Bruka i sramota: Ponavljač iz SNS edukuje profesore

0
1784
Danilo Paunović / Foto: printscreen

Osveta loših đaka. Tako mi se u najkraćem moglo protumačiti postavljenje funkcionera SNS Danila Paunovića na mesto člana Upravnog odbora Centra za stručno usavršavanje nastavnika u Čačku.

Naime, kako saznaje OzonPress, Danilo Paunović, za koga u SNS tvrde da je uspešan mladi čovek, ponavaljao je treći razred Tehničke škole, dok se još uvek ne zna kako i na koji način je završio četvrti razred škole. Prema našim informacijama, on je u prvom i drugom razredu imao četvorku iz vladanja.

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović čini se da nije bio iznenađen kada smo mu saopštili podatke o Danilu Paunoviću, navodeći da će se ta odluka preispitati narednih dana i da će biti izdato zvanično saopštenje.

 Preispitaćemo tu odluku i videćemo na čiju inicijativu je doneta. Svakako da ćemo je preispitati u narednim danima i izdaćemo saopštenje — rekao je gradonačelnik Milun Todorović.

Podsetimo, novinari su pokušali da dobiju više informacija od predsednika Skupštine grada Igora Trifunovića kako je Danilo Paunović predložen za člana Upravnog odbora važne obrazovne ustanove koja treba da služi edukaciji nastavnika i profesora. Trifunović je prvo odgovorio da ne zna o kom Danilu Paunoviću se radi, da bi potom odgovorio da se ipak radi o članu SNS-a, i mladom „privredniku“.

 Verujte mi da ne znam ko je. Najverovatnije je član SNS, a da li je vlasnik nekog lokala ili firme to ne znam — prvo je rekao Trifunović.

Na pitanje šta je Paunovića preporučilo za jedno takvo mesto, prijateljstvo sa Parezanovićem ili organizacija žurki, Trifunović je rekao da se radi o mladom čoveku.

— Najverovatnije to što je mlad čovek, fakultetski obrazovan, to su najverovatnije preporuke. Privrednik, itd. To su neke preporuke gde bi on mogao da da svoj doprinos. Pustićemo diskusiju na sednici pa ćemo videti da li je pravi izbor ili nije — odgovorio je Trifunović.

Da Vas podsetimo:  Policijski inspektor kojeg je Koluvija optužio, "prošao" poligraf

Na ponovoljeno pitanje novinara da li se radi o privredniku, Trifunović je odgovorio potvrdno.
— Sad, da li poseduje ili drži neki lokal, to verujte da nemam informacije — rekao je Trifunović.

U samom predlogu za postavljenje u Upravni odbor nema biografije Danila Paunovića.

Na njegovim profilima na društvenim mrežama ispisao je imena firmi: Tami DAF, Distrikt, Havana, BSG Sportske podloge, Mediaportal. Portal Reflektor je u vlasništvu njegovog brata Filipa Paunovića. Zanimljivo je da je na istoj adresi prijavljena i firma Tartan BSG, a zakonska zastupnica je Milijana Petković.

Izvor: ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime