Principijelnost NATO pakta

MTBJ i Strašni Sud

2
875

289186_haski-tribunal-afp_fUprkos svemu, principijelnost NATO pakta u međunarodnim poslovima ne može da ne izazove uvažavanje. Ako su šefovi NATO rekli da ta organizacija donosi mir, onda znači da je to tako. Ne verujete? Pitajte Iračane ili Libijce, oni još proslavljaju posledice takve politike. Ali nemojte pitati Srbe, oni su nepoverljivi. Ranije su teško verovali da im je mir i prosperitet donela Otomanska imperija. Ponašali su se nezahvalno, galamili, organizovali ustanke itd. Eh, Srbi, šta raditi sa njima.

Sa jednojajčanim Adolfom nisu hteli da se dogovaraju. Takvu gerilu su razvili da je morala nastati bežanija iz zemlje. Eto sa kakvim narodom imaju posla današnji trudbenici na stvaranju svetskog prosperiteta.

Zbog toga ne čudi što su Srbi, kada je mir i prosperitet Srbije nametao NATO pakt svojim bombama, zaključili da nešto nije u redu. Nema potpune uverljivosti u tome da će nastati ne samo mir, nego čak ni prosperitet. Takvo nepoverenje je veoma rasrdilo šefove NATO pakta. Oni su čak izmislili i posebnu kaznenu kompaniju – ona se zove MTBJ. Tamo su nepoverljive Srbe prizivali svesti. Mnogo godina zaredom ta kaznena kompanija iz dan u dan je uveravala Srbe, a zajedno sa njima i druge nepoverljive narode, da je upravo NATO pakt najpravednije mesto na zemlji gde se, skoro kao na nebu, izvršava Strašni Sud nad izrodima ljudskog roda. Istina, za razliku od istinskog Strašnog Suda, izrodi se određuju u Briselu i Vašingtonu i zbog nekog razloga samo među Srbima, a kaznena kompanija stavlja pečat na te odluke. Iako se zbog pukog kredibiliteta tog procesa, on može sa već donetim odlukama petljati više godina.

I tako, zahvaljujući principijelnosti, doslednosti, i što je najvažnije – objektivnosti kaznene kompanije, Radovan Karadžić, još jedan Srbin koga je Vašington odredio kao ljudskog izroda – dobio je po zaslugama i do kraja života će sedeti u zatvorskoj ćeliji.

Da Vas podsetimo:  I mi kolena za klečanje imamo!

Međutim, tom tvrdoglavom Srbinu ne vredi nikakvo ubeđivanje. On se ni za šta nije pokajao, nikakvu krivicu nije priznao i sedeće u zatvoru sa osećanjem sopstvene nevinosti. Vidite li da on demonstrira genetsko nasleđe. Kod Srba je to česta pojava. Oni su se tako ponašali i pri janičarima, i pri jednojajčanom Adolfu. Pri NATO paktu takođe ništa novo nisu smislili. Zato je u nauk svim ostalim tvrdoglavcima kaznena kompanija izrekla presudu Karadžiću baš na dan bombardovanja SRJ – 24. marta 1999. godine. Da bi shvatili o čemu se radi!

A radi se o tome da je NATO nada sveta i bedem pravednosti. Njegov glavni slogan star je koliko i poklič rimskih osvajača: “Kada te siluju, moraš biti opušten”. A ko pisne protiv – taj će biti ili uništen bombom, ili će popasti doživotne robije. To je dobra vaspitna lekcija za one Srbe koji su se za proteklih 15 godina nedovoljno opustili i nikako ne mogu da poveruju u zapadne vrednosti. Ti tvrdoglavci treba da shvate da im predstoji da te vrednosti u potpunosti usvoje, da sebi izaberu predsednika tranvestita i da pod njegovim rukovodstvom umarširaju u EU i NATO pakt. A ko pisne protiv, neka se seti Karadžića.

Pravo rečeno, to je veoma ubedljiva vaspitna lekcija! Ko želi da bude meta bombe ili doživotne robije? Ostaje nam samo da aplaudiramo doslednosti i principijelnosti NATO pakta u stvaranju pravednog i prosperitetnog sveta.

Jedina neprijatnost za NATO ogleda se u tome što Strašni Sud ipak postoji. U Briselu i Vašingtonu se trude da o tome ne razmišljaju, u suprotnom bi presvisnuli pameću. To je njihova stvar. Ali nas ništa ne sprečava da pretpostavimo da će na tom svečanom zasedanju sve izgledati drugačije. Kako će odgovarati gospoda porotnici garnizonske kaznene kompanije za hiljade stranica laži i falsifikata, za nevino lišene slobode i ubijene u njenim kazamatima, šta će lupetati duša Ričarda Holbruka zbog obmane Radovana Karadžića, mi ne znamo. Ali smo uvereni da će rad cele te prljave kancelarije biti pažljivo pregledan uz odgovarajuće davanje svima po njihovim zaslugama. Jer Strašni Sud nema potrebu za žurbom. Njemu na raspolaganju stoji Večnost.

Da Vas podsetimo:  Vučićeve gromoglasne najave "borbe protiv mafije" kao jeftina hrana za režimske tabloide

Dmitrij Sedov

fsksrb.ru

2 KOMENTARA

  1. Hag nudi Radovanu da njihovu kaznu izdržava u Srbiji. Koje je dobro da Radovan služi kaznu u Srbiji, kaznu političkog suda što je branio svoj narod od zlikovaca. Jel Gotovina, Markač, Čermak služe u Hrvatskoj, Naser Orić u Bosni ili Tači na Kosovu ne oni ih ne interesuju, oni su heroji i njihovi prijatelji samo su Srbi zločinci i samo se Srbi iz Haga vraćaju u kovčezima to su ti vođini eu prijatelji i neprijatelji celog srpskog naoda i države. Srbi nikad u EU i NATO samo savez sa Rusijom i državama BRIKS-a.

  2. Blago nama s našim evropskim prijateljima Karađiću 40 godina, devetoricu vratili Srbiji u kovčezima. Dok su drugi narodi poput Hrvata, šiftara ili bošnjaka od svojih zločinaca napravili heroje srpski izdajnici na vlasti su od naših heroja uradili zločince. Umesto da se zahvale EU naši izdajnici, Tadić, Jovanović, Čanak, Drašković, Vučić, Dačić i ostali i dalje Srbe guraju u EU protiv volje naroda. Svi oni imaju istog gospodara sa zapada kojem služe za novac.Na ovim izborma odlučujemo dali ćemo opstati kao narod i Srbija kao država ili nas neće biti. Baš zato zapnimo svim snagama i glasajmo za stranke koje su za suradnju s bratskom Rusijom a ne za EU i NATO koji su nas danima zasipali osiromašenim uraniumom, podržali genocid nad Srbima iz Krajine, Hrvatske, Bosne i Kosova. I još im ni to nije dosta nego rade zločince od svih Srba koji su branili svoj narod. Isto tako u Srbiji treba pod hitno zabraniti rad stranih plaćenika tipa Sonja Biserko, Nataša Kandić i sličnih koji Srbiju urušavaju iznutra i to nekažnjeno u sprezi sa izdajnicima u nametnutoj i nameštenoj prozapadnoj kliki koja uništava Srbiju.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime