Vesić: Od sredine decembra uvode se četiri voza od Beograda do Pančeva

1
69

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić najavio je da će od sredine decembra biti uvedena četiri voza od Beograda do Pančeva.

Image by Benjamin from Pixabay

„Dok se BG voz ne proširi do Pančeva, od sredine decembra uvešćemo četiri voza do Pančeva, dva će ići ujutru, a dva posle podne. Da bi se BG voz proširio moraju da se kupe tri nove garniture voza, što bi Pančevo koštalo 300 miliona godišnje“, rekao je Vesić juče  na sednici Skupštine Srbije.

Podsetimo, nedavno je zbog poskupljenja karata za autobuski prevoz od Pančeva do Beograda, došlo je do protesta studenata.

 

1 KOMENTAR

  1. Pohvalno je što kaže ministar Vesić da od Beograda do Pančeva se uvode još četiri voza. Obaveštavam visprenog ministra da voz od Beograda do Timočke Krajine ( Majdanpek, Bor, Zaječar idr) ne saobraća godinama, a sabraćali su putnički i poslovni ranije. Postavlja se pitanje šta su zgrešili Timočani te ne mogu da putuju do Bgd, a i oni su ljudi. Vesiću zauzmite se da sredite da i mi možemo se voziti do Beograda, jer smo i mi čestiti dobri ljudi.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime