Bambi vs. država

0
1257

Alarmantno- retrogradni element maskiran u srndaća primećen je juče u prepodnevnim satima kako nesmetano trčkara ulicama Dorćola, uzvikujući: „Dole vlada“, „Vučiću- pederu“ i „Srbija- Rusija, ne treba nam Unija“!

StefkeIntervencijom Stefanović dr. Nebojše, ministra unutrašnjih poslova i odbegle lovine, koji se upravo vraćao iz Zoološkog vrta iz kojeg je isteran jer je i mimo upozorenja hranio majmune, pa čak i polemisao s njima, srndać je savladan, uspavan i priveden u stanicu policije gde mu je određena mera zadržavanja i gledanja u Vulina od 48 sati.

Na redovno- vanrednoj konferenciji za medije ministar Stefanović je potvrdio da je slučaj “Srndać” još jedan u nizu pokušaja rušenja Vučića I državnog udara, što na sreću nije moguće, s obzirom da se premijer ne nalazi u državi a država faktički i ne postoji, pa je svaki pokušaj udara na nju jednak pokušaju Marijane Mateus da napiše nastavak romana “Na Drini ćuprija”, tačnije,c “Na Drini most, na mostu ja voluminizirana, jestiva, preplanula, u savršenom autfitu, a pod mostom neka reka, jbt, prljava ko Sava, ne daj Bože da od nje prave espreso, fuj!”

– Uobičajen novembarski dan, prošetao do Zoo- vrta da onim majmunima pokažem doktorat kako bi stavio tačku na spekulacije stanovite šimpanze, kad ispred mene srndać – nadahnuto, epsko-lirsko-naprednjački otvorio je ministar dušu pred novinarima.

Gleda me, gledam ga… Kaže mi: “Nebojša, pomeri se, nemam ništa protiv tebe lično, tu sam da rušim Vučića i izvršim državni udar”, a ja pokidam sve sa sebe i ostanem samo u pidžamici, koju eto, ponekad nosim ispod odela ako treba da se prespava na otiraču ipsred premijerovih vrata, blokiram sam čitav kraj i pogledam ga pravo u oči…- psihološka pauza koliko da šokirani novinari dođu do daha, pokušaju da zaustave suze i obuzdaju uzdahe.

Da Vas podsetimo:  Dok se ne promenimo, "događaje" prepustimo stranim filmadžijama

– Nemam vremena da zovem pojačanje, a i šta će mi, nisam molio za pomoć ni kad sam doktorirao već sam fotokopirao sve radove I ukoričio u jedan, potegnem onu disertaciju u desnoj ruci, poštujući proceduru i njegova manjinska prava pre svega: “Odstupi, Bambi, gađaću te doktoratom među rogove, što ga je pokolebalo na trenutak, taman dovoljan da viknem: “Babiću, sad”- u akciju se, saznajemo, uključio i Zoran Babić, zadužen za redovno vazduplohovljenje nad gradom u premijerovom odsustvu, gde u stvojstvu drona nadgleda evrointegracije, gradnju svega na vodi pa I vode na vodi, takozvanog projekta “voda- voda”, koji nažalost nije mogao da doprinese akciji u punom obimu.

Babic– Ne mogu, Nebojša, piški mi se, osam meseci nisam išao u wc, a i ovo tele me gleda ko daz hoće repliku, i to rogovima- mada nije bilo reči o teletu, već srndaću, rekosmo, Babić je uzleteo poručivši: “Osujećen si, elementu! Pa barem mi naprednjaci umemo da prepoznamo tele loših namera, makar bilo i iz naših redova, Neške interveniši!”

Munjevitom akcijom ministar policije je potom doktoratom gađao srndaća pogodivši ga među rogove, što je bilo dovoljno da ga sludi, dezorjentiše, a naposletku I onesvesti kad su se strane rasule pa počeo da ih isčitava. Nehumano, ali preko potrebno u tom trenutku…

Sve da mi je i Gašićeva diploma bila pri ruci učio bih isto, koliko god to traumatično bilo po retrogradnog srndaća, jer bolje da poludi nego uspe u nameri da udari na Vučića, državu i svih pet jevanđelja, od kojih je samo ovo peto, po Aleku, važeće dok smo za ostala utvrdili da su falsifikati I da je neko ukrao lične karte gospode Mateja, Marka, Luke i Jovana i napisao ih u njihovo ime.

Da Vas podsetimo:  Čije je Kosovo – de jure i de fakto?

Onepsosobljenog srndaća, instruisanog od strane Bojana Pajtića, Borka Stefanovića, Vojislava Šešelja, otuđenih delova SNS-a i pojedinih tajkuna, ministar je za rep odvukao u MUP na saslušanje, gde je osujećeni kopitar priznao da mu je namera zaista bila destabilizacija države, u čemu je imao logističku pomoć određenih penzionerskih struktura koje su se nakon najavljenog astronomskog povećanja penzija odali infuzijama i ostalim porocima, te vrha SPS-a, s kojima je i ranije bio u kontaktu i pozirao za fotografije na Fejsbuku!

Premijer je, naravno, obavešten o čitavom incidentu, ali je u svom maniru pravednika,AV-fotomontaza-6 isposnika, majke Knežepoljke, Jevrosime i ostalih majki Srbije pomirljivo saopštio da preuzima na sebe odgovornost za ponašanje srndaća kojeg će po povratku s puta primiti u kabinetu i objasniti da sve što čini- čini i za šumsku populaciju Srbije, želeći da otvori 100.000 radnih mesta za jelene, veverice, rakune, veprove, jelene, dabrove i ježeve, želeći da zaustavi dalji odliv mozgova i ostalih delova tela četvoronožnih državljana SRbije (ne misleći samo na one koji poniženo uveliko na sve četiri bazaju od kontejnera do kontejnera)!

Još jedan pokušaj destabilizacije države je sprečen i poslata je jasna poruka golubovima koji su primećeni kako se u jatima grupišu iznad Nemanjine 11, pokušavajući da poganjenjem fasade zgrade izvrše državni udar!

Prevetivno, ministar Tasovac je postavljen na krov zgrade da rasteruje leteće retrogradne elemente, što za sada daje odlične rezultate, a angažovan je i ministar Velimir Ilić koji viseći sa simsa odlučno poručuje: “Vlada je stabilna ko venac u ovoj flaši, bre! Sve ću ja vas da nagnam na…stoko krilata, ‘bala vas Olja Bećković”…

Mihailo Medenica

Dva u jedan

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime