700.000 migranata biće trajno smešteno širom Srbije

12
26704

Nije tajna da veliki broj migranata želi da ostane u Srbiji ali podaci o kom tačno broju se radi strogo su skrivani od javnosti.

Migranti u Beogradu čekaju svoj red da odu iz Srbije ili samo iz Beograda. / Foto: KM Novine, Stevo Mrđen

Sve što se dešava u okolnim zemlјama upućuje na to da migrantima ostaju opciju da kroz Srbiju samo prođu ili u njoj i ostanu. Možemo da negiramo ali isuviše mnogo dokaza ide u prilog tome da Zapad, tačnije EU i Amerika, žele da unište Srbiju i učine da ona nestane sa lica zemlјe. Sa njom i narod, razume se.


Tokom jedne od sednica Skupštinskih odbora, poslanica pokreta Dveri, Marija Janjušević, iznela je podatak da je za pet godina 700.000 migranata pdnelo zahtev za azil u Srbiji.

Još gore od ovoga usledilo je kada je reč uzela Ljilјana Malušić, poslanik Narodne Skupštine koja pripada Srpskoj naprednoj stranci koja je sebe uzela za primer kao nekoga kome je to moglo da se desi a da je neko ne primi. Nije pomenula činjenicu da je veliki broj raselјenih Srba iz ratova tokom devedesetih, njih gotovo milion, morao sam da se snalazi i da sebi obezbedi smeštaj, hranu, posao ili je ostajao i dan danas da živi u nekom od prihvatilišta u kojima vladaju nehumani uslovi zbog kojih bi se svako udruženje zazaštitu životinja bunilo da su tamo smeštene neke divlјe zveri ali pošto se radi o srpskom narodu to je tema koja nikoga ne zanima.

-„Pa, zamislite da smo mi zatvorili granicu. Ja mislim da bih se iselila iz ove zemlјe“, rekla je Malušićeva. Nakon što je podsetila da smo mi kroz celu svoju istoriju imali migracije, dodala je „ono što je moja poenta, ponosim se politikom Vlade i Predsednika“. Po izjavi idolopoklonstva predsedniku Vučiću, ona je najavila skoro usvajanje zakona o integrisanju migranata (da žive, rade i školuju se u Srbiji) i rekla da će ga ona sa zadovolјstvom izglasati.

„Moramo pomoći tim lјudima. Uostalom, svako ima negde neku kuću, toliko praznih kuća ima u Srbiji, ja mislim na desetine hilјada“ obrazložila je Malušićeva na šta je Janjuševića dodala da iz izlaganja poslanika SNS možemo da nazremo plan po kome će napuštene kuće u Srbiji biti naselјene migrantima.

Da Vas podsetimo:  Građani Austrije danas biraju novog predsednika

Pogledajte video:

kmnovine.com

12 KOMENTARA

 1. Jasno je ko dan da to rade pod tuđom direktivom, odnosno ispunjavaju sve uslove koje im SAD nameću da bi opstali na vlasti. U zemlji u kojoj je plata 200e penzije 100e, gde polovina stanovništva gladuje, ti ćeš da primiš migrante koji beže baš zbog tih SAD, koji su im razorile zemlju. Pa šta ćeš, dati im prioritet u zapošljavanju a koji nisu zaposleni davaćeš mesešno 300-400e. Otvorićeš posebne škole, izgraditi im džamije da imaju gde da klanjaju. A za uzvrat će ti praviti haos po Srbiji. Otećeš i ono malo bede što je srbima ostalo.
  Ne znam gde bi se to Malušićeva iselila, i u koju zemlju, kad ni u jednoj nema SNS. Od čega bi živela jer je ovde parazit kao i svi iz SNS.

 2. Bio jednom jedan ponosan i borben narod na Balkanu. Bio!

  Mislim da su Solunci oslobodili Balkan za nas a sad se ispostavlja da su uzalud bile milionske zrtve.
  Drugi svetski rat je do kraja ubio pamet, junastvo, veru i pripadnost Srpkog coveka. Usudim se reci i da je tito ubio muskost u srpskom muskarcu. Zaista vam kazem, ko se na vreme ne pokaje i ne ispravi grehe svoje, i pakao ce mu biti tesan.

 3. To si nije dozvolila ni Hrvatska ni Mađarska jer nemaju takve izdajnike i bednike kao mi Srbi ko glasa za petokolonaše? Srpski narod treba novi srpski ustanak i zabranu rada izdajničko zločinačke organizacije SNS koja radi na uništanju Srba i Srbije. Naivni Srbi još jedan šamar posred srpskog obraza još jedno poniženje Srba i Srbije. Sve to uz veliku pomoć Vučića i njegovog SNS-a kome sad nije jasno da je to izdajnička stranka sad je zadnji čas da to svati. Srbinu Ratku Mladiću kao i svim Srbima u haškom kazamatu smrtna kazna neke su jednostavno ubili jer imaju odobrenje od vrha izdajnika koji vode Srbiju u nestanak. Hrvati danima govore na svim tv stanicama o zločinima i genocidu Srba nad hrvatima u Vukovaru i bošnjacima u Srebrenici. U Srbiji nikome od izdajnika ne pada na pamet da brani srpski narod, ne oni su samo strani plaćenici. Od svih bivših republika SFRJ je jedina okupirana i potlačena zemlja koju vode neprijatelji preko domaćih izdajnika Vučića i celog SNS-a. Hrvati, bošnjaci i šiftari su od svojih zlikovaca uz pomoć Haga i Eu od svojih zlikovaca uradili heroje. A nama izdajnici s vlasti poručuju da su ti zapadni đelati naši prijatelji a ne Rusi. O glupi i strašljivi narode do kada ćeš trpit tuđu čizmu na svom vratu? Hrvati gubitnici u svim ratovima dobili su uz pomoć Vatikana, EU i amera svoju nacionalnu državu posle etničkog čišćenja Srba koje Vučić i SNS brane da se pominje u Srbiji. Hrvatska je država samo hrvatskog naroda a na papiru i manjina. Dok je Srbija država svih građana osim Srba kao većinskog naroda. Zapadni moćnici su odlučili da Srbi potpuno nestanu s lica planete da se unište i na tome rade dan i noć. I to uz pomoć domaćih izdajnika iz SNS-a i glupog naroda koji uporna daje glas izdajnicima. Srbi idemo prema svom nestanku ali vi i dalje samo gledajte turske serije i jedite hrvatsko smeće od hrane. Nema nam pomoći sve go kukavica do kukavice u šta se pretvorio moj narod, delite ovo po svim sajtovima, forumima, fejsbuk stranicama i grupama i gde god stignete izdaja ide dalje.

  • Hm,hmm…dugi niz godina oko 44%,gradjana,ne izlazi na izbore zbog lose ponude kandidata.Vlast,cecda nadomest “ manjak“ naravno zahvalnim izbeglicama, nudice unesto flase zejtina,drzavljanstvo..

 4. Ne znam sta da mislim, nije logicno da zele da se nasele u zemlji sa najmanjim platama i standardom u Evropi, nismo cak ni clanica EU logicnije bi bilo da odu makar u Rumuniju ili Cesku… Ali ako se to zaista dogodi bice to konacni kraj Srpskog naroda, bukvalno cemo za 20ak godina prestati da postojimo.

  • Zato je I lakse naseliti nasu zemlju! Jer kada se razmnoze trazice svoja prava koja ce biti veca od nasih! Jer bicemo manjinja. A tada ce doci nekoma iz dupeta u glavu ali svaki pokusaj ce biti uzaludan. Jer zapamtite, oni su ti kojima „pomoc treba“, pa se svaki pokusaj nas da odbranimo svoje biti ZLOCIN! Eto vam KOSOVO slicna prica!!! Odabrani smo jer smo mali I laksi za osvajanje sa ljudima na vlasti( koji NEvole Srbiju), nemamo vojsku, nemamo ekonomiju, nemamo resurse). Od istih ljudi ce dobiti sve uslove za rast I razvoj I posedovace sve ono sto mi vec nemamo VOJSKU, EKONOMIJU, RESURSE I sva prava bice njihova!!! SRBIJO PROBUDI SE. SRBIJA PRIPADA LJUDIMA U NJOJ NE VLASTIMA. VLAST TREBA DA RADI ZA GRADJANE!!! AKO NE RADI, POSTOJE I VANREDNI IZBORI!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime