NOVI FANTOMSKI DIREKTOR “LUTRIJE”: Đuka i dalje vuče sve konce u Državnoj lutriji

0
1703

DvmEMboVlada Srbije imenovala je novog direktora Državne lutrije Srbije, mlađanog Nenada Lazarevića, nakon što je dotadašnji direktor Aleksandar Vulović podneo ostavku zbog afere oko “Loto” izvlačenja.

Iako je Vladimir Đukanović Đuka zvanično podneo ostavku na mesto predsednika Skupštine Državne lutrije Srbije, izvor portala Teleprompter.rs iz te ustanove tvrdi da Đuka “i dalje vuče konce”.

– Novi direktor Nenad Lazarevića rodom je iz Kruševca, kao i bivši direktor Aleksandar Vulović. Vulović je Lazareviću u mlađim danima bio i profesor tenisa u rodnom im gradu. Pored časova tenisa, Vulović daje Lazareviću i časove kako da se vodi DLS posle njegovog odlaska, a svemu tome kumuje ko drugi do Đukanović. Tako da dolazimo do smene direktora koja u suštini ništa neće promeniti jer će i dalje sve konce i operativne poslove vući Đuka “moler” kroz Lazarevića i Vulovića, priča izvor portala Teleprompter.rs iz “Lutrije” i dodaje da je Vulović postavljen na mesto direktora na Đukin predlog.

Izgleda da je Đukina ostavka na mesto predsednika Skupštine “Lutrije” bila simbolične prirode jer je Vučić apelovao na funkcionere SNS da podnesu ostavke na duple funkcije. Naprednjački kadrovi i dalje haraju “Lutrijom”.

Inače, prema ranijem pisanju medija, Đuka je radio kao pravnik u kladionici “Meridijan”, što je predstavljalo direktan sukob interesa. Naš izvor dodaje da on i dalje iz pozadine odrađuje poslove za kladionice “Meridijan” preko Državne lutrije Srbije.

– Ta praksa će se nastaviti i preko novog direktora koji ima svega 30 godina životnog staža. Ne radnog, već životnog, dodaje naš sagovornik iz “Lutrije”.

Lazarevića je Vlada Srbije imenovala na mesto novog v.d. direktora DLS. On je do tada u “Lutriji” bio na poziciji direktora Sektora za informaciono-komunikacione tehnologije.

Da Vas podsetimo:  NATO UBIJANjE SRBA PRAVDA IMUNITETOM: Sramna odbrana zapadne alijanse na tužbu za korišćenje osiromašenog uranijuma

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime