Otvoreno pismo premijeru

2
1115

Nezavisni-sindikat-policijePoštovani gospodine Vučiću,
Uz malo zakašnjenje želimo da Vam čestitamo na poklonu koji ste dobili od Premijera naše bratske Rusije, uz iskrene želje da putem tog „ malog tehnološkog čuda“ dobijate samo prijatne pozive i dobre vesti.
U skladu sa Vašim neumornim nastojanjima za očuvanje fiskalne stabilnosti države i dobrobiti svih građana, a sami tim i policije, želimo da Vam pomognemo u korišćenju istog i na taj način damo makar mali doprinos Vašem radu, jer smo svesni da svi moramo da snosimo teret reformi koje sprovodite.
Kako Vam je to prvi telefon na android platformi, što ste i izjavili prilikom posete Rusiji, želimo da Vas upozorimo da:
– modeli na android platformi često apdejtuju aplikacije koje mogu da dovedu do dodatnih troškova, što u periodu velikih štednji ne bi poželeli da Vam se dogodi
– treba voditi računa i koji operativni sistem ima android, jer neke, do duše zastarele verzije, brzo troše baterije, pa možete doći u situaciju da ne možete da primite neko važno obaveštenje, kao što je npr. poziv ministra Stefanovića kojim Vas obaveštava da je konačno podneo ostavku, što bi istovremeno obradovalo i policajce i građane, jer ni za jedne ni za druge ništa dobro nije učinio
– pored toga, neki telefoni su i kodirani, pa se kao takvi ne mogu koristiti u Srbiji, već se mora izvršiti dekodiranje što se dodatno naplaćuje, zbog čega smo hteli, između ostalog da Vam ponudimo pomoć. Naime, predlažemo da uputimo javni poziv svim policajcima da iznos u visini jedne dnevnice od 150 dinara, koju ste odredili poslednjom Uredbom, uplate na poseban račun i tako pokriju troškovi dekodiranja Vašeg novog telefona
Iskreno se nadamo da ćete putem tog novog, pametnog i dekodiranog telefona javiti da ste konačno ispunili, pre godinu dana, javno dato obećanje o izgradnji neprofitnih stanova, i samim tim pomogli i realizaciju projekta „Policajac u svom stanu“ za koji nam je državni sekretar MUP Milosav Miličković rekao da ne može bez Vas da se realizuje. Na taj način bi se u narednih 10 godina rešio stambeni problem policajaca i njihovih porodica, a istovremeno, osiguralo bi se oko 15.000 radnih mesta u građevinskoj industriji, što bi istovremeno omogućilo egzistenciju za još 15.000 porodica.
Nezavisni policijski sindikat Srbije Vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno kako bi Vam pružili potrebne informacije i svu neophodnu pomoć.

Da Vas podsetimo:  Svete krave 2 ili zašto je uznemiren NVO sektor

Srdačno Vaš,

Nezavisni policijski sindikat Srbije

Predsednik

Momčilo Vidojević

2 KOMENTARA

  1. Ha, ha, dobra fora „Policajac u svom stanu“, do sada su uglavnom nepozvani gostovali u tudjim stanovima. Milosave, legendo, pusti ponovo bradu, kako bi se tvoj zubar ponovo osecao kao ginekolog.

  2. Izvaredno rečeno! Izvanredno hrabro i pošteno! Samo na ovakav način, demokratski, možemo izaći iz kaljuge u koju su nas isti ovi koji sada vladaju,kao i njihovi prethonici od 45. do danas, zaglibili!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime