjenje, jalovo, nekorisno, ali najdraze Srbima. Samo neka se bandoglavo izbegne gledanje istini u oci, ili jos bolje u ogledalo. Kosovo je braco moja izgubljeno, nema zemlje bez naroda, a nas tamo skoro da i nema. Svi srbuju, ali iz daljine, sto iz Srbije, sto iz inostranstva. Lako je tudjim k… gloginje mlatiti. A ako nastavite da se inatite i blentavite, izgubicemo i ovo malo jada sto nam je ostalo. Zbog ovakve bandoglavosti smo i izgubili svetu zemlju. Cuvajte sto nam je ostalo.

  3. Sprema se veliki svetski rat a Srbi i Srbija okupirani, pokoreni i izdani. Vučiću bedo i izdajniče slugo zapada pogledaj kako Srbi žive u privremeno okupiranoj Republici Srpskoj Krajini u XXI veku bez struje, vode, puteva, mostova i lekara. Hrvatsku isto kao i tebe izdajniče ti Srbi ne intersuju bitno je samo oteti njihovu imovinu, zemljišta, kuće, reke, šume i sve na čemu su živeli vekovima. A oni tamo umiru sami ko poslednji mohikanci bitno je da se ti hvališ kako ćeš Hrvatima u Srbiji dati puno više nego oni traže? Ti si predsednik Hrvata i šiftara u Srbiji a Srbi nemaju nikoga pa tako ni državu. Pogledajte video od 23.03.2018 godine druga smrt Krajine Hrvatska je potpisala obaveze prema Srbima samo da uđe u eu kad su ušli sve potpisano su pogazili a kao čedo i miljenici katoličko protestanske eu mogu sve i sve im se dopušta: https://play.rtl.hr/potraga-p_7460 Merkelica ta velika prijateljica našeg Vučka zabranila je južni tok kroz Srbiju i tako nas plansko dodatno uništavaju posle milosrdnog anđela od tih eu prijatelja. I slepac vidi šta nam rade ali kukavički srpski narod i izdajnički predsednik mogu sve da istrpe jer neju obraza. Normalno Severni tok može jer pomaže ekonomski katoličko protestansku eu, u kojoj Srbima nema mesta ali Rusi su nam neprijatelji tvrdi Vučić čovek bez obraza: http://www.dnevno.hr/geopolitika/njemacka-dala-dozvolu-za-izgradnju-sjevernog-toka-2-0-1148159/ A lakoveran, naivan, glup i kukavički narod se čudi pa kako to vučko oprašta nemcima, ne blejte ko ovce oprostiti će on i hrvatima i šiftarima što nas javno biju a mi ćutimo jer smo kukavice i obraza nemamo: https://www.a1info.net/cela-srbija-u-soku-zakonom-srbija-nemackoj-oprasta-ratnu-odstetu/ Širite ovu istinu po fejsu, tviteru, portalima, forumima i gde god stignete.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime