Neko se baš okomio na srpstvo i istinu!

0
466

Ne verujem da je to ta famozna centrala iz Zagreba, pre mislim da je to samo puštena buva od strane srpskih službi. Kontroliše se sve iz Beograda!

Dakle sada mi stiže obaveštenje da je moj komentar protiv standarda zajednice a u pitanju je pesma ,,Kriva sam” koja je objavljivana više puta i izvođena i nigde nije bila protiv bilo kojih standarda?!

Dalje kaže da će da mi ugase profil ukoliko još neki put prekršim te standarde. Pošto je ovaj standard van svakog standarda i ne znamo šta u stvari znači, meni ostaje samo da ćutim (a ti nešto baš i ne umem).

Na ovaj način su nedavno ugasili i grupu Četnici Kraljevine Srbije, koju vodim sa kolegama, i koja je bila najveća četnička grupa sa 22 000 ljudi. Bezrazložno skidanje objava i najzad gašenje stranice. Šest godina truda i rada, istorijski podaci, činjenice, slike, pametni i važni komentari, sve je otišlo jer se nekom prohtelo da se ne zna istina i da ne znamo ko smo!

Društvene mreže su danas važno sredstvo opštenja i jedino gde možemo da iznesemo svoj stav a da ga pročita i vidi više ljudi. Zato se kontrolišu pa se pustimo malo da se zabavljamo pa kad se dosegne veća publika, gasimo se.

Službe sve kontrolišu i tačno znaju šta rade. Grupa koju sam navela je samo jedna od mnogih srpskih ukinutih ovih dana kao i više stranica.

Moguće je da ovo ima veze sa najavljenom posetom dragog nam predsednika Kruševcu jer smo dvoje urednika odavde. Gasi se grupa a do 28. će sigurno da ugase i moj profil. Koliki strah od običnih ljudi??!! Pitanje je zašto?

Da Vas podsetimo:  Vesić snimljen na zvezdinoj proslavi, ljude dodatno razbesnelo kako se “pravda”

UPAMTITE, MI MORAMO DA ZABORAVIMO KO SMO, PO NjIMA, MI MORAMO DA ZABORAVIMO KOSOVO I LAZARA, MI MORAMO DA ZABORAVIMO JASENOVAC I DECU, MI MORAMO DA ZABORAVIMO JAME I CIK MAJKI, MI MORAMO DA ZABORAVIMO TURKE I JANjIČARE… MI MORAMO DA ZABORAVIMO OLUJU I POBIVENU NEJAČ, MI MORAMO DA ZABORAVIMO ŽUTU KUĆU I MUČENjA, MORAMO DA ZABORAVIMO RASPORENO SVEŠTENSTVO, MORAMO DA ZABORAVIMO OTETE SVEGINjE I MALTRETIRANjE VERNOG NARODA…. mnogo toga ima što moramo da zaboravimo pa nam ne daju da se čujemo, da čitamo, da saznamo.

MI MORAMO, PO NjIMA, DA POSTANEMO JEDNO SA OVIM ISTIM KOJI SU NAS UBIJALI I IZVRŠILI TRI GENOCIDA NAD SRBIMA. JOŠ VIŠE OD TOGA, SRBI MORAJU DA SE SATANIZUJU I PROGLAŠAVAJU ZA GENOCIDNE POVODOM DOGAĐAJA ZA KOJI SVI ZNAMO DA NIJE TO ŠTO ONI TVRDE A IMA MNOGO DOKAZA I TVRDNjI STRUČNjAKA DA NIJE!

TO DA MORAMO DA SE SATANIZUJEMO GOVORI I SRAMNA REZOLUCJA KOJU JE USVOJILA JUČE SKUPŠTUNA CRNE GORE!

Dakle, svi okolo napad na Srbe a iznutra zaborav i uništenje. E PA NEĆE MOĆI!

Ovo će izazvati još veći bunt! Srbi nikada nisu poklekli i nisu savili glave pa neće ni sad! Borićemo se na svaki mogući način. Možete da ugasite moj profil ali ne i mene. To su moje reči, iz mene izlaze i biće ih još! Možete i fizički da me uništite ali ne i moje pesme! One će da govore uvek!

A vi, koji gasite reč, reč pravde i istine, mislite o svojoj budućnosti i da li u njoj ima večnosti!?

Autor: Nevena Tatić-Karajović

IZVOR: Borba za istinu

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime