Zelenović i Ćuta se izjasnili: U Srebrnici se dogodio GENOCID

2
168

Stranka Zajedno za Srbiju, Otvorena građanska platforma Akcija, inicijativa Ne davimo Beograd i pokret Ekološki ustanak formirali su zeleno-levu koaliciju “Moramo” za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore.

Verovatno se do sad u Srbiji nije na jednom mestu našlo toliko izdajnika, nadmašivši time čak i “Žene u crnom”. Među ovima i nema nešto mnogo žena, ali su isto odvratni, pokvareni i crni da crnji ne mogu biti.

Posle proglašenja pobede nad Rio Tinto i Anom Brnabić, izdresirane čivave Viole fon Kramon i Aleksandra Vučića se razleteše po drugosrbijanskim i amerčkim medijima da pričaju o svojoj pobedi, usput još malo pljunu po Srbiji i svemu što je srpsko i ovoga puta otvoreno izlože svoju izdajničku politiku.

Tako je preobraćeni Ćuta, nemajući hrabrosti da glasno izgovori da je za nezavisno Kosovo, prebacio odgovornost na narod, predlažući da se na referendumu odredi sudbina srpske pokrajine.

“Kosovo je tema o kojoj treba da se izjasni narod. O tome ne može da odlučuje pojedinac”, lukavo je izbegao Ćuta da se izjasni, ali je zato na pitanje da li se u Srebrenici dogodio genocid, odgovorio da moramo poštovati odluke Haškog tribunala.

Da se ne bi dalje upetljavao u priču o Srebrenici, Ćuti u pomoć priskače Nebojša Zelenović:

“Postoji presuda koju ova država priznaje zato što priznaje sud koji se odredio prema tome da se u Srebrenici dogodio zločin… Ja bih rekao da se dogodio genocid jer je presuđeno tako od strane suda koji svi priznajemo”, olakšao je Zelenović Ćuti.

Antisrpsku politiku ove razbojničke skupine je do kraja otvoreno razotkrila lepotica iz sekte Ne davimo Beograd:

“Ne davimo Beograd nije bežao od tih tema, iako je krenuo kao lokalni pokret, jasno smo govorili da je Srebrenica genocid“, potvrdila je izvesna Biljana Đorđević politiku koju slede Ćuta, Zelenović a sigirno i ostali drugosrbijanski borci i borkinje, preko noći presvučeni u nekakve ekologe i ekološkinje, na čijem čelu se našao Savo ili Sava Manojlović.

Da Vas podsetimo:  LAŽNE SUZE DRUGE SRBIJE

Inače, stručnjaci pokušavaju da razjasne taj drugosrbijanski fenomen, zašto se se uvek zaliću kao bikovi, kao ovce slede i kunu se u neke svoje lidere poput Belog Preletačevića, Saše Jankovića ili Sergeja Trifunovića. Kad izađe na videlo kakve su to jalove, bezmude i isprazne osobe i kad drugosrbijanci, po ko zna koji put budu iznevereni, oni se, kao da se ništa nije desilo, bez ikakvog razmišljanja prebacuju na novostvorenog pulena i kreću da slede tog koga im je zapad nacrtao. Trenutno je Savo ili Sava taj.

Jadan je srpski narod kome se nameće da bira između jednog Boška Obradovića kao tradicionaliste i patriote i jednog Zelenovića kao progresiviste i liberala. Zato i jeste Dis kod Srba uvek aktuelan i biće sve dok ili ne ustanemo ili ne nestanemo. A sve smo bliži ovome drugom.

Razvilo se crno vreme opadanja,

Nabujao šljam i razvrat i poroci,

Podigao se truli zadah propadanja,

Razvilo se crno vreme opadanja.

Progledale sve jazbine i kanali,

Na visoko podigli se sutereni,

Svi podmukli, svi prokleti i svi mali

Postali su danas nasi suvereni,

Progledale sve jazbine i kanali.

Od pandura stvorili smo velikaše,

Dostojanstva podeliše idioti,

Lopovi nam izrađuju bogataše,

Mračne duše nazvaše se patrioti,

Od pandura stvorili smo velikaše.

Svoju mudrost rastočismo na izbore,

Svoju hrabrost na podele i obede,

Budućnosti zatvorismo sve izvore,

A poraze proglasismo za pobede,

Svoju mudrost rastočismo na izbore.

Mesto svetle istorije i grobova,

Vaskrsli smo sve pigmeje i repove,

Od nesreće naše braće, od robova

Zatvorismo svoje oči i džepove,

Mesto svetle istorije i grobova.

Pod sramotom živi naše pokolenje,

Ne čuju se ni protesti ni jauci;

Pod sramotom živi naše javno mnenje,

Da Vas podsetimo:  Vesić na SNS listi ili za parlamentarne ili za beogradske izbore

Naraštaji koji sišu k’o pauci,

Pod sramotom živi naše pokolenje.

Pomračina pritisnula naše dane,

Ne vidi se jadna naša zemlja huda;

Pomračina pritisnula naše dane.

autor:M. Milovanović

https://politicki.rs/

2 KOMENTARA

 1. Dok su Vučić, Dačić i Palma „prvosrbijanci“, izdajnici nam nisu ni potrebni.
  Meni se čini da je Merkel pre par meseci jasno i glasno podržala Vučića? Ili Nemačka ne spada pod taj Zapad?
  Meni se čini da je Rio Tinto zapadna korporacija?
  Da li se to zapadni plaćenici bore protiv Zapada?
  Ili nam pisac teksta prodaje jeftin spin?

 2. Dok je gos. M.Milovanović razočaran koalicijom “ Moramo “ , ja mislim da je moglo biti mnogo, mnogo gore ! Do sada smo na iste ljude gledali sa simpatijom i nadom, a sada su se oni, krajnje jasno izjasnili, sada znamo da od njih ništa dobro ne mozemo očekivati. A mogli su da muljaju, da govore onim čistim politikantskim načinom, da dugo pričaju, a ništa ne kazu ! Izjasnili su se na vrijeme, tko god izadje na predstojeće izbore, morao bi znati, šta o KiMu , Srebrenici, NATO , E U ……. misle oni , kojima će udjeliti svoj glas i na koga će ustrijemiti svoja nadanja i očekivanja !!
  Gospodine Milovanoviću, moglo je biti bolje, da je koalicija “ Moramo “ patriotska, ali je moglo biti i gore, da su se „prodali“ kao patriotska koalicija. Sjetite se samo kako se dobro zamaskirao i prodao
  Vučić……..

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime